Home - Články - Týdenní horoskop 4.- 10. říjen

Týdenní horoskop 4.- 10. říjen

vloženo 2. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4.- 10. říjen

Říjen už je v plném proudu! Školáci už měsíc vyhřívají místa v lavicích, počasí už není teplé a v přírodě už nastoupili podzimní barvy. Jak barevný, nebo naopak šedivý, bude váš život? To vám odhalí nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vzdušná energie, která přijde spolu s Novoluním, bude charakteristická zejména svým harmonizujícím vlivem na milostné vztahy. Uvolněná a příjemná domácí atmosféra je pro vás velmi důležitá a víte, že když je doma pohoda, tak vám pak hned jde vše lépe od ruky.

Býk
V zaměstnání se můžete těšit na příjemné postupy kupředu. Děláte opravdu velké pokroky a vaše kariéra stoupá strmě vzhůru. To je velice potěšující. V rodině navíc máte obrovskou podporu, takže se v klidu můžete věnovat svým pracovním záležitostem.

Blíženci
Nechcete si to přiznat, ale vaše spokojenost v práci je mizivá. Poslední dobou na pracovišti zhoustla atmosféra. S kolegy jste nikdy nebyli kamarádi, ale momentálně se nemůžete vůbec vystát. Reálně byste měli začít přemýšlet nad změnou zaměstnání.

Rak
Momentálně vás provází celková nespokojenost. Nejraději byste se někam odstěhovali, změnili práci a celkově byste chtěli začít od znovu. Ani nevíte, co odstartovalo vaši celkovou frustraci, ale rádi byste byli opět šťastní, a to teď bohužel nejste.


Lev
Často se sami sebe ptáte, zda žijete takový život, jaký jste si vysnili. Máte na sebe často příliš vysoké nároky a když je nesplníte, tak cítíte obrovskou frustraci. Možná byste měli z některých požadavků na svou osobu slevit. Uvidíte, že to pomůže.

Panna
Neumíte moc odpočívat, stále něco děláte a přiznejte si trochu, že rodině to moc neprospívá. Pokud si najdete čas na rodinu a přátele, tak stále někam spěcháte a neužíváte si svůj volný čas naplno. Rozhodně byste s tím pro své dobro měli něco udělat.

Váhy
Období Novoluní ve Váhách je typické svou vzdušnou energií, která prostupuje vše kolem vás. Uvolněná atmosféra se projeví zejména v milostných vztazích, ale i v zaměstnání. Kolegové i šéf ocení vaši dobrou a pozitivně naladěnou atmosféru. Jen tak dál.

Štír
Babí léto je na ústupu a pro vás nastává temné období. Sluneční paprsky vás totiž nabíjejí energií, kterou nutně potřebujete. Je na vás hodně vidět, že vám chybí léto a sluneční dny a musíte si najít něco, co vám nahradí ten pocit štěstí ze Slunce.


Střelec
Vaše znamení zažije tento týden velkou hvězdnou událost. Venuše vstupující do Střelce zažehne ve vašem životě milostnou a erotickou jiskru. Tato láskyplná planetka vám do života přinese mnoho dobrého a bude vaším milým průvodcem pro nadcházející dny.

Kozoroh
V tomto týdnu to nebudete mít úplně jednoduché. Budete muset otevřít skříň, kde již nějaký ten pátek schováváte vašeho pomyslného kostlivce. Nebude lehké svěřit se někomu blízkému, ale nakonec vás mile překvapí, jak se k tomu daná osoba postaví.

Vodnář
Nacházíte se v poměrně novém období vašeho života. Vstoupili jste pro vás do naprosto nepoznaných vod. Ze začátku jste nervózní a v mnohém budete tápat. Večer budete uléhat značně unavení ze všech těch nových informací, ale taky budete moc spokojení.

Ryby
Vaše rodina nyní potřebuje vaši plnou podporu. Jistý člen domácnosti se nachází v náročném a novém období, a tak trochu bude v některých záležitostech svého života tápat. Naštěstí nemáte problém s tím podat někomu blízkému pomocnou ruku.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.