Home - Články - ČÍNSKÝ HOROSKOP na 26. února - 3. března

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 26. února - 3. března

vloženo 26. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

ČÍNSKÝ HOROSKOP na 26. února - 3. března

Zjistěte, co vás dle východního horoskopu čeká tento týden! Rok 2024 je pod dohledem DRAKA, a právě Draci budou v tomto týdnu velmi unavení a zbklí. A co čeká další znamení čínského zvěrokruhu? Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V tomto pracovním týdnu to vezmete od podlahy. Nebude to kvůli velkému množství povinností, prostě zatoužíte po lepší pozici a zvýšení platu. Vaše vize půjdou snadno realizovat, protože jste plni energie a také máte dobrou náladu. Pokud.… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, z profesního pohledu jste si od minulého týdne výrazně polepšili, tudíž jste spokojení. Počítejte však s tím, že ne vše půjde jako na drátku a o své místo na výsluní bude nutné zabojovat. Klíčem k úspěchu je profesionální… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Během února jste na sobě hodně pracovali, díky čemuž se vám podařilo prosadit. Již na začátku týdne na sobě pocítíte únavu, kvůli níž bude nutné zpomalit. Nebojte se, že by se vám budoucí plány zkomplikovaly. Jakmile… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pracovní povinnosti jsou pro vás hračka a plníte s úsměvem na tváři, což může naštvat některé kolegy. Postupně začnete ztrácet pevnou půdu pod nohama a budete unavení. Nesmíte se toho děsit, protože byste tím tratili. Naopak… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Patříte k ambiciózním znamením a prahnete po slávě a uznání. Jenomže to nebudete mít úplně snadné. Již od začátku března na sobě pocítíte únavu a také budete zbrklí. Vyhněte se náročným rozhodnutím a adrenalinovým … ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Draci, za každou cenu chcete být ze všech nejlepší, a proto na sobě hodně pracujete. I když odvádíte precizní výkony, něco se může pokazit. Je zbytečné sahat si na dno svých sil, protože se vyčerpáte a budete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadřízenému se líbí, jak přistupujete k práci a ještě více ho osloví vaše výsledky. V kolektivu jste jako doma a pyšníte se organizačními schopnostmi. Uvažujete-li o vzdělávání nebo si hledáte kvalitní přivýdělek, je k tomu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V únoru se vám podařilo rozjet kariérní růst, ale nemyslete si, že bude snadné ho nadále rozvíjet. Nejraději byste měli všechno rychle hotové a věnovali se vlastním projektům, jenomže to tak nepůjde. Jestliže chcete skutečně… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Z profesního hlediska jste sebevědomí a jdete si za svým cílem. Nenecháte se nikým a ničím odradit a plánujete světlou budoucnost. Mějte však na paměti, že se musíte vyhnout zbrklosti, jinak začnete sekat chyby. Během víkendu si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, na profesním růstu vám velmi záleží a od začátku roku se vám skutečně daří a již mnohokrát jste zazářili. Nadřízený se na vás může spolehnout, což je vaše největší přednost. Kde jiným dochází dech, vy jste stále… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V nadcházejícím týdnu budete nad věcí a se vším si poradíte. Jen byste neměli usínat na vavřínech, jinak dojde ke komplikacím. Mějte to na paměti, jinak se profesní úspěch zpomalíte. V rodinném kruhu vládne divná nálada… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na konci pracovního týdne sklidíte obrovské pracovní ovace, protože se vzchopíte a začnete si opět věřit. Zdravé sebevědomí vám nějakou dobu scházelo, ale nyní už jste opět v kondici a můžete být spokojení. To však neznamená, že… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.