Home - Články - Láskohled 26. února - 3. března

Láskohled 26. února - 3. března

vloženo 24. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 26. února - 3. března

No vida! Pro mnoho nezadaných to začátkem března vypadá velmi dobře a šancí bude dostatek! Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí snažit! A zadaní? Myslete na romantiku. Právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se snažte být otevření a upřímní ve svém vztahu. Nebojte se sdílet své pocity a myšlenky s partnerem. Romantický večer vás může přiblížit a posílit vzájemné pouto.

Býk
Nyní je čas ocenit malé radosti vztahu. Udělejte něco speciálního - například překvapivý večer plný lásky a péče. Komunikujte o svých potřebách a naslouchejte partnerovým přáním.

Blíženci
Tento týden je ideální pro hlubší konverzace, tak si najděte čas na sdílení svých snů a ambicí! Aktivně poslouchejte svého partnera a buďte připraveni na vzájemné porozumění.

Rak
Vyhněte se zbytečným sporům a soustřeďte se na budování emocionální bezpečnosti ve vztahu. I malé gesto může udělat velký rozdíl. Zkuste nádherný večer plný lásky a romantiky.


Lev
Vyberte si čas na vzájemné uznání a podporu. Oceňujte kvality svého partnera a dejte mu to najevo. Společné aktivity a sdílení zájmů je důležité pro vás oba a ceníte si toho.

Panna
Zaměřte se na komunikaci a otevřenost ve vztahu. Tento týden bude vhodný pro sdílení svých pocitů a přání. Zkuste být empatickými posluchači a budujte společně pevné základy.

Váhy
Hledejte rovnováhu ve vašem vztahu a snažte se také vyhnout zbytečným konfliktům. Romantické chvíle a společné zážitky vám pomohou budovat vzájemné porozumění, tak směle do toho.

Štír
Tento týden bude po milostné stránce velice náročný, ale klíčem k harmonii ve vztahu bude vzájemná důvěra. Pokud vám přijde, že k sobě ještě hledáte cestu, tak nyní dojde k posunu.


Střelec
Nyní je čas na objevování nových stránek ve vztahu. Společně objevujte nové zájmy a aktivně travte čas spolu. Buďte odvážní a otevření novým způsobům, jak prohlubovat vaše pouto.

Kozoroh
V tomto týdnu se zaměřte na podporu a povzbuzení svého partnera. Vytvořte prostor pro otevřenou komunikaci a snažte se vzájemně porozumět. Každý občas potřebuje podporu od blízkého.

Vodnář
Diskutujte s protějškem o budoucnosti a plánujte společně nové plány. Buďte kreativní a objevujte nové způsoby, jak společně růst a rozvíjet se. To se vám ve vztahu více než oplatí.

Ryby
Věnujte pozornost emocionálnímu spojení ve vašem vztahu, sdílejte své pocity a buďte otevření navzájem. Romantické gesto nebo společný relaxační čas vám může prohloubit vaše pouto.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.