Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. září - 3. říjen

Čínský horoskop na týden 27. září - 3. říjen

vloženo 27. 9. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. září - 3. říjen

Čínský horoskop je skvělým rádcem pro váš nový týden. Koně by měli důvěřovat ostatním a vsadit na týmového ducha! Šarmem budou oplývat zrozenci Tygra, láska jim jenom pokvete! Buďte i vy o krok napřed a přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelom září a října připomenete Krysám, že nelze důvěřovat všem lidem v okolí. Máte ve zvyku chovat se vstřícně, ale tentokrát musíte najít rovnováhu mezi pomoci druhým a vlastním životem. Někdo totiž… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V nadcházejícím týdnu toužíte po harmonii, která se ne a ne dostavit. Singles se zakoukávají do špatných protějšků, kteří jim ke klidu nepomohou. Buď mají nějaké závazky, nebo nenabízí… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, ve vzduchu visí láska, která vás může překvapit na netušených místech! Zaskočí dokonce i ty, kteří už s nějakým milostným dobrodružství nepočítají. Nebuďte skeptičtí jen kvůli tomu, že se vám… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíci by měli pečovat o své zdraví. Tentokrát nestačí doplňovat tělu všechny potřebné živiny - musíte se zaměřit na méně hmatatelné záležitosti. Duševní zdraví jde totiž s tím fyzickým ruku v ruce. Neschraňujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Mezilidské vztahy jsou v závěru měsíce tvrdým oříškem. Pro zadané Draky může být v tomto směru vzorem drahá polovička. Nehledejte vždy chybu na druhých, ale snažte se objevit skutečný kamen úrazu. Někdy je… ČTĚTE VÍCE!

Had
I když si k vám chodí spousta lidí pro radu, na domácím poli to tak fungovat nebude. Rodinu budete muset o správnosti svých rozhodnutí přesvědčovat dlouho. Nahromaděným emocím dejte průchod v umělecké… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vstup do nového měsíce je pro zrozence Koně poměrně náročný. I když se objeví několik komplikací, neměli byste kvůli nim věšet hlavu. S trochou sebezapření zvládnete tyto události bez ztráty kytičky. Některé… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, počítejte s tím, že přelom září a října vám nedá nic zadarmo. Pokud po něčem toužíte, budete si muset svou výhru tvrdě vybojovat. Když se něco nepodaří na první pokus, určitě se nevzdávejte. První… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadané zrozence Opice čeká náročný týden, kdy si s partnerem potřebují leccos vysvětlit. V dobré víře můžete dělat věci, které drahé polovičce nejsou příjemné. Hvězdy každopádně doporučují dopřát jí… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Program nadcházejícího týdne ovlivňuje Černá Luna, která dostává zpět do hry události z minulosti. Zatímco někteří Kohouti budou se sentimentem v srdci vzpomínat na první lásku, jiní propadnou kvůli vzpomínkám... ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milostný život Psů je v přelomovém týdnu černým Petrem na vašem programu. Zatímco vy toužíte po romantice a snažíte se maximum času trávit po boku spřízněné duše, protějšek to má naopak. Preferuje koníčky… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Klíčovým tématem nadcházejících dnů jsou mezilidské vztahy. Přestáváte být sólistou a chápete, že v některých situacích se bez pomoci druhých neobejdete. Praktické to bude v zaměstnání, kdy doceníte… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.