Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. leden

Čínský horoskop na týden 10. - 16. leden

vloženo 9. 1. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. leden

Jako vždy, tak i tentokrát cílí čínský horoskop velmi přesně na oblast práce a úspěchů. Dozvíte se, kde to bude skřípat a objeví se potřeba zakročit a kde se naopak můžete těšit na sladkou odměnu. Tradiční horoskop ale nezapomíná ani na vztahy, a tak se někteří z vás dozvědí, že nastal čas na oslovení platonické lásky. Nejste to zrovna vy? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Narazíte na několik nepříjemností, kvůli kterým je vaše nálada proměnlivá. Ačkoliv se u většiny potíží najde okamžité řešení, nedokážete se sami zbavit stresu. Okolí si všimne, že nejste v nejlepší kondici a bude… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní zrozenci Buvola se ocitnou na hraně partnerské krize, kterou není radno podceňovat. Názorově stojíte proti sobě a tentokrát hvězdy důrazně doporučují najít kompromis. Bez toho se klidu v domácnosti… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Jakoby s novým rokem přišlo do života Tygrů odhodlání! Na spoustu starostí změníte pohled a přestanete se jich strachovat. S trochou snahy je vyženete ze svých životů a budete zase klidně spát. Úspěšný… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, je na čase přestat se stížnostmi a vzít život do vlastních rukou! Zejména v milostném životě máte vývoj událostí ve své režii. Nezadaní stěží potkají osudovou lásku na gauči. Přitom Afrodité… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Do nového týdne se pustíte s vervou. Znát je na milostném životě, kde jste jako utržení ze řetězu. Nezadaní Draci překypují touhou najít k sobě vhodného protějška. Baví vás flirtovat na potkání a navazovat… ČTĚTE VÍCE!

Had
V tomto týdnu s vámi potáhne ze jeden provaz Venuše přející novým známostem. Pokud jste se v milostném životě potýkali s nějakým problémem, v polovině ledna dojde k jeho rozřešení. Mnoho Hadů začne… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Polovina ledna přináší do života zrozenců Koně novinky. Uděláte revizi svého stávajícího programu a uvědomíte si, že čas je to nejcennější, co máte. Nový rok před vámi otevírá nové možnosti! Zejména láska je… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Neutěšená situace vás přiměje vzít události do svých rukou a začít se intenzivně prát za štěstí. Chápete, že co neuděláte sami, nikdy nebude. Odvaha vám rozhodně nechybí, bravo! V polovině měsíce uděláte kroky, k nimž… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Nadcházející dny vyžadují velké duševní i fyzické vypětí. Proto chraňte své zdraví a snažte se co nejvíce odpočívat. Dbejte na spánkovou hygienu, zjistěte, jaké postavení postele je pro vás nejvýhodnější… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Stačí natáhnout ruku a chytit si svůj díl štěstí! Venuše je v polovině ledna ve skvělém postavení a vytváří pro Kohouty spoustu příležitostí k seznámení. Jedinou podmínkou je společenské žití. Nestraňte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v tomto týdnu nepočítáte s konkurencí, což nevyplatí. Platonickou lásku vám vyfoukne někdo rychlejší. Nepropadejte smutku, protože na světě určitě neběhá jediný člověk, který je vám souzený. Kolem vás… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ve druhé polovině měsíce se proměňuje situace na milostném poli. Venuše otáčí kabát a dřívější úspěch u opačného pohlaví je ta tam. V již existujících vztazích se objevují drobné neshody a jsou dny, kdy… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.