Home - Články - Velký velikonoční tarotový horoskop

Velký velikonoční tarotový horoskop

vloženo 5. 4. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký velikonoční tarotový horoskop

Chcete vědět, co vás čeká a nemine o jarních svátcích? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si dát pozor v období Velikonoc, přesně podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři poháry
ukazuje, že cítíte určité citové nenaplnění a toužíte po hlubších projevech lásky, ať už od partnera nebo od vašich nejbližších. Možná se vás zmocní pocit, že vás okolí zanedbává a lidi vás nemají dostatečně rádi, ale pozor, protože to je pouze zdání a iluze – malujete si svět kolem sebe příliš černě! Háček je v tom, že místo abyste se těšili ze všeho krásného, co v životě máte, tak máte spíš sklon se zaměřovat na velké sny a nereálné plány, hlavně co se týče vztahů. Nevěšte hlavu, když se o svátcích vašemu protějšku nebude chtít dělat s vámi to, co si vymyslíte, nebo když vaši rodinní příslušníci budou bojkotovat vaše skvělé plány. To přece vůbec neznamená, že by vás neměli rádi! Když se podíváte kolem sebe, jistě zjistíte, že pro vás udělali mnoho hezkého, akorát něco trochu jiného, než jste čekali. Nezapomeňte to náležitě ocenit a budete překvapeni, co se stane!

Býk

Karta Královna pohárů
vám věští krásné a velmi příjemné svátky plné láskyplné atmosféry, klidu a domácí pohody. S nejbližšími i s partnerem si budete skvěle rozumět a užijete si společně spoustu radosti a dobré nálady. Bude vás bavit pečovat o ostatní a stanete se jádrem celé rodiny – to platí hlavně pro dámy narozené ve znamení Býka. City a láska se ve vašem životě ocitnou na prvním místě a vaše myšlenky se budou točit kolem otázky, jak nejlépe vyjádřit to, co k vašim milovaným cítíte. Může to být třeba prostřednictvím láskyplné péče, milých dárečků nebo třeba i skvělého jídla a dobrot – říká se přece, že láska prochází žaludkem! Spory a neshody se vám budou vyhýbat velkým obloukem a dokonce i ty, které vás donedávna trápily, se vám povede velmi snadno urovnat. Uvědomíte si totiž, že láska je to hlavní, co lidi spojuje a co je opravdu důležité.

Blíženci

Karta Vůz
ukazuje, že se snažíte mít všechno ve svém životě a okolí pod kontrolou. Vaším cílem je řídit věci tak, aby z nich měli všichni zúčastnění co největší užitek a radost. Vaším životním úkolem se v této chvíli stává uvést do vzájemného souladu a rovnováhy různé protichůdné energie a síly, které mohou mít nejrůznější podobu. Například se může jednat o hledání rovnováhy mezi pracovním vytížením a volným časem, mezi rodinou a přáteli, mezi láskou a povinnostmi, mezi požadavky vašich příbuzných a vašimi vlastními cíli – cokoliv na tento způsob. Různé vlivy z okolí vás budou táhnout každý jiným směrem. Najít tu správnou cestu a ukočírovat to bude někdy nesnadný úkol, ale vy naštěstí máte dostatek vnitřní síly, abyste to bez problémů zvládli. Na výsledek svého úsilí pak budete patřičně hrdí a potěší vás, že i ostatní lidé kolem vás mají radost z toho, co se vám povedlo.



Rak
Karta Devět mečů
prozrazuje, že o některých věcech, které se týkají blížících se svátků, až příliš uvažujete. Má to ovšem přesně opačný efekt – místo toho, aby vám to přípravy a plánování usnadnilo, tak se ještě více zkomplikují a zamotají. Tarot ukazuje, že bude lepší dát věcem volný průběh místo bezesných nocí ze stresu a přemýšlení. Nejspíš se vám trochu zamotá situace tím, že se najednou objeví nejen nové rodinné a domácí záležitosti, které budete muset řešit, ale zároveň toho budete mít nad hlavu i v práci. Ale netrapte se – máte pocit, že to musíte všechno zvládnout sami, ale to vůbec není pravda! Není ostuda, když některé starosti prostě pustíte z hlavy a dovolíte někomu z příbuzných nebo partnerovi, ať vám pomůže. Ani kolegové zde nejsou od toho, aby na vás házeli své úkoly – nebojte se být asertivní, i vy máte právo na dovolenou a odpočinek! Raději udělat méně věcí pořádně, než se přetěžovat zbytečnostmi!

