Home - Články - Rok 2022 - rok domácího štěstí

Rok 2022 - rok domácího štěstí

vloženo 28. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Rok 2022 - rok domácího štěstí

Využijme mimořádně příznivých vlivů planet, které přinášejí k rodinným krbům pohodu, lásku, řešení sporů a problémů mezi členy rodiny, i se sousedy. Budeme mít šanci zlepšit jak atmosféru ve vztazích, tak i samotné bydlení. Investice, které v roce 2022 do rodiny a domácnosti vložíme, se nám v následujících letech mnohonásobně budou vracet. I s úroky!

sdílet článek na facebooku

Beran – nespoutaná energie aktivního znamení bude v tomto roce zažívat pravé žně. Společné výlety a velké množství nevšedních zážitků z nich, názorová rozdílnost při rodinných diskuzích, vášnivé slovní střety. Rekonstrukce bydlení přeje novým nápadům.

Býk – klid, pohodlí, útočiště, sdílení vzájemného štěstí. Láskyplná atmosféra. Kupte si papuče a houpací křeslo. Občas se může ve dveřích zjevit rušivý element v podobě dětí v nápaditém pubertálním věku či hyperaktivních vnoučat. Zachovejte ale vnitřní blaženost, vše pomine. Nezapomeňte investovat do zkvalitnění bydlení.

Blíženci – pokud nejste šťastni v místě, kde žijete, nebojte se udělat jakoukoliv změnu, vyplatí se. Vztahy se sousedy se vyřeší snadno a samy, čekají vás studijní úspěchy členů rodiny, poznávací zájezdy budou tím pravým relaxem.

Rak – ještě chvíli bude trvat, než se vaše znamení vymaní z nepříznivých vlivů planet. V roce 2022 budete ale mít rodinné štěstí pouze ve svých rukou. Investovat do bydlení se nemusíte bát, ale samozřejmě, pokud to uznáte za vhodné. Ve vztazích našlapujte opatrně a svou leckdy vyostřenou emocionalitu zkuste držet na uzdě, vyplatí se vám to.


Lev – bude se vám dařit a dařit. Cokoliv pro rodinu v následujícím roce uděláte, mnohonásobně se vám vrátí. Buďte se svými blízkými, mějte se rádi, investujte do společně prožitých chvil i bydlení.

Panna – překonejte svou lenost a pro zkvalitnění bydlení přiložte ruku k dílu, případně otevřete peněženku a vyndejte z ní alespoň pár korun, budete překvapeni, jaké zázraky obojí provede nejen v prostředí, ve kterém žijete, ale i ve vztazích s vašimi nejbližšími.

Váhy – okolnostmi budete nuceni začít vytvářet harmonické vztahy, pokud bude i nadále převažovat pedant ve vás, počítejte s následky. Váš smysl pro krásno může být tak jediným útočištěm, které doma v příštím roce naleznete, neváhejte s vylepšováním bydlení.

Štír – buďte opatrní, štěstí vám jde naproti, ale můžete ho vlastní vinou snadno minout. Rodinné štěstí nepotřebuje vaše rýpání a poučování, ale rovnocennou komunikaci, jejíž průběh nebudete tentokrát určovat vy. Pokud budete ochotni otevřít peněženku, vámi oblíbený luxus vás bude těšit dlouhé příští roky.


Střelec – pokud budete chtít zachovat rodinné štěstí, které vám doposud přálo, pusťte se do rekonstrukce bydlení. V tomto roce nespoléhejte na úniky v podobě vašich koníčků či přátel. U rodinného krbu budete kontaktováni s realitou a cokoliv budete schopni pro klid v rodině udělat, vyplatí se.

Kozoroh – v příštím roce dejte na svůj smysl pro povinnost a také zachování vámi dosud vytvořených masek, statusu quo. Překonáte tím nejednu neočekávanou domácí situaci a zároveň neutrpí vaše společenské postavení. Postup v kariéře či její budování tak budou jistou inspirací pro řešení možných potíží doma.

Vodnář – vy budete mít v příštím roce štěstí. Kdekoliv se ocitnete, budete vítáni a bude se vám tam i líbit. Ať už půjde o místa či lidi kolem, vás, Cestujte, učte se, nebojte se změn. Lidé kolem vás budou šťastní s vámi.

Ryby – měli byste si přečíst definici slova zodpovědnost. Pokuste se tentokrát neuplavat před problémy, které jste si způsobili a vcítit se do potřeb těch, kteří vás mají rádi.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.