Home - Články - Dny podle hvězd! Jak je správně využít?

Dny podle hvězd! Jak je správně využít?

vloženo 23. 2. 2024
čas čtení: 5 minut

Dny podle hvězd! Jak je správně využít?

Věděli jste, že každý den v týdnu podléhá moci jiné planety? Dle vztahu planet a dnů lze posoudit, jaká aktivita by se měla vykonávat. Jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou zasvěcena různým planetám, proto se jim daří vykonávat určité činnosti v odlišný den.

sdílet článek na facebooku

Pondělí – Měsíc
Pondělek patří citlivému a proměnlivému Měsíci. Není divu, že se nám nechce právě v tento den vstávat. Jsme přecitlivělí a přetažení. Pondělí svědčí stereotypním povinnostem, intuitivním věcem. Rovněž bychom měli rozvíjet svou představivost, ať nepokračuje špatná nálada až do úterý. Tento den nepatří náročným poradám, schůzkám a školení. Lidské tělo není v pondělí na dlouhé cesty a komplikovaná vyjednávání připraveno. Tento den mají v lásce Raci a Ryby, raději se věnují duševní pohodě s rodinnou a práce jde stranou.

Úterý – Mars
Úterek náleží divokému, odvážnému a cílevědomému Marsu. Tento den je jako stvořený pro náročné aktivity a plnění úkolů, kde je zapotřebí dravost a bojovnost. V úterý bychom měli být sebevědomí, výkonní a tělesně zdatní. Kdy jindy než v úterý převzít kontrolu nad sebou samým i svým okolím? Když pomineme nenáročné pracovní úkoly, měli bychom se zaměřit na sportovní činnosti a technické záležitosti. Druhý den týdnu je jako stvořený pro začátek podnikání i sex. Úterý padne jako ulité Beranům a Štírům, kteří jsou rodilí vůdci a vášnivci.


Středa – Merkur
Není divu, že patří středa právě planetě Merkur. Značí živost, hbitost, intuici i rozum. Ve středu bychom měli posílit své vědomosti v obchodním směru a komunikaci. Není na škodu naplánovat si na středu zkoušku, vzdělávací kurz či nové získávání informací. Středa má důvěru rovněž v administrativních záležitostech, vyřizování e-mailů a telefonování. Pakliže máte v kalendáři poznámku na středu pro důležité firemní jednání, těšte se na úspěch. To platí zejména pro Blížence a Panny. Blíženci milují svou schopnost slova a Panny rády přicházejí k novým schopnostem.

Čtvrtek – Jupiter
Jupiter je planetou blahobytu, nových idejí i moudrosti, proto přeje čtvrtek činorodým aktivitám, projevování talentu a optimismu. Ve čtvrtek bychom měli být šťastní a cítit se svobodně. Možná bychom měli přijít s neočekávaným, šíleným nápadem. Není od věci vést filosofické debaty, plánovat delší cesty anebo nevšední společenské akce. Tento den by měl být věnován filosofii, návštěvě knihovny i studiu na vyšší úrovni. Pro Střelce je vysvobozením z celého týdne, protože jsou dynamičtí a hledají otázky na odpovědi, které nemohou postrádat opravdový smysl.

Pátek – Venuše
Přemýšleli jste nad tím, proč se cítí v pátek zrozenci Vah a Býka nejlépe? Milují krásno, zábavu, světlo, touhu, vášeň i přirozenost, rovnováhu a radost ze života. To vše nesmí chybět v pátek, proto je jako dělaný pro zpracování týmových úkolů, ale patří hlavně umělecké a kreativní práci. Pátek se nese v duchu romantických schůzek, povídání, nakupování starožitností a krásných šperků. Nesmí chybět zábava, návštěva kina, divadla a večírky ani milostná objetí lásky, vyjadřování citů a zábava až do rána.


Sobota – Saturn
Možná si myslíte, že by měla být sobota plná zábavy, ale není tomu tak. Náleží moudrému a duchovnímu Saturnu. Tato planeta značí spíše překážky, pocity beznaděje, smutek a lítost. Naznačuje také nový začátek. Není od věci otestovat svůj charakter, učit se trpělivosti a disciplíně. Sobota by měla být věnována koncentraci, vytrvalosti a naslouchání rad starších. V sobotu se nejlépe cítí Kozorozi, protože jsou ztělesněním odříkání, pesimismu i konzervatismu. Přichází ten správný čas promyslet si, jak dosáhnout životních úspěchů.

Neděle – Slunce
Neděle a Slunce tvoří nerozlučnou dvojici. Díky tomu, že je Slunce dárcem života a energie, měla by směřovat k zábavě a užívání si oblíbených radostí, proto je spojována i s dětmi, kterým bychom měli darovat tento den pozornost a činorodost. Není od věci zaměřit neděli charitativním akcím, dobročinnosti, setkání se známými lidmi a malým oslavám. Neděle by nás měla důkladně připravit na neoblíbené pondělí, které tak špatně snášejí Lvi. Ano, jsou přeci děti Slunce a potřebují jen zářit, a ne se potácet v depresích.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.