Home - Články - Týdenní přehled – 14. astrotýden

Týdenní přehled – 14. astrotýden

vloženo 7. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 14. astrotýden

To nejdůležitější z Astrohledu na jednom místě! Přinášíme vám souhrn informací, které by vám neměly uniknout. Kartářka Helga pro vás připravila velký velikonoční tarotový výklad. Víte, co v magii symbolizuje nahé tělo? Jak se snadno můžete obrátit na svého anděla? Čtěte v týdenním přehledu.

sdílet článek na facebooku

Velký velikonoční tarotový horoskop! Velikonoce jsou za dveřmi a my víme, co vás o svátcích čeká! Zkušená kartářka Helga vyložila pro jednotlivá znamení své tarotové karty a nahlédla do budoucnosti nejbližších dní! Zjistěte, co čeká právě vás!





Měsíční horoskop na duben! K začátku dubna pro Vás astroložka Mona připravila horoskop na celý měsíc! Poslechněte, co vám radí hvězdy, a vyvarujte se nečekaným nástrahám! Přečtěte si detailní výklad budoucnosti!




Zakázaná moc nahého těla!
Lidská nahota je přirozená. Nejčastěji bývá spojována se sexualitou. Velkou roli však hraje také v magii. Nejlepším oblečením čarodějnic byla právě jejich nahota. Jaké symboly nahé tělo představovalo?




Andělská energie je všude kolem nás!
Andělé jsou nedílnou součástí tohoto světa. Ne každý z nás se však s nimi dokáže spojit. Ti, kteří s anděli navázali kontakt v nich vidí své ochránce. Jak si nechat poradit od andělů?




Objevte nejtajnější kouty vlastní duše pomocí automatického psaní!
Každý máme kolem srdce své hradby a štíty, přes které nevidíme ani my sami. Naučte se, jak je překonat a nechat mluvit vlastní podvědomí!




Jak kyvadlo odpovídá na naše otázky!
Chcete znát odpovědi na otázky, které si nejste schopni zodpovědět a ani vaše blízké okolí vám s tím nepomůže? Obraťte se na kyvadlo! To vám může v lecčem pomoci. Máme pro vás jednoduchý návod!




Poznejte z run svoji budoucnost!
Runy patří mezi tradiční věštecké pomůcky! K odhalení budoucnosti můžete využít celou abecedu. K nalezení odpovědi na otázku vám však dokáže posloužit i jedna jediná runa! Musíte se však správně zeptat? Jak položit dobře otázku?




Výjimeční přátelé z jiného světa!
Především děti mají imaginární přátelé! Přítomnost takového kamaráda podporuje kreativitu. Zároveň může dávat lásku, přátelství, legraci, zábavu a s tím vším také poznání o jiných světech. Jejich vliv na naši psychiku je velmi pozitivní!

|<< < 247 | 248 | 249 | 250 | 251

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.