Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. říjen

Čínský horoskop na týden 11. - 17. říjen

vloženo 11. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. říjen

V novém čínském horoskopu se dozvíte, že Kozy budou vnímat své nitro a Opice nesmí přehlížet své zdravotní problémy! Další podrobný čínský horoskop je tady! Čtětě!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tématem dalšího říjnového týdne jsou emoce. Pro zrozence Krysy může být uprostřed měsíce náročné vyznat se ve svém vnitřním světě, natož pochopit pohnutky druhých. Zkuste ze sebe vykřesat maximum… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v další říjnové dekádě překypujete nápady. Jste jako fontána, která každý den přichází s něčím novým. Problémem je bohužel to, že nic z toho nedokážete dovést do zdárného konce. Nadšení pro… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Podzimní období pro Tygry rozhodně není pokynem k odpočinku. Hvězdy naopak vybízí k větší aktivitě. Jestliže o něco usilujete, vydejte ze sebe maximum. Platí to pro lásku, kariéru i studijní plány. Nečekejte, že… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pokud si uvědomíte, co potřebujete ke štěstí, v nadcházejících dnech bude hračkou toho dosáhnout. Hvězdy přejí všem Zajícům, kteří vědí, co od životě chtějí. Buďte aktivní i neústupní v postoji. Nestyďte se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Čas jako by se zastavil. Události se ne a ne posunout z místa, což je pro činorodé Draky strašlivá představa. Nechcete pasivně setrvávat na jednom místě, ale snaha o změnu nikam nevede. Využijte období… ČTĚTE VÍCE!

Had
Černá Luna vytahuje na denní světlo nedořešené události. Pokud ve skříni schováváte kostlivce, je na čase postavit se jim čelem. Zbavte se tíhy, která na vás doléhá z minulosti. Může to být nevyjasněný rozchod… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozencům Koně dochází v další dekádě dech. Připadáte si unavení a lehce se vás chytí bacily. Rychlou cestou k nápravě je změna jídelníčku. Zařaďte do něj sezónní potraviny bohaté na vitamíny a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Úkolem dalšího říjnového týdne je najít a obhájit místo na slunci. Vnímejte své nitro, nebojte se prosazovat své myšlenky a názory. Jestliže objevíte lákavou pracovní nabídku, neotálejte a přihlaste se do… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v dalších dnech stočte pozornost ke své maličkosti. Zdravotní neduhy nepřehlížejte, ale řešte je v začátku! Na pracovišti se dostaví vyčerpání, kvůli němuž sotva vstanete z postele. Slušelo by vám pár… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Někdo vám připomene okamžiky z minulosti, na které nejste pyšní. Neschovávejte hlavu do písku a snažte se vyrovnat s tím, že každý prošel životní fází, kterou si nedá za rámeček. Černá Luna nabízí šanci… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Propadáte skepsi kvůli své vizáži. Podzimní deprese vás zastihne před zrcadlem nebo šatníkem, ve kterém si nedokážete vybrat vhodné svršky. Neklesejte na mysli a raději se pokuste udělat maximum, abyste své… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, blížící se polovina října upozorňuje na nečekané finanční výdaje. Do další výplaty se hodně napočítáte, abyste se nedostali do minusových čísel na účtu. Pozitivní zprávou bude rozřešení… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.