Home - Články - Láskohled 4.- 10. říjen

Láskohled 4.- 10. říjen

vloženo 1. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4.- 10. říjen

Panny budou lidi v okolí přitahovat jako magnet a velká příležitost tedy čeká na nezadané! Berani se ve stávajícím vztahu trochu potrápí, ti nezadaní mají ovšem šanci, že najdou tu pravou lásku. Začal nám nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dlouhodobé svazky se potýkají s vleklou krizí, která je horší a horší. Určitě vám nepomůže, když se budete hádat, ale rozhodně byste se měli podívat v okolí po odborné pomoci.

Býk
Jste plni očekávání, kam se bude vyvíjet váš nový vztah. Zatím to vše vypadá skvěle. Sednete si ve všech záležitostech, ale po dosavadních zkušenostech se nechcete v názoru unáhlit.

Blíženci
Potkalo vás skutečné štěstí, že jste si našli někoho, s kým můžete v životě toho tolik sdílet. Máte stejné zájmy, stejné představy o budoucnosti a podobné názory. To je skvělé.

Rak
Váš nový idol má oči jen pro vás. Jste pro něj vším, a tak vám odpouští vaše občasné uklouznutí. Měli byste si více vážit toho, že máte vedle sebe někoho tak stálého a schopného.


Lev
Tento týden je pro oblast lásky klíčový. Soustředíte se poslední dobou hodně jen na sebe a nemáte už tolik času na milostné pletky. Láska si vás však s radostí najde úplně sama.

Panna
Single život už vás nebaví. Stále se potkáváte s kamarády a chodíte na společenské akce, ale láska je v nedohlednu. Rozhodnete se využít moci některých seznamovacích aplikací.

Váhy
Nedávno jste potkali zajímavého jedince, s kterým jste navázali určitý typ vztahu. Bohužel ten se nijak výrazně nevyvíjí a vy máte pochybnosti, zda vám idol náhodou něco netají.

Štír
Jste plni elánu a dobré nálady. Nabídky na rande se vám jen hrnou a nemáte nouzi o pozornost opačného pohlaví. Nic však není vážné a vše jsou jen povrchní známosti. Vy chcete víc!


Střelec
Váš nový vztah je trochu zvláštní. O svém protějšku vlastně nevíte vůbec nic a on sám je hodně tajnůstkářský. To vám začíná vadit, když se ale na cokoliv zeptáte, tak se urazí.

Kozoroh
Na pracovišti to celkem vře. Potkali jste tam člověka, který vás velice přitahuje. Pověstná chemie je zřejmě oboustranná, takže co nevidět očekávejte pozvání na suprové rande.

Vodnář
Poznáte, že vaše nová známost je až příliš zahleděná sama do sebe. Nic jiného kolem ji nezajímá a to vám vadí. Ze začátku se nezdálo, že by vaše nová láska byla takto sobecká.

Ryby
Nuda je pro vás pomalu sprosté slovo, proto když se seznámíte s akční osobou, tak vám to bude maximálně vyhovovat. O zábavné chvíle bude rozhodně na dlouhou dobu postaráno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.