Home - Články - Týdenní přehled – 14. astrotýden

Týdenní přehled – 14. astrotýden

vloženo 7. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 14. astrotýden

To nejdůležitější z Astrohledu na jednom místě! Přinášíme vám souhrn informací, které by vám neměly uniknout. Kartářka Helga pro vás připravila velký velikonoční tarotový výklad. Víte, co v magii symbolizuje nahé tělo? Jak se snadno můžete obrátit na svého anděla? Čtěte v týdenním přehledu.

sdílet článek na facebooku

Velký velikonoční tarotový horoskop! Velikonoce jsou za dveřmi a my víme, co vás o svátcích čeká! Zkušená kartářka Helga vyložila pro jednotlivá znamení své tarotové karty a nahlédla do budoucnosti nejbližších dní! Zjistěte, co čeká právě vás!





Měsíční horoskop na duben! K začátku dubna pro Vás astroložka Mona připravila horoskop na celý měsíc! Poslechněte, co vám radí hvězdy, a vyvarujte se nečekaným nástrahám! Přečtěte si detailní výklad budoucnosti!




Zakázaná moc nahého těla!
Lidská nahota je přirozená. Nejčastěji bývá spojována se sexualitou. Velkou roli však hraje také v magii. Nejlepším oblečením čarodějnic byla právě jejich nahota. Jaké symboly nahé tělo představovalo?




Andělská energie je všude kolem nás!
Andělé jsou nedílnou součástí tohoto světa. Ne každý z nás se však s nimi dokáže spojit. Ti, kteří s anděli navázali kontakt v nich vidí své ochránce. Jak si nechat poradit od andělů?




Objevte nejtajnější kouty vlastní duše pomocí automatického psaní!
Každý máme kolem srdce své hradby a štíty, přes které nevidíme ani my sami. Naučte se, jak je překonat a nechat mluvit vlastní podvědomí!




Jak kyvadlo odpovídá na naše otázky!
Chcete znát odpovědi na otázky, které si nejste schopni zodpovědět a ani vaše blízké okolí vám s tím nepomůže? Obraťte se na kyvadlo! To vám může v lecčem pomoci. Máme pro vás jednoduchý návod!




Poznejte z run svoji budoucnost!
Runy patří mezi tradiční věštecké pomůcky! K odhalení budoucnosti můžete využít celou abecedu. K nalezení odpovědi na otázku vám však dokáže posloužit i jedna jediná runa! Musíte se však správně zeptat? Jak položit dobře otázku?




Výjimeční přátelé z jiného světa!
Především děti mají imaginární přátelé! Přítomnost takového kamaráda podporuje kreativitu. Zároveň může dávat lásku, přátelství, legraci, zábavu a s tím vším také poznání o jiných světech. Jejich vliv na naši psychiku je velmi pozitivní!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.