Home - Články - DNES 24.dubna nastává DUBNOVÝ MIKRO ÚPLNĚK ve ŠŤÍRU! BUDE TO SÍLA!

DNES 24.dubna nastává DUBNOVÝ MIKRO ÚPLNĚK ve ŠŤÍRU! BUDE TO SÍLA!

vloženo 23. 4. 2024
čas čtení: 4 minuty

DNES 24.dubna nastává DUBNOVÝ MIKRO ÚPLNĚK ve ŠŤÍRU! BUDE TO SÍLA!

Ve středu 24. dubna v 1:48 hodin vrcholí fáze úplňku a dává se do pohybu velká síla! Slunce v Býku a zároveň Luna v protilehlém znamení Štíra je nebezpečná kombinace! Měsíc má velkou moc a ve své úplňkové celistvosti dokonce magickou. Tak jako vlky nutí výt, tak i nás přinutí dořešit zásadní otázky našeho života.

sdílet článek na facebooku

Ve středu ráno nás čeká nejmenší úplněk nejen letošního roku, ale také jeden z nejmenších v letech 2001-2030. Proto mu říkáme „Mikroúplněk“. Na jeho mocné energii mu to však vůbec neubírá, naopak. Na největší „Superúplněk“ se můžeme těšit už letos v listopadu.

Erotika a sex!

Hvězdná kombinace pátečního úplňku velmi ovlivní také naše vztahy. Posilní se žárlivost a touha po erotice. Pozor! Raději hned ukončete bezvýznamné vztahy – mimomanželské poměry vyplují na povrch stejně jako jiná skrytá tajemství!
Nezkrotné vášně přinese dubnový úplněk ve Štíru! Zároveň i návod, jak je krotit. Hledání pravdy a smyslu nás samých – to nám dá úplněk 24. dubna v 1:48. Budeme objevovat svou osobnost až do nejzazších hloubek, kam se jiná znamení neodváží. Bude to opojně spalující jako zlatý šleh drogy intuice. Málokdo ví, co si s tím počít.


Mystický dar Štíra

Zrozenci Štíra bývají pro mnohé lidi tajemstvím. Sami však dovedou po tajemstvích pátrat, a to za každou, i nejvyšší cenu. I kdyby měli položit svůj život, tak moc je pro ně důležité rozkrývání mystických záhad a duchovních tajemství. Jsou to asi nejhlubší lidé se všemi přednostmi i temnotami, které k tomu patří. Chtějí vědět, proč jsme na světě, jaká je jejich úloha, k čemu slouží dobro i zlo, je-li nad námi někdo vyšší. Mají velké nadání pomocí intuice i rácia dobrat se výsledku. Jsou také rození detektivové a kriminalisté či objevitelé v různých druzích věd. Dovedou si představit realitu na jiných principech než ostatní, jsou duchovně svobodní. Jediné, co je může ohrozit, je jejich vlastní vášeň. Vášeň k životu, k smrti i k druhému člověku. To vše teď na 7 dní od Štírů převezmeme a dočkáme se od sebe hloubek a vášní s kterými se obvykle nesetkáváme.

O co se hraje:

O poznání nás samých a poznání smyslu života. To není jen tak nějaká hra o drobné. Každý úplněk slouží k nějakému účelu a tento je dobré neprospat. To znamená – být vědomí a připravení.


Rašící nebo vaječný úplněk

Tak nazývali dubnový úplněk staří indiáni. Obojí symbolizuje znamení nového života, který přichází. Ze semínka je vzejde budoucí úroda, ve vejci je už nyní schovaný obrovský orel. Jde o nepatrné věci, v nichž je skryto kouzlo života. I my, naše city, lásky, dovednosti a celý život - jsme byli schovaní v takto malém semínku. Je to zázrak a patří se za něj vzdávat díky. Úcta k daru života, společné slavnosti, vděčnost k zemi i vesmíru náleží k tomuto období.

Zdraví za štířího úplňku

Budete překvapení vlastní energií, která prýští z vaší podstaty - z nejhlubšího ducha. Budete skvěle řešit fyzicky i intelektuálně náročné situace! Pokud se stane, že vám pojednou spadne řemen a energie vás opustí, dopřejte si skvělý odpočinek v sauně, při masáži, na dobré večeři a hlavně vydatný spánek. Ráno bude baterka dobitá. Pozor na citlivé orgány, kterými je v tuto dobu pohlavní ústrojí. I ony si zaslouží rozmazlovat, takže buď velmi něžné tantrické milování nebo jen společný oddech.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.