Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

vloženo 3. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

Život někdy není procházka růžovou zahradou, ale jenom my volíme směr a cestu, kterou se chceme vydat. Zkuste ale trošku věřit i osudu a hvězdám - vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku října si vychutnáváte přízeň Venuše, která se usmívá na zadané i svobodné. Slibuje něžné okamžiky a pokud svou spřízněnou duši teprve hledáte, ani vás neochudí o romantické kouzlo… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ačkoliv toužíte po lásce, nedokážete překonat pohodlnost a vyvinout větší aktivitu. Nehledejte spřízněnou duši elektronickou cestou, ale vydejte se mezi živé tváře. Pomoci vám mohou kamarádi nebo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku měsíce všechno běží v zajetých kolejích. O změnu stereotypu se musíte postarat sami, hvězdy to za vás tentokrát neudělají. Co je pro vás skutečnou prioritou? Může to být změna vizáže, vylepšení… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Milí Zajíci, v mezilidských vztazích nečekejte zázraky, ale to neznamená, že byste měli vzdát snahu o jejich zlepšení. Zatímco některé kroky vyjdou na výbornou, jinde nezbyde, než věřit v sílu času. Vsaďte na… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Dračí síla se dostává na začátku měsíce znovu ke slovu. Překypujete elánem a sebejistotou. Sami si připadáte nepřemožitelní, proto není divu, že z vás budou mít stejný pocit taky vaši blízcí. Pokud pracujete jako… ČTĚTE VÍCE!

Had
V první říjnové dekádě se dostáváte do časového presu. Všechny důležité úkoly se snažte udělat v termínu, zapisujte si schůzky i povinnosti do diáře, aby vám nic podstatného neuniklo. Rozhodně úkoly neodkládejte… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
S novým měsícem přichází nová životní etapa. To, co vás drželo při zemi, můžete nechat za sebou. Soustřeďte se na lepší zítřky, k minulosti se nevracejte. Pokud se vztah vyčerpal neotálejte s… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Míříte vysoko a stanovujete nereálné cíle. Kvůli tomu jste vyčerpaní a nespokojení. V lásce i pracovním životě vynakládáte obrovské úsilí bez vidiny úspěchu. Buďte k sobě vlídnější a nezapomeňte, že… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Partnerství Opic je na začátku října v důležitém bodě, který není radno podceňovat. Vsaďte na otevřenou komunikaci, kdy před drahou polovičkou nebudete zatajovat nic ze svých snů a plánů. Záhy totiž… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Aktuální postavení Venuše milostnému životu nepřeje. Zadaní Kohouti bojují s pochybnostmi, jimž by neměli přisuzovat velký význam. Pokud se vám něco nezdá, upřímně se zeptejte drahé polovičky. Dokonce i… ČTĚTE VÍCE!

Pes
S novým měsícem cítíte příliv energie. Pokud jste v nedávné době prošli nepříjemnou zkušeností, odstřihnete se od ní. Minulost necháte za sebou a pustíte se s chutí do budování lepších vzpomínek. Platí to… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Pozornost Vepřů se stáčí k jejich maličkosti. Necítíte se úplně v kondici, vidíte na sobě nedokonalosti a říkáte si, že je na čase udělat něco s vizáží. Jste motivovaní nejen ke změně účesu a oživení šatníku, ale… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.