Home - Články - VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP NA KVĚTEN! Střelci sex v práci a Panny na swingers!

VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP NA KVĚTEN! Střelci sex v práci a Panny na swingers!

vloženo 10. 5. 2024
čas čtení: 3 minuty

VELKÝ EROTICKÝ HOROSKOP NA KVĚTEN! Střelci sex v práci a Panny na swingers!

Přečtěte si, na co si dát pozor a na co se těšit v lásce a v sexu v měsíci květnu!

sdílet článek na facebooku

Beran

Květen přinese Beranům jistotu do partnerského vztahu. Svým osobitým kouzlem budete přitahovat pozornost opačného pohlaví. V lásce se otevírají nové možnosti. Pokud jste zadaní, váš vztah se prohloubí a vzájemná důvěra posílí oboustranné pouto. K singles se může přiblížit někdo, kdo jejich srdce skutečně rozbuší. Buďte otevření novým zážitkům a připravte se na váš vlastní romantický příběh. Chystáte-li se na dovolenou, jste jen krůček od vášnivého románku. Příchuť zakázaného vás silně vábí.

Býk

Květen bude pro Býky časem prozkoumávání jejich emocí i fyzických tužeb. Také více přemýšlíte o tom, jak by vaše láska mohla vypadat. Zadaní se mohou cítit trochu rozpolcení. Jste rozkročeni mezi touhou po svobodě a stabilitě. Je důležité najít rovnováhu a komunikovat o potřebách s partnerem. Pokud jste single, zkuste se zaměřit na sebe a své zájmy, protože to vás může přivést k někomu, kdo je na stejné vlně. Fyzická přitažlivost není tak podstatná. Mnohem důležitější je pro vás duševní souhra.

Blíženci

Pátý měsíc roku se nese ve spontánním duchu. Jednáte impulzivně a necháváte se unášet tím, co Venuše nachystá. Není vyloučeno, že během několika týdnů vyměníte více sexuálních partnerů. Chcete si užívat a nepřemýšlíte nad budoucností. Během dobrodružných výpadů můžete narazit na zajímavé osobnosti, které vás osloví svou inteligencí a smyslem pro humor. Buďte otevření novým lidem a zážitkům, protože to může vést k nečekaným romantickým příležitostem. Naopak dlouholeté páry čeká prohloubení citů.

Rak

Pro Raky bude květen časem nalézání rovnováhy mezi prací a osobním životem. Kariéra vám spolyká spoustu času i energie, takže na miláčka už nemáte potřebný prostor. Intimní život trochu skomírá, což nepřispěje k partnerské pohodě. Vaše láska a podpora pro vašeho partnera budou klíčové pro udržení harmonie ve vztahu. Vnímejte protějškovy potřeby a alespoň o víkendu si najděte čas na erotické hrátky. Pokud jste single, překvapí vás někdo, kdo ocení vaši citlivost. Nový vztah má velkou perspektivu!


Lev

Milí Lvi, aktuální konstelace přináší do vašeho milostného života velkou dávku sebejistoty a vášně. Lví charisma bude výrazně přitahovat pozornost a můžete se cítit jako hvězda na trhu lásky. Buďte však obezřetní, abyste nerozptylovali svou energii na povrchní vztahy. Hledejte hlubší spojení a investujte do protějšků, kteří se o vás upřímně zajímají. Zadaní se ocitnou v pokušení. Nevěra by vás ale mohla stát partnerství, do kterého jste dlouhou dobu investovali. Uvědomte si, co dáváte v sázku.

Panna

Květen symbolizuje pro Panny čas sebedůvěry a růstu v partnerském životě. Po celý měsíc se budete cítit více otevření novým zážitkům. Také vás lákají jiné vztahy. Což budete znát i v případě zadaných. Koketujete s možnou nevěrou, případně vás vábí myšlenka na sex ve třech nebo účast na swingers party. Na druhou stranu Venuše hovoří o hlubším spojení s letitým partnerem. Více se zajímáte o jeho intimní potřeby. V sexu nemyslíte pouze na své blaho, ale dělá vám radost sledovat partnerovo potěšení.

