Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2021

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2021

vloženo 28. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN 2021

Říjen je obdobím stvořeným k romantickým zážitkům. Brzy se stmívá a venku bývá sychravo. Ideální doba k procházkám zakončeným posezením u svařeného vína nebo u kávy. Pokud jste zadaní, využijte nový měsíc k posílení vašeho vztahu a užívejte si daru lásky. Vy nezadaní se možná dočkáte nové lásky. Nebo ne? Čtěte a dozvíte se víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, zkuste se soustředit i na jiné kvality vašeho vztahu, než nabízí sexuální radovánky. I když jste si s drahou polovičkou blízko, v komunikaci to trochu vázne. Říjnová výzva tedy ponouká hlavně ke snaze porozumět tomu druhému a respektovat jej. Od 7. vám přeje Venušin ohnivý trigon, díky němuž se nezadaní mohou sblížit s energickým protějškem. Vyhledáváte adrenalinovou zábavu a také v intimní sféře se vám líbí pohybovat na hranici zakázaného. Vyzkoušíte sex na nějakém netradičním místě.

Býk
Začátek října je zatížen náročnou konstelací, kvůli níž vám není nic dobré. V oficiálním vztahu dokonce přemýšlíte, zda je stávající partner skutečně tím pravým. Kladete na něj vysoké nároky a s jeho chováním nejste vůbec spokojení. Teprve zpětně musíte uznat, že o nic tak tragického nešlo. Ani nezadaní nemají na růžích ustláno. Od 14. nad nápadníky ohrnujete nos, až si vás okolí dobírá, že čekáte prince na bílém koni. Není divu, že je těžké uspokojit vás také fyzicky. Pořád se vám něco nelíbí.

Blíženci
Desátý měsíc roku nezačne moc vlídně pro zadané Blížence. Nelíbí se vám partnerovo zaneprázdnění. Vězte, že jde pouze o přechodné období. Nezhoršujte ho hádkami ani zbytečnými výčitkami. Užívejte si naplno alespoň čas, který spolu můžete strávit. Od 7. se Venuše umoudří, takže se i podmínky pro milostný život postupně vylepšují. Svobodní si užívají veškeré možnosti, které láska nabízí. Nehrnete se do vážného vztahu, přesto nebo právě proto si pozornost opačného pohlaví dopřáváte v hojné míře.


Rak
Do října vstanete s úsměvem na rtech a těšíte se na nový začátek. Dáváte otevřeně najevo své city a vytváříte skvělé klima v dlouholetém vztahu. Jste pozornými partnery, kteří nezapomínají na letmé doteky i slova chvály. Po 6. říjnu se bohužel konstelace mění a ke slovu se dostanou proměnlivé nálady, které Ráčky čas od času trápí. Ovládněte své emoce včas. V hloubi duše víte, že nejde o nic hrozného, ale prskáte kolem sebe síru. Čerstvé vztahy se kvůli tomu míří do záhuby. Na omluvu bude pozdě.

Lev
Ačkoliv je začátek měsíce zatěžkán nedůvěrou, s každým dalším týdnem se podmínky pro lásku zlepšují. Pochybnosti o vašem novém objevu se vypaří okolo 7. října. Rozhodnete se spojit dva světy a představíte svého miláčka přátelům i rodině. To vám pomůže vnitřně se zklidnit. Všechno do sebe skvěle zapadne a vy dostanete několik důkazů, že jste měli při výběru šťastnou ruku. Není divu, že vás to k sobě takhle táhne. Necháváte se opít osobitým kouzlem a v miláčkově náruči zapomenete na celý svět.

Panna
Vychutnáváte čas po boku spřízněné duše a radujete se, že se vám podařilo najít někoho ze stejného těsta. Říjnový start dává Pannám křídla, ale za několik dní vám je přistřihne. Najednou nechápete, co se mezi vámi změnilo. Nový objev s vámi netráví tolik času a dokonce se zdá, jako by se postupně stahoval zpátky. Perete se s protichůdnými pocity, dokonce padne myšlenka k rozchodu. Pokud se tak stane, doporučuje Venuše dát si od seznamování pauzu. Jen byste hledali náplast na bolavou dušičku.


