Home - Články - Karta Čtyři meče přináší klid

Karta Čtyři meče přináší klid

vloženo 3. 5. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta Čtyři meče přináší klid

Čtyři meče jsou kartou přestávky a odpočinku. Mohou rovněž znamenat, že v dané věci nemůžete nic udělat. Celá záležitost však není u konce, došlo jen k jejímu přerušení, kdy máte načerpat novou sílu.

sdílet článek na facebooku

Předzvěst

Karta v sobě nese velkorysost Jupitera v rovnováze Vah, s nimiž je astrologického hlediska spjata. Nejčastěji vychází, když s někým vyjednáváte a vzájemné debaty neberou konce. Svou roli zahraje i číslo 4, kdy může jít o čtyři lidi, dobu čtyř týdnů, měsíců i let.

Rytíř, který na kartě odpočívá, bývá jindy aktivní prvek, teď je ale nečinný a jeho sepjaté ruce naznačují modlitbu. Tři meče nad sebou symbolizují, co rytíř již zná, ten čtvrtý pod ním je pro něj neznámou. Vitrážové okno v pozadí zas poukazuje na potřebu pochopit celek, na což ale má tazatel ještě čas.

Pauza

Potřebujete se stáhnout do ústraní, kde budete o samotě přemýšlet. Kvůli načerpání nových sil karta často vychází osobám v rekonvalescenci. Událostem máte dát volný průběh a do ničeho se neplést. Jestli vám karta vyjde jako rada, je nejlepší, když budete dělat mrtvého brouka.


Odloučení ve vztazích

Čtyři meče nejsou zrovna nejlepší kartou pro vztahy. Předpovídají odcizení a odloučení. Nejspíš vás zachvátí i pocity osamělosti. Karta může rovněž poukazovat na přílišnou zdrženlivost a sexuální zábrany. I zde hraje svoji roli nutnost odpočinku a klidu, kdy si možná musíte všechno ujasnit někde v klidu a vymezit svůj prostor ve vztahu.

Načerpejte nových sil přesně tak, jak vám radí karty. Až si všechno pořádně rozmyslíte, budou vaše problémy najednou pryč.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.