Home - Články - Týdenní horoskop na 26. února - 3. března

Týdenní horoskop na 26. února - 3. března

vloženo 25. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 26. února - 3. března

Přečtěte si, co vám hvězdy nachystaly na následující týden. Kozorozi mají za sebou velmi náročný měsíc, a tak v březnu přichází čas na zasloužený odpočinek. Raci se naopak mohou těšit na nejlepší dny v březnu! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše energie a odvaha vám letos pomohou dosáhnout významných cílů. Prožívejte proto každý týden včetně tohoto naplno a přijímejte výzvy vysloveně s grácií. Buďte však opatrní, abyste nepřeháněli a nenechali se unést příliš impulzivními rozhodnutími.

Býk
Finanční stabilita bude tento týden vašim klíčovým tématem. Investujte nejen do movitých věcí, ale i do svých dovedností a sledujte své finance s obezřetností. Pohoda a užitečná práce vám přinesou potěšení i ve chvílích, kdy se budete cítit nejistí.

Blíženci
Ve vztahu budete naprosto šťastní a spokojení. Problémy, kterým jste v minulosti čelili, se vyřeší samy od sebe a vy si tak budete moci užívat týden pohody a harmonie. Hádky se vám vyhnou obloukem a partner bude na stejné vlně jako vy. Užijte si to!

Rak
Rozšiřte své obzory a ukažte, že jste i přes svou váhavost otevření novým příležitostem. Komunikace s vašimi blízkými a kolegy i bude klíčem k úspěchu. Je důležité pamatovat i na to, že lidi kolem vás jsou základním stavebním kamenem vašeho života.


Lev
Letošní rok vám přinese příležitosti k výrazu vašich schopností a talentu. Buďte tedy připraveni tento týden na spolupráci s ostatními. Postavte se v čele pracovních povinností s laskavostí a empatií a získáte si tak cenné přátele do budoucnosti.

Panna
Zaměřte se tento týden převážně na své zdraví a pohodlí. Strukturovaný pečlivý přístup vám pomůže v organizaci práce a plnění všech vašich cílů. Odpusťte si malé chyby a soustřeďte se na větší obrázek. Malichernosti k životu přece nepotřebujete.

Váhy
Harmonie ve vztazích bude klíčovým tématem, snažte se proto najít rovnováhu mezi svými osobními a profesními životy. Ač se to nezdá, je to právě vaše pověstná kreativita, která vám pomůže vyřešit konflikty. A to jak ty rodinné, tak i ty v pracovní sféře.

Štír
Hluboká sebereflexe a transformace vás povedou k nečekaně pozitivnímu osobnímu růstu. Buďte otevření novým příležitostem a nebojte se opustit pohodlnou zónu. Také kontrolujte své emoce. Mnohdy je to s vámi jak na houpačce a odnáší to vaši blízcí.


Střelec
Naučte se plánovat budoucnost a dávejte si jasné cíle. Vaše optimistická povaha vám pomůže překonat překážky. Podporujte své blízké a těšte se na nové dobrodružství. Jedině tak si zachováte zdravou sebeúctu a hodnoty, které jsou pro vás důležité.

Kozoroh
Pracujte momentálně na stabilizaci svého profesního života. Postavte se k odpovědnostem s odhodláním a pevným postojem. I když máte pocit, že některé věci nestíháte, nepodléhejte zbytečně negativním emocím a zkuste si na tom najít něco optimistického.

Vodnář
Inovace a originalita budou nyní vašimi silnými stránkami. Sdílení svých myšlenek s ostatními vám přinese nové obzory. Také hledejte nové způsoby, jak přistupovat k problémům. Udržujte si otevřenou mysl a nenechte se rozhodit nedůležitými maličkostmi.

Ryby
Posilujte postupně svou intuici a vnímavost k potřebám ostatních kolem. Opatrně ale tento týden pracujte s financemi a investujte jen do ověřených záležitostí, které mají pevné základy. Nechte rovněž svou kreativitu volně proudit a budete odměněni.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.