Home - Články - 2018 rok Psa

2018 rok Psa

vloženo 15. 2. 2018
čas čtení: 10 minut

2018 rok Psa

Začátek roku už máme dávno za sebou. A ruku na srdce, kolik novoročních předsevzetí vzalo za své? Kolik nadějí se ztratilo? Co kdybychom vám řekli, že máte ještě jednu šanci?! 16. února začíná čínský nový rok! Máte příležitost napravit chyby a přinést si do života štěstí a lásku! Všechny důležité informace najdete ve velkém čínském horoskopu na rok Psa! Začněte znovu! Začněte lépe!
sdílet článek na facebooku

Věrnost i obavy

Znamení psa je obecně charakterizováno jako prototyp věrného bojovníka, který nikdy nenechá nikoho blízkého, ba ani vzdáleného ve štychu. Těšit se v tomto roce můžeme na větší prosazování spravedlnosti a volání po základních právech a svobodách. Mnohem více lidí v sobě najde odvahu bojovat za práva slabších a co bude výhodou, protože se jedná o zemního psa – nebude se zbraní v ruce, ale za pomoci inteligence.

Právě dobrý úsudek a chytrá hlava patří do psí výbavy, která bude umožňovat zvládnout tento rok bez větších škrábanců. Zemní pes má velký talent na přežití, takže budeme bystře hledat řešení i z velmi zapeklitých situací.

Co může naopak dostávat zabrat jsou naše nervy. Jednak je pes nadán velkou intuicí, takže můžeme mít potíže se zpracováváním emocí z okolí. A jednak je pes je nadán velkou podezíravostí, někdy vyhrocenou do té míry, že vyhraje nad rozumem i intuicí. To pak pes cení zuby na všechny okolo a není s ním rozumná řeč. Ani s námi v tomto roce mnohdy nebude.



Mezi samotou a družností


Budeme oscilovat mezi samotou, kterou pes přirozeně vyhledává, aby načerpal sílu a klid, a touhou po společnosti, jež by umožnila zajistit vše potřebné i vytoužené. Pes přirozeně žije ve smečce, i kdyby ji tvořili jenom dva do páru.

Oblíbenými barvami v roce zemního psa budou teplé barvy, laděné do zemních odstínů – hnědé či žluté. Ideální je proto pořídit si do svých domovů v této barvě, popřípadě obohatit šatník o nějaký kousek v této barvě. Po vzoru čínských domácností bychom měli mít symbol psa tento rok vystavený na nějakém čestném místě – ve formě sošky nebo třeba pohlednice. A pokud jsme před časem zvažovali pořídit si domů psa, tento rok je proto přímo ideální – novému členovi rodiny snáze porozumíme.

V tomto roce bude zvýraznět prvek kooperace. Pes bude vědět, s kým navázat kontakt, aby se dílo dařilo a zavládla spokojenost. Nikdy však nemyslí jenom na sebe, ale vždy zachovává věrnost. A to nejenom ke svým blízkým, ale drží i s těmi, kteří jsou právě v roli slabších. Bezpráví všeho druhu nás proto bude v měsících psa velmi rozjitřovat a mobilizovat k akci.



Láska – psí oči i naježený hřbet


Ve věcech lásky se kontrast mezi psí loajalitou a sklonem k obavám ještě zdůrazní. Svého partnera budeme milovat a nejspokojenější budeme v jeho blízkosti, zároveň si však budeme dělat starosti, zda i on nás miluje stejně.

Co se týká milostných prožitků, budeme mít tendenci spíše po tradičních zážitcích, nejvíce se dovedeme uvolnit ve vlastních domovech. A protože prim tento rok hraje intuice – bude pro nás důležité, zda všechno mezi námi a milovanou osobou funguje.

Práce – rebelie i oddanost


Pes v práci je vítanou součástí každého týmu, se slabšími nejenže drží basu, ale zároveň je dovede povzbudit a hájit jejich práva. Kdo se před ním však musí mít na pozoru je šéf, pes sice patří k nejoddanějším pracovníkům, ale jenom tehdy, pokud autoritu vedoucího sám uzná. Jinými slovy, pokud k autoritě přilneme a vycítíme, že se jedná o člověka na svém místě, bude se dotyčný moci, více než kdy jindy, spolehnout na to, že ho podpoříme. Oproti tomu snahy o vynucenou autoritu budou končit fiaskem.



Zdraví stres a životospráva


V oblasti zdraví bychom si měli dávat pozor především na duševní zdraví, kterému nebudou dělat dobře rozjitřené emoce následkem dělání si zbytečných obav i oprávněných tamtamů intuice. Rozčilovat nás bude taktéž bezmoc a bezpráví, takže pozor na prudké stoupání tlaku.

Se zvýšeným stresem mohou souviset trávicí potíže. Trávící soustava bývá charakterizována jako oblast těla s největší působností tohoto znamení, proto bychom jí měli věnovat v tomto roce zvýšenou pozornost. A úprava životosprávy bude ideálním nástrojem, abychom se necítili pod psa.

Autor článku

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.