Home - Články - Bláznivý nov ve Vodnáři

Bláznivý nov ve Vodnáři

vloženo 9. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Bláznivý nov ve Vodnáři

Černá Luna druhého kalendářního měsíce přichází 11. února ve 20:05. Přináší s sebou strach z odcizení a křehkosti vztahů, ale zároveň nové postoje, jimiž můžeme situaci řešit.

sdílet článek na facebooku

Rizika a šance novu

O novu, takzvané Černé Luně, se říká spousta zjednodušených mýtů. Pojďme si na ni posvítit trochu víc. A o to svícení tady právě jde: V momentě novoluní se nachází Měsíc temnou stranou k Zemi a osvětlenou ke Slunci, protože stojí mezi nimi. Tím pádem je na jedné přímce se Sluncem a stojí ve stejném znamení jako Slunce. Vliv nebeského znamení se tím posiluje a citová podvědomá složka, kterou do vlivu znamení vnese Měsíc, pomáhá vyplavat skrytým citům a potlačeným křivdám.
To však není jediné působení novu – dává nám také skvělé šance se s těmito věcmi vypořádat. Tak jako úplňky působí na hmotu, novoluní působí především na intuici, city a psychiku. Během něho máme možnost zažít změněné stavy vědomí například při meditaci. Nov také očišťuje a pomáhá najít nový směr. Je to nejlepší čas pro předsevzetí. Intuitivní a impulzivní Vodnář


Vodnářské působení je hodě rozevláté, a protože je „cezené“ přes intuitivní nov, budeme moci vypozorovat u sebe i svých blízkých náhlá impulzivní rozhodnutí. V člověku se něco „vzedme“ a prostě to musí dát najevo. Můžete někomu sdělit své dlouho tajené názory, podepisovat petice, objednávat nábytek a kupovat drahé dary. Na to vše si dejte v tento den pozor. I když vodnářská intuice se většinou nemýlí a sebebláznivější nápad se po čase ukáže jako perspektivní.

Úzkost z odcizení

V tyto dny budeme také vnímat více rozdíly názorů mezi námi a ostatními, což povede u leckterých jedinců k pocitu odcizení. Může se nám subjektivně zdát, že žijeme ve svém světě a nikdo nás nechápe. Budeme hledat, kde je chyba, zda v druhých lidech nebo v nás samých. Citlivější jedinci se mohou dost trápit a podléhat panice. Nepanikařte, je to jen pocit, až odejde nov, odejde i vaše úzkost.


„Achillova pata“ Vodnáře v novu

K pohyblivému Vodnáři patří i to, že nohy, které ho nosí po světě rychlostí větru, mohou po zdravotní stránce v období vodnářského novu u nás všech zazlobit. Pozor při sportu, abyste si nenatáhli lýtko či nepřetrhli achilovku. Pozor také na kotníky, dámy by neměly klopýtat v zimním terénu na vysokých podpatcích, může dojít k vymknutí. Snažte se vodnářský nov prožít raději v klidu. Doporučujeme masáže a jemné protahování.

Restart podle Vodnáře

Poslouchejte svou intuici a dělejte jen to, co opravdu cítíte. Máte šanci na velký restart ve vztazích nebo ve svém postavení v práci. Pokud budete své názory prosazovat vhodnou formou, nevznikne z nich konflikt, ale vyčistí se vzduch a leckdo si povšimne, jak jste nápadití a originální. Je třeba se a priori vyladit na to, že své názory budete druhým sdělovat s úsměvem, klidným hlasem a s pochopením pro jejich postavení. Pak by Černá Luna ve Vodnáři mohla přinést očištění od nefunkčních vztahů a nastolit nové. Proměňte vodnářské trápení ve vodnářský dar nového začátku.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.