Home - Články - Není Ryba jako Ryba, není Rak jako Rak!

Není Ryba jako Ryba, není Rak jako Rak!

vloženo 29. 9. 2021
čas čtení: 5 minut

Není Ryba jako Ryba, není Rak jako Rak!

Jste typický Býk, Rak, Střelec či jiné znamení? Nestíháte přikyvovat, jak se váš horoskop strefil do černého? Nebo právě naopak – jste Beran a přitom vám chybí průbojnost, jste Panna a do pořádkumilovnosti máte daleko? Někoho vystihuje horoskop víc a jiného méně – jak je to vůbec možné? Kde se stala chyba?

sdílet článek na facebooku

Co je to sluneční znamení

Sluneční znamení je jednoduše jiný název pro znamení, ve kterém jste se narodili. Když řeknete, že jste Lev, Štír nebo Ryba, máte na mysli vaše sluneční znamení. Znamená to, že Slunce při vašem narození procházelo příslušnou částí hvězdného nebe. Země obíhá kolem Slunce jeden rok, proto trvá Slunci jeho pouť zvěrokruhem taky jeden rok. Rok má dvanáct měsíců, zvěrokruh dvanáct znamení, takže v každém z nich se Slunce zdrží přesně měsíc.

Existují však i jiná znamení. Třeba čínské znamení, které sdílejí lidé narozeni ve stejném roce, a opakuje se vždy po dvanácti letech. Nebo lunární znamení, které závisí od toho, kterou částí zvěrokruhu procházel Měsíc v době vašeho narození. Všech dvanáct lunárních znamení se vystřídá vždy za 29 dní.

Sluneční znamení je však něčím výjimečné. Vystihuje velmi podstatnou část vaší povahy, prozrazuje, co je pro vás někde hluboko uvnitř důležité, odhaluje to nejtypičtější jádro vaší osobnosti. Asi proto je ze všech znamení nejpopulárnější. Ale navzdory tomu o vás nevypovídá úplně všechno! Vždyť to by muselo být na světě jen dvanáct typů úplně stejných lidí! A to není!


Lidská povaha je kombinací slunečního, lunárního, čínského znamení, ascendentu a dalších astrologických sil! Proto je vždy jedinečná!

Den, hodina a místo rozhodují

Každý z nás je jedinečný, na Zemi nenajdete dva úplně stejné lidi. Dokonce i jednovaječná dvojčata, jakkoliv jsou si podobná, se od sebe vždy v některých drobných detailech liší. Natož pak ostatní lidé! Když jste třeba Váha a potkáte jinou Váhu, určitě najdete spoustu věcí, které máte společné. Úplně stejní však nebudete!

Abychom nahlédli do hlubin lidské povahy a zjistili o ní všechno, je nezbytné vypracovat přesný osobní horoskop na míru. Připravte si tyto údaje: Den, rok, místo, hodinu a nejlépe i minutu narození! To všechno totiž dělá rozdíl! A velký!

S člověkem, který se narodil ve stejný den, ale v jiném roce, budete mít něco společného, ale podstatně méně, než s tím, který se narodil ve stejném roce, ale je o den nebo dva starší či mladší.


Díky osobnímu horoskopu zjistíte, jaký je váš ascendent, které planety se ve vašem horoskopu navzájem podporují a které se „perou“ – z toho pak vznikají vnitřní konflikty a ruku na srdce, každý z nás nějaké má! Zároveň vám pomůže odhalit vaše schopnosti a řekne vám, ve kterých oblastech můžete vyniknout. Odhaluje jádro vaší osobnosti, je to něco, co máte hluboko uvnitř a určuje vaše motivace a přání. Navenek však můžete působit jinak – o vašem vystupování a o tom, jak se projevujete, rozhoduje ascendent, a k jeho určení je nezbytné znát hodinu svého narození!

Magické působení Luny a planet

Lunární znamení umí taky pěkně zamíchat horoskopem! Měsíc vládne lidským citům, pocitům a emocionálnímu životu. Vaše měsíční znamení tedy vypovídá o tom, jaké je vaše citové prožívání života, jaké jsou vaše instinkty. Máte-li Lunu například v Panně, budete se ve všem podvědomě snažit dělat si systém a analyzovat to, včetně lásky. To může být v rozporu s vaším slunečním znamením a být příčinou, proč na vás vaše sluneční znamení nemusí tak úplně sedět.


Obdobně, jen v jiných oblastech života, působí planety jako je Venuše, Mars, Jupiter a tak dále. Venuše například vypovídá o vašem vkusu a chování v lásce. Mars prozrazuje, v čem se chcete nejvíc prosadit.

Záhada je vyřešená!

Možná máte Slunce v Panně, ale ascendent, Lunu a třeba ještě Mars například ve Vodnáři. To způsobí, že vám horoskopy pro Vodnáře budou dokonale sedět, zatímco ty pro Pannu skoro vůbec. A vy přitom nebudete tušit proč!

A co lidé, kterým jejich sluneční znamení naopak bezvýhradně sedí? Hádáte správně – jsou to většinou ti, kteří mají třeba Slunce ve Střelci, Lunu taky ve Střelci a ascendent – kde jinde než ve Střelci! Ovšem takových lidí není mnoho.

Jednoduchý horoskop podle slunečního znamení dost přesně sedí i lidem, u kterých se víckrát opakují znamení stejného živlu – třeba Rak s ascendentem v Rybách, Lunou ve Štíru a Venuší opět v Raku – všechno vodní znamení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.