Home - Články - Horoskop LÁSKY na 29.4.-5.5..... Panny opatrně! Lvi jako na houpačce.

Horoskop LÁSKY na 29.4.-5.5..... Panny opatrně! Lvi jako na houpačce.

vloženo 27. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

Horoskop LÁSKY na 29.4.-5.5..... Panny opatrně! Lvi jako na houpačce.

Láskohled na další týden je opět tu! Přečtěte si, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani, stůjte si za svým. Pokud se vám nelíbí chování vašeho protějšku, tak to dejte jasně najevo a nenechte si všechno líbit. Vztah je o kompromisech a o úctě vůči sobě navzájem.

Býk
Hledáte stabilní vztah plný lásky a porozumění. O žádné krátkodobé románky nemáte zájem. Pokud je tedy v okolí někdo, kdo vám toto nabízí, tak okamžitě odmítněte. Není to pro vás.

Blíženci
Snažte se se svým protějškem více komunikovat. Vaše vztahy nejsou zrovna ideální, ale správně nastavená komunikace může leccos spravit. Stačí se na to dobře zaměřit a držet se toho.

Rak
Nezadaní Ráčci zpozorněte, máte tento týden unikátní šanci potkat osobu, která vás zaujme svým postojem ne ke světu, ale k sobě samému. Máte totiž rádi lidi, kteří jsou sebevědomí.



Lev

Tento týden bude jako na houpačce. Jednou dole a jednou nahoře. Obzvláště zadaní Lvi se nebudu cítit doma komfortně a celkově visí ve vzduchu něco nepříjemného.

Panna
Panny hledáte-li momentálně vážný vztah, tak vám hvězdy tento týden nepřejí. Potkáváte totiž samé lehkovážné jedince, kteří stojí o pouhé flirtování a celkové rozptýlení. Dívejte se jinam.

Váhy
Ke vztahům poslední dobou přistupujete trochu lehkovážně. Zejména osoby, které jsou vám blízké a vy pro ně hodně znamenáte to hůře snášejí. Zkuste s tím tento týden něco udělat

Štír
Jste plni emocí a nových vášní. Potkali jste totiž osobu, se kterou vám to náramně klape v posteli a navzájem se nemůžete nabažit tohoto skvělého souznění. Na vztah zatím nemyslíte.



Střelec

Milí Střelci, mějte oči na šťopkách a nebojte se navštívit místa, do kterých byste v jindy nezavítali. Je zde pravděpodobnost, že potkáte milou osůbku se stejným smyslem pro humor.

Kozoroh
Oblast lásky jde tento týden úplně mimo vás. Máte na starosti jiné věci a romantické chvíle upozaďujete. Mrzet to bude zejména vašeho partnera, ale zároveň vám bude velkou oporou.

Vodnář
Momentálně se nacházíte v čerstvém vztahu, ale nevíte zda v něm vůbec chcete setrvat. Zřejmě vám nevyhovuje a představovali jste si ho jinak. Vše se totiž najednou změnilo.

Ryby
Jste momentálně v prekérní situaci milé Rybičky. Už dlouhou dobu nemyslíte na nic jiného než na jistého kolegu v práci. Je evidentní, že to přerostlo v něco víc než pouhý flirt.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.