Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 6. - 12. května

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 6. - 12. května

vloženo 6. 5. 2024
čas čtení: 2 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 6. - 12. května

Přečtěte si svůj ČÍNSKÝ horoskop na tento týden!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V první části týdne budete trošku nervózní, protože práce budete mít nad hlavu nejen v zaměstnání, ale i v rodině, a přitom byste si nejraději dopřáli odpočinek a zábavu, které vám již chybí. Naštěstí se dočkáte volna aspoň ve druhé části týdne a budete rádi, že ho můžete prožít ve společnosti protějšku. O víkendu vás něčím překvapí vaši přátelé, ale bude vám to připadat až příliš odvážný nápad. … ČTĚTE VÍCE!
 

Buvol
Tento týden pro vás bude tak trochu zvláštní. Na jedné straně budete mít pocit, jako kdyby vás něco brzdilo a budete hledat viníka, nejspíš práci, která vás zas tak úplně nebaví. Na druhé straně se bojíte změn a nechcete opouštět své jistoty. Bude to pro vás dilema, které vás bude trápit poměrně dlouho a nejspíš ho tento týden nevyřešíte. Nespěchejte tedy a užívejte si to, co máte teď a tady! … ČTĚTE VÍCE!
 

Tygr
Tento týden budou vaše myšlenky naplno zaměstnány plánováním budoucnosti. Léto se začíná pomalu ale jistě blížit a když budete na dovolenou myslet dřív, můžete ušetřit spoustu peněz. Kromě toho se však objeví i jeden nový pracovní úkol, který si bude vyžadovat investice, a to jak finanční, tak časové. Když se však do toho teď pustíte naplno, budete moct co nevidět sklízet velké a zasloužené úspěchy! … ČTĚTE VÍCE!
 

Zajíc
V prvních dnech tohoto týdne se nebudete cítit úplně ve své kůži. Budete mít pocit, že vám něco chybí, ale přitom nebudete vědět co. Klíč k rozluštění záhady se však nachází uvnitř vaší duše, takže k jejímu vyřešení se musíte obrátit víc do sebe. Před nějakou dobou se vám povedlo něco, co vám přineslo velký úspěch v práci a těžit z toho budete až doteď. Koncem týdne dostanete skvělou nabídku! … ČTĚTE VÍCE!
 


Drak

Jedna záležitost, na které jste dlouho pracovali, se konečně začne hýbat kupředu. Budete za to vděčit někomu ze spolupracovníků, který si konečně najde čas na to, aby udělal rozhodující krok. Otevře se před vámi nová perspektiva a bude to vypadat velmi slibně. V oblasti lásky pro vás bude důležitá hlavně druhá polovina týdne. Konečně si s protějškem něco vyjasníte a zažehnáte staré nedorozumění. … ČTĚTE VÍCE!
 

Had
Tento týden se vám konečně povede přesvědčit šéfa, že to, nad čím již dlouho uvažujete, je dobrý nápad. Potěší vás to, i když ve vás stejně ještě bude v některých drobnostech hlodat nejistota. Uprostřed týdne vás jedna událost na pracovišti přesvědčí o tom, že vám intuice říkala pravdu. Ve druhé části týdne si užijete zajímavý společenský život ve společnosti svých přátel, konečně na to bude čas. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kůň
Začátkem týdne vás trochu vytočí někdo z nadřízených a budete mít pocit, že jste část své práce dělali úplně zbytečně. Nakonec se naštěstí ukáže, že to nebyl ztracený čas a že to, co jste udělali, bude k něčemu užitečné, to vám zlepší náladu. Ve druhé části týdne se objeví nové povinnosti v souvislosti s jedním projektem, takže na osobní život nebudete mít mnoho času a láska bude muset počkat. … ČTĚTE VÍCE!
 

Koza
Tento týden pro vás bude příjemný a klidný. Hodně optimismu budete vkládat do jednoho nového plánu, který si vymyslíte společně s někým z dobrých přátel. Bude to nějak souviset s bydlením. Ve druhé části týdne se můžete těšit na příjemné zprávy v pracovní oblasti, ale velmi brzo se ukáže, že to nebude tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Čeká vás poměrně komplikované rozhodování o kariéře. … ČTĚTE VÍCE!
 


Opice

Chování vašeho protějšku nebo jiného člověka, na kterém vám velmi záleží, vám tento týden otevře některé otázky. Budete uvažovat, nakolik je pro vás důležité, abyste se shodli ve všem, a co jste ještě ochotni a schopni tolerovat. Na závěr týdne se v této souvislosti dočkáte jednoho velmi milého překvapení. Po pracovní stránce se vám tento týden bude dařit, i když ne tak extrémně, jak byste chtěli. … ČTĚTE VÍCE!
 

Kohout
Tento týden vás čeká hned několik překvapení ze strany lidí, se kterými se setkáváte v práci. Budete si myslet, že vás nic nevyvede z rovnováhy, ale opak bude pravdou. Budou to však dobré zprávy, akorát trochu nečekané. V osobním životě si tento týden užijete příjemné chvilky a ve společnosti blízkých se budete cítit jako ryba ve vodě. Staré hádky budou dávno zapomenuty a nahradí je optimismus. … ČTĚTE VÍCE!
 

Pes
Před nějakou dobou jste jistou otázku uzavřeli s tím, že se jí už dál nebudete zabývat, proto budete velmi překvapeni, když se najednou opět objeví. Cesty života jsou nevyzpytatelné a zřejmě zjistíte, že jste v minulosti něco přehlédli a zanedbali, nyní je šance zkusit to znovu. V práci se vám bude dařit a budete si moct dopřát trochu klidnější a volnější týden, nadřízení k vám budou vstřícní. … ČTĚTE VÍCE!
 

Vepř
Nejraději byste zasvětili týden rodinnému životu, ale vaši blízcí budou mít trochu jiné představy než vy, a tak se nakonec ukáže jako prospěšnější, když věnujete svou energii práci, protože tam na vás čeká příležitost. Po svátcích se vám bude nová možnost výdělku velmi hodit, a tak se jí chytnete tím spíš, že bude finančně velmi výhodná. O víkendu si dopřejete trochu klidu a času sami pro sebe. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.