Home - Články - Bláznivý nov ve Vodnáři

Bláznivý nov ve Vodnáři

vloženo 9. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Bláznivý nov ve Vodnáři

Černá Luna druhého kalendářního měsíce přichází 11. února ve 20:05. Přináší s sebou strach z odcizení a křehkosti vztahů, ale zároveň nové postoje, jimiž můžeme situaci řešit.

sdílet článek na facebooku

Rizika a šance novu

O novu, takzvané Černé Luně, se říká spousta zjednodušených mýtů. Pojďme si na ni posvítit trochu víc. A o to svícení tady právě jde: V momentě novoluní se nachází Měsíc temnou stranou k Zemi a osvětlenou ke Slunci, protože stojí mezi nimi. Tím pádem je na jedné přímce se Sluncem a stojí ve stejném znamení jako Slunce. Vliv nebeského znamení se tím posiluje a citová podvědomá složka, kterou do vlivu znamení vnese Měsíc, pomáhá vyplavat skrytým citům a potlačeným křivdám.
To však není jediné působení novu – dává nám také skvělé šance se s těmito věcmi vypořádat. Tak jako úplňky působí na hmotu, novoluní působí především na intuici, city a psychiku. Během něho máme možnost zažít změněné stavy vědomí například při meditaci. Nov také očišťuje a pomáhá najít nový směr. Je to nejlepší čas pro předsevzetí. Intuitivní a impulzivní Vodnář


Vodnářské působení je hodě rozevláté, a protože je „cezené“ přes intuitivní nov, budeme moci vypozorovat u sebe i svých blízkých náhlá impulzivní rozhodnutí. V člověku se něco „vzedme“ a prostě to musí dát najevo. Můžete někomu sdělit své dlouho tajené názory, podepisovat petice, objednávat nábytek a kupovat drahé dary. Na to vše si dejte v tento den pozor. I když vodnářská intuice se většinou nemýlí a sebebláznivější nápad se po čase ukáže jako perspektivní.

Úzkost z odcizení

V tyto dny budeme také vnímat více rozdíly názorů mezi námi a ostatními, což povede u leckterých jedinců k pocitu odcizení. Může se nám subjektivně zdát, že žijeme ve svém světě a nikdo nás nechápe. Budeme hledat, kde je chyba, zda v druhých lidech nebo v nás samých. Citlivější jedinci se mohou dost trápit a podléhat panice. Nepanikařte, je to jen pocit, až odejde nov, odejde i vaše úzkost.


„Achillova pata“ Vodnáře v novu

K pohyblivému Vodnáři patří i to, že nohy, které ho nosí po světě rychlostí větru, mohou po zdravotní stránce v období vodnářského novu u nás všech zazlobit. Pozor při sportu, abyste si nenatáhli lýtko či nepřetrhli achilovku. Pozor také na kotníky, dámy by neměly klopýtat v zimním terénu na vysokých podpatcích, může dojít k vymknutí. Snažte se vodnářský nov prožít raději v klidu. Doporučujeme masáže a jemné protahování.

Restart podle Vodnáře

Poslouchejte svou intuici a dělejte jen to, co opravdu cítíte. Máte šanci na velký restart ve vztazích nebo ve svém postavení v práci. Pokud budete své názory prosazovat vhodnou formou, nevznikne z nich konflikt, ale vyčistí se vzduch a leckdo si povšimne, jak jste nápadití a originální. Je třeba se a priori vyladit na to, že své názory budete druhým sdělovat s úsměvem, klidným hlasem a s pochopením pro jejich postavení. Pak by Černá Luna ve Vodnáři mohla přinést očištění od nefunkčních vztahů a nastolit nové. Proměňte vodnářské trápení ve vodnářský dar nového začátku.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.