Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. července

Čínský horoskop na týden 12. - 18. července

vloženo 11. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 12. - 18. července

Zajíci budou skákat radostí, naopak zrozenci ve znamení Hada nebo Tygra čeká náročný týden. Přečtěte si detailní týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Uprostřed července dejte pozor, abyste nepropadli nostalgii. Při vzpomínání má mozek tendenci vybírat si pouze příjemné okamžiky a některé události si nezdravě idealizujete. Mohlo by vás to dostat do potíží, hlavně pokud jde o lásku. Netrapte se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zatímco soukromý život se odehrává pod taktovkou jiného člověka, typicky partnera nebo starších členů domácnosti, v pracovní sféře vám rozhodnost a průraznost nechybí. V mezilidských vztazích si dejte pozor na konkurenci v lásce. Někdo se s… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v dalším červencovém týdnu slibuje hvězdné nebe nad hlavou romantické seznámení! Rozhodně do toho neskočíte rovnýma nohama, ale budete se oťukávat hezky krůček za krůčkem. Nebojte se převzít iniciativu, protože váš… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zdravá sebedůvěra se bude hodit na pracovišti i soukromém poli. Bez ní se v tomto týdnu stěží prosadíte. Připravte se na to, že bez vašeho přičinění se k lepšímu nic nezmění. Pokud nastupujete do nového zaměstnání, snažte se od začátku získat… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, v prvním prázdninovém měsíci dáváte zabrat svému bankovnímu účtu. Financí máte sice dostatek, ale nemusíte je okamžitě utrácet. Spoustu prostředků vložíte do jídla a pochutin. Využijte stávající prosperitu, abyste si udělali… ČTĚTE VÍCE!

Had
Program letošních prázdnin se zatím zrozencům Hada moc nelíbí. I když jste zatím při výběru dovolené neměli štěstí, nevzdávejte se. Před vámi je ještě spousta týdnů, kdy si můžete napravit chuť. Porozhlédněte se po last minute nabídce, nebo… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadcházející týden přeje milostným záležitostem. Nezadaní zrozenci Koně by se neměli vyhýbat společnosti, protože opačné pohlaví z vás bude unešené. Ctitelů a ctitelek se kolem vyrojí hned několik, takže budete mít z čeho vybírat. Téma dovolené… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Ačkoliv jsou prázdniny v plném proudu, většina zrozenců Kozy moc neodpočívá. Pracovní závazky se na vás sesypou i za nepřítomné kolegy, jako by nadřízení chtěli vyzkoušet, co vydržíte. Náročný a nezvyklý úkol ale splníte celkem bez potíží. Zadaní se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, pozornost se v polovině července stáčí k rodinnému kruhu. Ačkoliv soukromý život vyžaduje větší díl energie, neměli byste zapomínat na své štěstí. Dodržujte své původní prázdninové plány, užívejte si přátel i společenského žití. Dopřejte si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zadaní zrozenci Kohouta by měli mít po celý týden na mysli, že na povinnosti a radosti nejsou sami. Drahá polovička na svá bedra ráda převezme část vašich starostí. Nezapomeňte, že jste pár a táhnete za jeden provaz. O víkendu si dopřejte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Udržet program tohoto týdne ve zdravých mezích je velmi důležité. Ačkoliv hvězdy vybízí k užívání života, jedním dechem hovoří o zodpovědnosti. Stejně jako každá strana má dvě mince, také vaše chování přinese nějakou reakci. Typicky se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zapomeňte na dávná zklamání v lásce a otevřete se novým příležitostem. Byla by škoda zříkat se nové známosti kvůli tomu, že vám někdy někdo ublížil. Velkou podporu představují přátelé, kteří pro vás mají ideálního společníka! Proč nevyrazit na… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.