Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2022

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2022

vloženo 29. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2022

Skočte do nového roku rovnýma nohama a dejte šanci lásce! Zapomeňte na to, co bylo minulý rok a hleďte do budoucnosti! Vaším tahákem bude i v roce 2022 váš měsíční horoskop lásky ♥

sdílet článek na facebooku

Beran
Zkraje měsíce si vjíždíte do vlasů víc, než je u vás zvykem. Řešíte malichernosti a kvůli tomu k sobě s miláčkem nemáte moc blízko. Naštěstí druhá polovina ledna přináší větší pochopení. Vzpomenete si, proč jste se do sebe kdysi zamilovali. Vykřešete zpátky ztracenou jiskru a užijete si docela žhavou závěrečnou rovinku. Singles přestanou ohrnovat nos nad nápadníky. Už to začínalo vypadat, že náročným sítem výběru nikdo neprojde. Na samém sklonku ledna se ale podle hvězd vyjímá zajímavé rande.

Býk
Chvíli potrvá, než se zbavíte studu a nejistoty. Opačné pohlaví o vás jeví zájem! Ovšem vy se držíte stranou, jako byste měli strach, že vás někdo kousne. Také dlouholeté páry bojují s chybějící vášní ve vztahu. Sex není nic tabuizovaného a v životě dospělého člověka rozhodně nesmí chybět. Udělejte miláčkovi radost a splňte mu erotické přání. Dejte si skleničku na kuráž, za svůj výkon sklidíte úspěch a oba si to užijete. Experimentování se vám nakonec začne líbit. Leden může být ještě zajímavý!

Blíženci
Ačkoliv je kolem Blíženců živo, nikdo si nevyslouží klíče od vašeho bytu. Momentálně jste na koni a chcete si užívat všech krás. Závazky odmítáte. Poznáváte zajímavé jedince a každý večer je trochu jiný. Není vůbec výjimečné, když randíte s několika protějšky zároveň. Se svými volnějšími mravy se netajíte, abyste ctitelům a ctitelkám nedávali plané naděje. Až na konci ledna může do vašeho života vstoupit človíček, ke kterému vás to táhne silněji. Přitahuje vás něčím jiným než jen atraktivitou.


Rak
Račí náladovost funguje na začátku roku naprosto spolehlivě. Nikdy nevíte, s jakým naladěním otevřete oči a jak se váš vnitřní svět promění v průběhu dne. Proto je soužití s vámi nesmírně náročné. Na drahou polovičku přitom kladete vysoké nároky a chcete, aby s vámi trávila více času. Jinak jste ještě víc nepříjemnější. Klíč ke spokojenosti se skrývá v dobré náladě! Pokud chcete cokoliv změnit, musíte na to s úsměvem. Singles v těchto dnech nepotkávají nikoho, kdo by se jim strefil do vkusu.

Lev
První půle měsíce je pro zadané Lvy dost náročná. I když se snažíte nevyvolávat hádky, soužití s partnerem bude vysilující. Ať děláte, co děláte, pořád se tváří nespokojeně. Není divu, že raději utíkáte do práce nebo kamarády. Naštěstí po 14. se situace začne pozvolna zlepšovat. U opačného pohlaví máte úspěch. Svůdné triky taháte jako esa z rukávu, přesně víte, co kdy udělat nebo říct. Pokud jste svázaní oficiálním vztahem, dostanete se párkrát do velkého pokušení užít si mimomanželský románek.

Panna
Sebejistota zrozenců Panny se dostává do plusových čísel. V lednu opačné pohlaví skáče podle toho, jak pískáte. Je příjemné poslouchat lichotky a sbírat telefonní čísla. Sem tam se bohužel objeví nějaký zhrzený ctitel, který nejde daleko pro ostré slovo. Nenechte si jím zkazit náladu. V poslední dekádě přijde někdo, komu svěříte svou důvěru. Najednou si nechcete jenom užívat, ale přemýšlíte o vážném vztahu. Není vyloučeno, že se trochu znáte, jen vás zatím nenapadlo vyrazit si spolu na rande.


Váhy
Nový měsíc nalije Vahám odvahu a odhodlání udělat si v partnerském životě konečně jasno. Pokud vám dlouhou dobu leží na srdci nějaká záležitost, v lednu se rozhoupete k položení klíčové otázky. Nehodláte ztrácet čas s člověkem, který s vámi nehraje fér. Do 23. se stále snažíte vycházet s protistranou po dobrém, pokud to nepřinese kýženou odezvu, změníte taktiku. Omluva přichází s křížkem po funuse. Do dalších vztahů se nepouštíte, potřebujete si od nich odpočinout a být chvíli jen sami sebou.

Štír
V milostném životě vám dělá dobrou službu Venuše! Cítíte, že jste pro okolí přitažliví a na opačné pohlaví děláte dojem. Sami tíhnete ke spolehlivým, zajištěným protějškům. Nehledáte povyražení, potřebujete stabilní city. Prim dny k seznámení nastávají kolem 29. ledna. Tehdy jste se svým idolem na stejné notě, poznáte se opravdu hluboce a vesmír k tomu vykouzlí romantickou atmosféru. Tu si ostatně umí naplno vychutnat i dlouholeté páry. Jako byste chtěli být zase tím párem ze svých mladých let.

Střelec
V lednu si zatěžujete milostný život přehnaným očekáváním. Jen málokterý z nápadníků splňuje vysoké nároky, proto jste stále sami. Pokud nechcete zůstat na ocet, dávejte si velký pozor na nevhodné chování. To graduje kolem 7. ledna, kdy od sebe ctitele vyloženě odrazujete pýchou. Pravdou je, že toužíte po obdivu, lichotkách i dárečcích, ale nechcete se nikomu zavazovat. Poznávání nových a nových tváří je pro vás jako životní motor. Dokonce i zadaní Střelci vystrkují růžky a flirtují o sto šest.


Kozoroh
Do nového roku vstoupíte velkolepě! Jako byste hodlali dohnat, co jste v uplynulých měsících, ba i letech nezvládli. V intimním životě překonáváte hranice, experimentujete a poznáváte, co jste měli za zakázané. Najednou dozrajete! Chcete se líbit, umíte opačné pohlaví provokovat a pro svého partnera jste múzou. I po mnoha letech to mezi vámi jiskří. Dost možná spolu vyberete nějaké rajcovní prádlo nebo hračky pro dospělé. I když jste od přírody spíše introvertní, v lednu si užíváte společnost.

Vodnář
Čerstvě zaláskovaní Vodnáři prožívají fantastický měsíc plný dobrodružství. Váš nový objev je nesmírně aktivní tvor, který se stará, abyste se ani chvilku nenudili. Připravte se na cestování, experimentování ve volném životě i v posteli. Miláček rozhodně není žádná stydlivka, takže erotika s ním bude jedno velké překvapení. Mars je až do 23. ledna v příjemném sextilu k vašemu znamení. Díky němu umíte používat své přednosti, vyzařujete dobrou náladu a s opačným pohlavím komunikujete jedna báseň.

Ryby
Mars v negativní kvadratuře s Neptunem ovlivňuje zejména čerstvě zadané Ryby. Dozvíte se nepěkné informace o svém objevu, ale nechcete jim přikládat velkou váhu. Poslední vztah skončil právě kvůli klepům, a tak nechcete opakovat stejnou chybu. Chováte se naivně a máte tendenci podléhat iluzím. To platí i pro singles, kteří teprve hledají spřízněnou duši. Až na samém sklonku měsíce zjistíte, že se ve vaší blízkosti pohybuje někdo daleko vhodnější. Teprve tohle bude seriózní známost pro vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.