Home - Články - Jak slavit Silvestra podle znamení

Jak slavit Silvestra podle znamení

vloženo 27. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak slavit Silvestra podle znamení

Už za pár dní vypuknou velkolepé večírky k příchodu Nového roku. Jak slaví Silvestra jednotlivá znamení zvěrokruhu? Jak se chová na párty Rak, Blíženec anebo Beran? To všechno prozradí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pro Berany jsou oslavy Silvestra velkou hrou. Nesmí se na nich nudit. Nedokážou jen tak sedět u sklenice piva. Vyhledávají nejrůznější hry a soutěže. Do noty jim padne třeba bowling. A co by měli pít? Vystačí si s pivem, ale nepohrdnou míchanými koktejly. Kocovina se jim zázračně vyhýbá.

Býk
Co Býk a Silvestr? Vše musí být dokonalé, jinak si připraví exkluzivní pohoštění s programem sami doma. Nepohrdnou pozvánkou do luxusního hotelu, kde je na dosah ruky značkový alkohol a lahodné jídlo. Když to Býci s alkoholem přeženou, musí počítat s nepříjemnou kocovinou.

Blíženci
Blíženci neváhají navštívit hned několik silvestrovských večírků, protože mají mnoho přátel. Ovace k Novému roku nesmí postrádat něco bláznivého, maškarády, hudbu, tanec a samozřejmě ohňostroj. Blíženci milují víno, proto své chutě nebudou měnit ani na konci roku.

Rak
Rak se s každým rokem těžce loučí. Bilancuje, přemýšlí, co udělal špatně a hledá odpovědi ve sklence alkoholu. Rak není večírkový tip, proto by měl zůstat doma se svou rodinou, protože v bezpečí domova prožije poslední den roku podle svého gusta.


Lev
Silvestrovské párty jsou pro Lvy hřebem zábavy celého roku. Lvi mají v lásce párty s impozantním pohoštěním, bohatým výběrem značkového alkoholu a ohňostrojem. Neodolají pozvání na večírek do přepychového podniku, ale klidně se zúčastní i bouřlivé jízdy s kamarády.

Panna
Panny si večírky jakéhokoliv druhu špatně užívají. Neumí se odpoutat od svých starostí. Rovněž bilancují. Neustále kontrolují každičkou nedokonalost, proto bývají skvělými hostiteli. Silvestrovská akce u Panny? Absolutní špička. Snad ještě lepší než v pětihvězdičkovém hotelu.

Váhy
Rozhodnout se, kam vyrazit? To je pro Váhy skličující, až v mnoha případech zůstanou doma samy. Váhy nesledují zábavu, záleží jim na lidech, kteří s nimi poslední den v roce tráví. Váhy by se měly vyhnout přemíře alkoholu, protože je ráno dostihne nemilá kocovina.

Štír
Pro Štíra je Silvestr magickým dnem, proto se nedokáže pořádně rozhodnout, kam vyrazit. Štír miluje společnost lidí, komunikaci, proto jistě zvolí šílenější večírek. Je zajímavé, že v mnoha případech zůstává jen doma u televize se svou rodinou. Přípitek musí být jedině šampaňské!


Střelec
Střelce potkáte na nejvěhlasnější párty ve městě. Pohybuje se mezi mnoha přáteli a známými. Sedět doma? To jistě ne! Střelci se často objeví na náměstí, kde se setkají se svými kamarády. Při oslavách spotřebují hodně alkoholu, táhnou to i dva dny! Kocovina jim tedy vlastně ani nehrozí!

Kozoroh
Silvestrovské oslavy a Kozoroh? Pěkně doma s rodinou u televize na gauči anebo s přáteli na chalupě. Kozoroh neprahne po bouřlivých večírcích, vlastně se jim vyhýbá. Kozoroh se poslední den v roce obklopuje jen lidmi, kteří pro něj něco znamenají. A kocovina? V žádném případě!

Vodnář
S Vodnáři je to těžké. Někdy se zúčastní šílené párty a jindy zůstanou pěkně sami doma se svými myšlenkami. V mládí holdují Vodnáři velkému množství alkoholu, proto je jim proklatě zle. V dospělosti jsou usedlejší a ráno mají energie na rozdávání! Závidíte jim?

Ryby
Nezkoušejte pozvat Rybu na hlučný a lidmi přeplněný večírek. Odmítne. Silvestr je pro Ryby vzpomínkový. Nechybí slzy, prazvláštní myšlenky, vzpomínky i smích. Ryby patří mezi skvělé společníky, proto se těšte na nějaké překvapení. A co kocovina? Raději se drží hesla všeho s mírou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.