Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. července

Týdenní horoskop 12. - 18. července

vloženo 10. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. července

Den jako každý jiný, nebo vás čeká nějaká zajímavá změna? Zatímco Býci absolvují cestu za dobrodružstvím, na Ryby čekají přátelé a zábava. A co vy? Vše najdete v našem týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Neshody očekávejte zejména v pracovní sféře, kdy máte poslední dobou jen samé problémy s nadřízeným. Vadí vám jeho přístup k jisté neodkladné záležitosti, a tak se stále jen hádáte. Přemýšlíte nad tím, že byste konečně změnili práci a šli někam jinam.

Býk
Čeká vás nějaká zábavná a aktivní cesta za dobrodružstvím. Máte před sebou plno plánů a chuti poznávat nové kraje, tradice a zvyky. Nemusíte mít zrovna nějakou exotiku, ale chcete hlavně pořádnou změnu a moc se těšíte na nové a nevšední zážitky.

Blíženci
Čekají vás velké změny. Pokud dlouhodobě práci hledáte, tak věřte, že tento týden se pozvánky na pohovory jen pohrnou, a to už jste si mnohdy začali zoufat, že nic nenajdete. Nyní však chodí samé lepší a lepší nabídky, že si spíš nebudete umět vybrat.

Rak
Chcete se nyní zaměřit více na sebe, svůj životní styl a celkově zevnějšek. Toužíte vypadat oslnivě. Možná jste si našli novou práci, nebo je v tom nějaký idol. Zkrátka a dobře se chcete líbit a změna účesu a obměna šatníku pro vás bude prioritou.


Lev
V tyto letní dny jste ve svém živlu a užíváte si teplého počasí. Slunce vás nabíjí pozitivní energií a vy jen kvetete, a to jak po pracovní, tak i po osobní stránce. Obzvláště úspěšný bude tento týden v lásce, opačné pohlaví na vás totiž může oči nechat.

Panna
Pozor si tento týden dejte na náhlé úrazy a nečekané nehody. Krásné letní počasí láká k výletům s kamarády, sportu a celkově zdolávání kdečeho. Můžete přecenit své fyzické síly a pak toho budete celé léto litovat. Raději buďte opatrnější než dosud.

Váhy
Vaše znamení je nyní v poměrně nepříznivé kvadratuře s vaším znamením. Zejména si dejte pozor na své finance, máte tendenci k utrácení a toho byste na konci měsíce ještě mohli litovat, protože nakoupené zbytečnosti se vám budou doma jen povalovat.

Štír
Neumíte být velký šetřílek, máte svůj standart a hlavně rádi něco podnikáte, a i to stojí nějaké peníze. Rozhodně ale nejste rozhazovačný typ. Tento týden vás ale jisté okolnosti donutí trochu více šetřit a zamyslet se nad luxusem, který vlastně máte.


Střelec
Nelíbí se vám, jak se chová jeden kamarád. Mnohdy bývá vůči okolí velice arogantní a přijde vám, že má přátele jen kvůli tomu, aby se chlubil. Vždy mluví jen o sobě a nikdy se nezajímá o ostatní. Raději budete vyhledávat společnost někoho jiného.

Kozoroh
Někdo z vašich blízkých má poslední dobou dost rýpavou náladu. Nyní se vás ale jeho výrok fakt dotkne, urazíte se a nemíníte se s daným člověkem usmiřovat, dokud se neomluví. Ostatní vás nabádají, abyste zbytečně nedělali zlou krev, ale vy máte jasno.

Vodnář
V profesní sféře se vám naskytne úžasná příležitost. Vy momentálně žádnou práci nehledáte, ale takovou úžasnou příležitost si nechcete nechat jen tak ujít. Stále to ve vás hlodá a jste nerozhodní. Možná někdo blízký by vám dokázal říct svůj názor.

Ryby
Poměrně si teď užíváte - chodíte ven s přáteli a poznáváte nové lidi. Možná jste měli na letní měsíce nachystaný úplně jiný plán a měli jste vyrazit někam za exotikou, ale nakonec se se všemi shodnete, že i takto strávená dovolená měla své velké kouzlo.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.