Váhy

Děláte čest svému znamení. V květnu se pokoušíte o nalezení rovnováhy mezi svými vztahovými potřebami a potřebami drahé polovičky. Je důležité komunikovat o tom, co se odehrává ve vašem nitru, abyste udrželi v lásce rovnováhu. Někdy se mylně domníváte, že se protějšek sám dovtípí, co vám chybí ke štěstí. I v posteli budete muset komunikovat otevřeně. Pokud jste single, máj vám do cesty přivede někoho, kdo sdílí stejné hodnoty a zájmy. Buďte otevření novým zážitkům a překonávejte dosavadní limity.

Štír

Májová konstelace zabrnká na vaši citlivou notu. Zadaní Štíři se budou cítit více spojeni se svým partnerem. Také intimní prožitky se odehrávají na hlubší úrovni než kdy jindy. Buďte otevření sdílení svých nejhlubších pocitů a přání, abyste silné pouto mezi vámi udrželi. Není vyloučeno, že se posunete k další etapě společného žití. Můžete začít společně bydlet nebo naplánovat svatbu. Nezadaní mají možnost potkat charismatickou duši, která vás pochopí a přitahuje vaši skrytou temnější stránku.


Střelec

Střelci objevují ve vztazích nové horizonty. Květen dá sbohem předsudkům a umožní vám získat překvapivé zážitky. Platí, nikdy neříkej nikdy! Vyloučen není rozchod, vášnivý románek nebo dokonce milostný trojúhelník. Vášeň s vámi cloumá neskutečně silně a ovlivňuje veškeré rozhodování. Pozor dejte na spojování pracovního a sexuálního života. Tam by se mohly objevit třenice. Májové klima svědčí dlouholetým párům. Využijte hvězdnou konstelaci, abyste z intimního života vyhnali nahromaděný stereotyp.

Kozoroh

Postavení Venuše garantuje v nadcházeních dnech klid a stabilitu ve vztazích. U Kozorohů bude znát důvěra a oddanost vůči partnerovi. I pokud lásce chybí jiskra, nedokážete si představit uzavření této kapitoly. V sexu převládá rutina. V květnu to vypadá spíše jako plnění manželských povinností, nežli jako příjemná kratochvíle. Pokud jste single, možná narazíte na někoho, kdo ocení vaši praktičnost a spolehlivost. S navazování nových známostí ale nespěcháte. Potrvá, než někomu dokážete důvěřovat.

Vodnář

Milí Vodnáři, máte před sebou období vhodné k prozkoumávání vztahových dynamik. Možná už jste unavení z letitého stereotypu a hledáte větší vzrušení. Naopak nezadaní Vodnáři nechtějí jen flirtovat, ale zalíbí se jim myšlenka na usazení se. Singles mají k nové známosti perfektní podmínky! Můžete se setkat s někým, kdo vás osloví svou originalitou a odvahou být sám sebou. Tato energie vás strhne. V posteli se těšte na pořádné rodeo. Nechte partnera, aby vás vedl. Vždyť experimentování máte v krvi.

Ryby

Květen posílí emocionální pouta. Platonicky zamilované Rybky by měly vyjít ze svého úkrytu, jinak budou jen marnit čas. Zadaní se cítí spojeni se svým partnerem na duchovní úrovni. Nestydíte se mu otevřít a ukázat, jaké je vaše skutečné já. Preferujete sexuální polohy, které umožňují partnera mít co nejblíže k tělu a užívat si laskání plnými doušky. Jste empatičtí a nemyslíte jen na své potřeby. Nestyďte se pošeptat miláčkovi, co by vám udělalo opravdovou radost. Vaše přání pro něj bude rozkazem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.