Lev

Karta Deset mečů
znamená, že přípravy na Velikonoce se pro vás neobejdou bez starostí a celé řady drobných komplikací. Nebude to nic tragického, ale přesto se neubráníte stresu a neustálému uvažování nad nejrůznějšími nepříliš důležitými problémy. Je těžké naučit se brát podobné záležitosti sportovně, ale právě to je v této chvíli vaším úkolem – jinak se z těchto nahromaděných drobností můžete klidně i zbláznit! Rádi byste měli všechno dokonalé, od pořádku v domácnosti, přes plány na prožití volného času až po slavnostní tabuli, kterou připravíte pro své příbuzné. Je chvályhodné, že o všem přemýšlíte do posledního detailu, ale nakonec vám stejně nezbude nic jiného, než nechat věcem volný průběh, protože některé záležitosti zkrátka nejde naplánovat a na poslední chvíli se toho hodně změní! Nečekané okolnosti vás nejprve rozladí, ale nakonec si uvědomíte, že to v podstatě znamená uvolnění od zbytečných starostí a naučíte se užít si to!

Panna

Karta Hvězda
je nádhernou kartou plnou naděje, pozitivní energie a optimismu! Blížící se Velikonoce budou ve vašem životě znamenat velký a krásný zlom směrem k lepšímu! Hvězda znamená, že konečně najdete v životě ty správné cíle, které vám budou dávat smysl a budou vás pohánět kupředu – k větším výkonům, k vytvoření něčeho krásného pro lidi, se kterými sdílíte podobný pohled na svět. A jak se celý tento zázrak ve vašem životě stane? Bude to pro vás překvapení z nečekané strany – možná si něco zajímavého přečtete, možná vám někdo sdělí informaci, která se stane klíčovou pro další vývoj situace, nebo možná potkáte skvělého člověka, který vás bude táhnout nahoru a kupředu! Každopádně, šedivému období plnému starostí a vnitřní únavy dáte konečně definitivní sbohem! Uvědomíte si, že váš pocit nedostatku energie souvisel s nedostatkem motivace a cílů. Jakmile se objeví důvod, budete mít najednou energie na rozdávání!



Váhy

Karta Poslední soud
prozrazuje, že o jarních svátcích se věci ve vašem životě konečně pohnou kupředu a hlavně se rozmotá spletité klubíčko problémů, které vás již nějakou dobu pronásleduje. Budete mít radost ze zasloužené odměny za věci, o které jste se již hodně dlouho snažili. Teď vám konečně přinesou své ovoce! Ale pozor, protože každá mince má dvě strany, jak se říká. Osud vám nadělí přesně to, co si zasloužíte i v případě, že některé záležitosti ve vašem životě zanedbáváte. Už nebude platit, že to nějak okecáte a nikdo si ničeho nevšimne. Právě naopak, budete si muset začít dávat pozor i na zdánlivě méně podstatné detaily. Celkově však pro vás bude nadcházející období velmi pozitivní a přínosné, protože všechny změny budou v konečném důsledku změnami k lepšímu a pomohou vám vstoupit do nového a lepšího období ve vašem životě. Přesně po tom již dlouho toužíte a teď konečně vaše přání získají přesnější podobu!

Štír
Karta Pět pohárů
vypovídá o starostech v lásce a vztazích. Přesněji řečeno, pronásleduje vás smutek z toho, že se vám lásky dostává příliš málo, že vás okolí nemiluje tak, jako byste si představovali, nebo vám to nedává dostatečně najevo. Horší ovšem je váš sklon k až přílišné sebekritičnosti v tomto směru. Neubráníte se zřejmě pocitu, že jste něco zkazili, že jste se v nějaké situaci zachovali nevhodně, zkrátka že vy sami nesete vinu za to, že vám to v osobních vztazích neklape tak hezky, jako byste chtěli. Ale hlavu vzhůru – nechcete si přece kazit krásné jaro zbytečným trápením kvůli maličkostem! Vězte, že stávající situace ve skutečnosti přináší v sobě i něco dobrého, dává vám šanci se nad některými záležitostmi zamyslet a vidět je z jiného úhlu pohledu. Hlavně byste se měli přestat obviňovat ze všeho špatného, protože vaše černé myšlenky nejsou vůbec tak skutečné, jako si myslíte, je to pouze iluze!

