Home - Články - Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

vloženo 8. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Novoluní v Raku – nebuďme urážliví!

Nov nastane zítra, 10. července ve 3:16, tedy v čase, kdy většina z nás hluboce spí. Možná si povšimnete sami na sobě, že jste uléhali klidní a v dobré náladě a budíte se podráždění. Na vašich blízkých vám kdeco vadí a jste ochotni o tom vést debaty. Tak tudy ne, vážení. Co s tím můžeme udělat?

sdílet článek na facebooku

Narostou nám klepítka

Rak je velice citlivé znamení, jehož kvalita života se odvíjí přímo od kvality rodinných vztahů, které má s nejbližšími. Šťastný Rak uprostřed dobrých vztahů je hodný Rak, který by se pro všechny blízké rozkrájel. Ovšem jeho citlivost může být dvojsečná. Mohou být vlivy, které s reálnými vztahy nesouvisejí, například něčí zdravotní stav, „nenaladěnost“ z práce nebo dokonce kosmické vlivy – a citlivý Rak si to může vyložit jako nepochopení, nedostatek lásky nebo nedocenění své osoby. Proč tolik píšeme o Racích? Protože v den tohoto novoluní budeme tak trochu Raky my všichni. Pod vlivem Novu v Raku se mohou dostavit račí pocity, a to právě nespokojenosti, nedostatku opory a nedocenění nejbližšími. Všem nám narostou pomyslná větší či menší klepítka, kterými se můžeme navzájem štípnout a zranit. A to nechceme.


Otočme to do plusu

Vyzkoušejme si raději, jak být hodným Ráčkem v tento den. Znamená to jednoduchou věc: přistupujme k tomuto datu vědomě. Víme, že tato černá Luna nás všechny trochu indisponuje. Řekněme svým blízkým již den předem, že se dají očekávat nepříznivé vlivy a že je dobré s tím počítat a nenechat se strhnout do konfliktu. Od rána si dělejme navzájem radost. Promyšlená a estetická snídaně, ať má každý, co má rád. Kytička na stole situaci prozáří. Pohlazení a pusinka mezi dveřmi Vykoná více užitku než mnoho slov. Až se večer doma sejdete, nezapomeňte na příjemnou nenáročnou zábavu v podobě romantické komedie a nějakou tu něhu, případně společnou koupel či vzájemnou masáž. Zklidní Vás vůně meduňky či máty, takže si udělejte čaj nebo použijte aromalampu. Právě něha, klid a mírnost mohou přinést pozitivní račí prožívání hlubokého spojení s nejbližším člověkem.

Dýchejme zhluboka

Tato Luna bude záludná, a tak, v případě, že bychom situaci kolektivně nezvládli, hrozí rozchody, hádky nebo odchody ze zaměstnání. To nemáme zapotřebí. Nechte tedy situaci „ustát“, dýchejte zhluboka a řešení problému ponechte na pozdější dny. Nic vám neuteče, naopak. Budeme mít čas se zklidnit a nenaděláte škodu.


Na co pozor

Zdravotně můžeme také pocítit jistý diskomfort. Bolesti břicha, zažívací potíže, pálení žáhy, případně u žen problémy s dělohou a dámským ústrojím vůbec. Tak tedy – šetřete se, buďte něžní k sobě i k druhým, neplánujte na tento den nic náročného a snažte se jej prožít co nejklidněji. Meditace nad klidnou hladinou vám může přinést hluboké pocity uspokojení a vděčnosti za život, který máte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.