Váhy
Čerstvě zaláskované Váhy se perou s narušenou sebedůvěrou. Nový protějšek není moc čitelný a vy se strachujete, zda jste pro něj dostatečně dobří. Celému okolí musí být jasné, že vy dva jste pro sebe stvoření. Přitažlivost je oboustranná, jen vy to momentálně nevidíte. Platonicky zamilovaní by měli konečně oslovit svůj idol! Nemáte co ztratit. Ani dlouholeté páry během října nestrádají. Miláček vás překvapí podnětem ke společně strávenému víkendu i delší dovolené. Chce si vás unést jen pro sebe.

Štír
Nezadaní Štíři potkají člověka, který úplně zamává s jejich životem. Vloudí se vám do hlavy i srdce a nemůžete na něj přestat myslet. Nač prožívat lásku jen v představách, když ji můžete mít reálně! Nestyďte se a buďte aktivnější. V již existujícím vztahu to bude bohužel náročnější. Protějškovi něco přeletělo přes nos a chová se k vám dost ostře. Vy ho na oplátku podezříváte z nevěry, čímž ještě přilíváte olej do ohně. Chce to zklidnit se. Dopřejte miláčkovi více volnosti a hlavně mu věřte.


Střelec
Milí Střelci, na začátku měsíce si dáváte od milostného života pauzu. Věnujete se přátelům i svým koníčkům, v intimním životě se dokážete bez partnera klidně obejít. Kamarádi se vám ale rozhodnou někoho dohodit. Randění vám zvedne náladu a zdá se, že by vám to mohlo klapat. Druhá polovina měsíce mezi vás ale vnese ochlazení. Sympatie vyšumí a vás nebaví čekat. Raději budete tím, kdo se vydá vlastní cestou jako první. Říkáte si, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. Neúspěch v lásce berete statečně.


Kozoroh
Po sérii neúspěchů si dáváte na čas, než se pustíte do randění. Říjen hodláte naplnit svými koníčky a spoustu volného času investujete do rodiny a přátel. Opačnému pohlaví se vyhýbáte, protože si ještě příliš živě pamatujete na nedávné bolístky na duši. Udržet si odstup ale není jen tak. Není vyloučeno, že se vás pokusí vyhledat bývalý protějšek. Umí být velmi přesvědčivý, ale vy po dalším zklamání netoužíte. Bravo, Kozorozi, naučte se znát svou cenu, pracujte na své sebejistotě i vzhledu.

Vodnář
Konečně se dočkáte konstelace, která nabízí perspektivní soužití. Že to nemáte v plánu? Ačkoliv je říjnový start symbolem radosti ze života, s přibývajícím měsícem touha po vážném vztahu zesiluje. Poznáváte spoustu příjemných tváří, baví vás randit i flirtovat, v lásce si nestanovujete žádné mantinely. Okolo 11. října ale poznáte člověka, který vám poblázní hlavu. Rychle se sblížíte a záříte jako sluníčko. Najednou vás nezajímají milostné skalpy, jako by všichni ostatní ztratili na významu.

Ryby
Láska a závislost jsou dvě různé věci, které by se neměly míchat dohromady. Stěžujete si, že vám miláček nevěnuje dostatečnou pozornost, neustále mu voláte a snažíte se mu vloudit do programu. Nepodbízejte se a raději vymyslete něco, aby za vámi přišel sám. Zapracujte na svém vzhledu, začněte s novým koníčkem, nebo si naplánujte pravidelné večery s kamarády. Když se nechytí za nos, jeho chyba. Na konci měsíce mohou páry, mezi nimiž to vyčpělo, dojít k odloučení. Není proč ztrácet drahocenný čas.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.