Střelec

Karta Císařovna
velmi přeje rodinnému životu, domovu a láskyplným vztahům s partnerem i s vašimi blízkými. Jako dobrodružní Střelci byste nejspíš rádi využili velikonoční volno k cestování, ale to vám teď není souzeno. Pokuste se proto prožít co nejvíce času v pohodlí domácího krbu, se svojí rodinou, s vaší láskou, s dětmi nebo se staršími příbuznými. Budete nakonec mile překvapeni, že si takové rodinně laděné svátky užijete mnohem lépe, než kdybyste cestovali třeba i na druhý konec světa! Uvědomíte si, že právě rodinná pohoda je to, co vám již dlouhou dobu chybělo a báječně si odpočinete ode všeho stresu. A ještě jedna dobrá zpráva! Pro Střelce, kteří touží po založení rodiny, je právě teď ideální doba začít na tom pracovat! Hlavně dámy narozené v tomto znamení se již co nevidět dočkají vytouženého miminka. Starší ročníky zas možná překvapí o svátcích milá zpráva, že se stanete prarodiči!

Kozoroh
Karta Síla
vám ukazuje, že je potřeba držet vaše vášně a vnitřní energii trochu na uzdě a pracovat na tom, abyste je využili k prospěchu pro sebe i ostatní. Pokud totiž necháte zcela volné pole působnosti ohnivé energii, která se ve vašem nitru probouzí s příchodem jara, může jako divoké zvíře nejen tvořit něco dobrého, ale také ničit! Mocná energie sexuality a vášně, ale také hněvu a frustrace, to všechno téměř převálcuje vaše racionální myšlení a málem se nebudete poznávat! Pozor na hádky s příbuznými, ale také na zálety a nevěru – to všechno vám o Velikonocích bude hrozit a bude to velká výzva pro vaši sebekontrolu! Ale vy jako Kozorozi máte pevnou vůli, takže to určitě zvládnete! Raději si vybijte přebytek energie tím, že se pustíte do aktivního sportu nebo třeba do vylepšování vašeho bydlení. Taky v kariéře se může vaše síla skvěle uplatnit, jen pozor, ať se nezamotáte do milostných pletek na pracovišti!

Vodnář
Karta Šest pohárů
je velmi krásná a optimistická a věští vám radostné Velikonoce plné rodinné pohody, dobré nálady – a taky lásky a romantiky! Konečně si užijete trochu opravdového klidu a příjemného odpočinku, ať už doma v kruhu rodiny nebo na dovolené s blízkým člověkem! Všechny pracovní starosti budete moct hodit za hlavu, protože se vám povede vyřešit je tak, abyste už o svátcích měli dokonalý klid a volno. Velmi příjemně vás překvapí, že rodinné spory taky konečně odezní a to samé platí i pro konflikty v partnerství i manželství. Zní to možná až příliš optimisticky, ale je to tak – svátky jara pro vás budou doslova procházka růžovou zahradou. Jen se snažte nezapomínat na jednu věc – kdo přijímá a dostává, měl by taky dávat! Odměňte tedy lidi, které máte rádi, za všechno krásné, co pro vás udělali tím, že jim taky uděláte radost a něčím je potěšíte. Budou se s vámi cítit skvěle, a vy sami se pak budete cítit ještě lépe!

Ryby
Karta Devět pohárů
patří mezi velmi příznivé a krásné karty a signalizuje ohromné štěstí v životě a všestrannou spokojenost. Svátky jara si budete užívat naplno a vychutnávat si příjemnou atmosféru v kruhu lidí, které máte rádi. Ani po materiální stránce vám nebude nic chybět, dopřejete si hojnost a ve finančních záležitostech se vám bude dařit, takže si můžete dovolit žít si na vysoké noze a užívat příjemných stránek života. S partnerem i s rodinou si budete skvěle rozumět, a pokud jste nezadaní, budete se těšit z nové slibně se rozvíjející známosti. Ale pozor, protože navzdory tomu, že prožíváte mimořádně úspěšné a šťastné období v životě, vám bude někde uvnitř přece jen něco chybět k dokonalé spokojenosti. Co to je? Po delším přemýšlení přijdete na to, že chybějící prvek ve vašem životě je seberealizace. Potřebujete se začít věnovat ve volném čase něčemu, co pro vás bude mít opravdu hluboký smysl. Ještě přesně nevíte, co by to mělo být, ale v nejbližších dnech vám to osud prozradí!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.