Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

vloženo 3. 10. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. říjen

Život někdy není procházka růžovou zahradou, ale jenom my volíme směr a cestu, kterou se chceme vydat. Zkuste ale trošku věřit i osudu a hvězdám - vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se těšit!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku října si vychutnáváte přízeň Venuše, která se usmívá na zadané i svobodné. Slibuje něžné okamžiky a pokud svou spřízněnou duši teprve hledáte, ani vás neochudí o romantické kouzlo… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Ačkoliv toužíte po lásce, nedokážete překonat pohodlnost a vyvinout větší aktivitu. Nehledejte spřízněnou duši elektronickou cestou, ale vydejte se mezi živé tváře. Pomoci vám mohou kamarádi nebo… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na začátku měsíce všechno běží v zajetých kolejích. O změnu stereotypu se musíte postarat sami, hvězdy to za vás tentokrát neudělají. Co je pro vás skutečnou prioritou? Může to být změna vizáže, vylepšení… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Milí Zajíci, v mezilidských vztazích nečekejte zázraky, ale to neznamená, že byste měli vzdát snahu o jejich zlepšení. Zatímco některé kroky vyjdou na výbornou, jinde nezbyde, než věřit v sílu času. Vsaďte na… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Dračí síla se dostává na začátku měsíce znovu ke slovu. Překypujete elánem a sebejistotou. Sami si připadáte nepřemožitelní, proto není divu, že z vás budou mít stejný pocit taky vaši blízcí. Pokud pracujete jako… ČTĚTE VÍCE!

Had
V první říjnové dekádě se dostáváte do časového presu. Všechny důležité úkoly se snažte udělat v termínu, zapisujte si schůzky i povinnosti do diáře, aby vám nic podstatného neuniklo. Rozhodně úkoly neodkládejte… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
S novým měsícem přichází nová životní etapa. To, co vás drželo při zemi, můžete nechat za sebou. Soustřeďte se na lepší zítřky, k minulosti se nevracejte. Pokud se vztah vyčerpal neotálejte s… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Míříte vysoko a stanovujete nereálné cíle. Kvůli tomu jste vyčerpaní a nespokojení. V lásce i pracovním životě vynakládáte obrovské úsilí bez vidiny úspěchu. Buďte k sobě vlídnější a nezapomeňte, že… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Partnerství Opic je na začátku října v důležitém bodě, který není radno podceňovat. Vsaďte na otevřenou komunikaci, kdy před drahou polovičkou nebudete zatajovat nic ze svých snů a plánů. Záhy totiž… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Aktuální postavení Venuše milostnému životu nepřeje. Zadaní Kohouti bojují s pochybnostmi, jimž by neměli přisuzovat velký význam. Pokud se vám něco nezdá, upřímně se zeptejte drahé polovičky. Dokonce i… ČTĚTE VÍCE!

Pes
S novým měsícem cítíte příliv energie. Pokud jste v nedávné době prošli nepříjemnou zkušeností, odstřihnete se od ní. Minulost necháte za sebou a pustíte se s chutí do budování lepších vzpomínek. Platí to… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Pozornost Vepřů se stáčí k jejich maličkosti. Necítíte se úplně v kondici, vidíte na sobě nedokonalosti a říkáte si, že je na čase udělat něco s vizáží. Jste motivovaní nejen ke změně účesu a oživení šatníku, ale… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 806 | 807 | 808 | 809 | 810 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.