Home - Články - Láskohled 12. - 18. července

Láskohled 12. - 18. července

vloženo 9. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 12. - 18. července

Léto je v plném proudu! Někteří z vás už pocítili magickou sílu měsíce zamilovaných, někteří stále čekají! A dost možná se dočkají v tomto týdnu! Zejména pokud patří mezi Blížence, Lvy nebo Střelce! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostných záležitostech jste zvolnili a netlačíte na pilu. Máte za to, že váš nový objev potřebuje trochu víc času, aby si některé záležitosti ve svém životě trochu srovnal.

Býk
Dlouhodobé svazky mohou očekávat problémy. Žijete ve stereotypu, máte na sebe málo času a už vůbec spolu nekomunikujete. To vše se negativně podepisuje na vašem společném soužití.

Blíženci
Potkáte nečekaně někoho, kdo o vás opravdu stojí a považuje vás za úžasného člověka. Vy city této osoby příliš neopětujete, ale velice vám jeho pozornost a drobné dárečky lichotí.

Rak
Stále se bojíte jít do nového vztahu. Po minulých zkušenostech se nechcete vrhnout hned do něčeho, co by nemuselo mít dlouhé trvání. Nový idol ale tento váš přístup rozčiluje.


Lev
Láska je ústředním tématem posledních dnů a tento týden to samozřejmě nebude jinak. Potkali jste někoho, kdo vás velmi zaujal a musíte stále s někým řešit vaše city k této osobě.

Panna
Vzájemné sympatie s někým v zaměstnání jsou stále silnější. Stále nad tím přemýšlíte a nevíte, jak se ke svým probuzeným emocím vlastně zachovat a jak danou situaci nadále řešit.

Váhy
Již nějakou dobu jste nezadaní a ani jste nijak extra novou lásku nehledali. Chtěli jste si nějaké věci srovnat v hlavě. Momentálně ale už toužíte po sblížení a sdílení lásky.

Štír
Ve vztazích a v lásce procházíte momentálně velkou krizí. S novými známostmi je to dost složité, protože ani jeden nevíte, co vlastně od vztahu chcete a jak ho máte celkově pojmout.


Střelec
V lásce vás čeká poměrně divoké období plné vášnivých nocí a dní plných flirtu. Máte kolem sebe spoustu nápadníků a na vážný vztah moc nepomýšlíte. Chcete si právě teď jen užívat.

Kozoroh
Uvědomili jste si, že váš dosavadní vztah za moc nestojí. Zatím nemáte žádné závazky, tak nevidíte důvod, proč byste měli setrvávat v nefunkčním vztahu s někým, komu nerozumíte.

Vodnář
Milostné vztahy vám momentálně nedělají příliš velkou radost. Vodnáři, kteří jsou ve vztahu, tak často podléhají pocitům nedoceněnosti, a to vede k neustálým hádkám s protějškem.

Ryby
Máte před sebou skvělé období a na nezájem opačného pohlaví si opravdu stěžovat nemůžete. Jste teď v kurzu a všichni jsou vámi okouzleni. Vaše podmanivé charisma je totiž pověstné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.