Home - Články - Týdenní přehled – 13. astrotýden

Týdenní přehled – 13. astrotýden

vloženo 31. 3. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled – 13. astrotýden

Ještě, než bude Apríl, připravili jsme si pro vás v týdenním přehledu souhrn těch nejdůležitějších zpráv z Astrohledu! Ve velkém tarotovém horoskopu lásky se dovíte, zda bude duben vaším měsícem lásky. Zaměřili jsme se na různé věštecké techniky. Poznejte zákulisí magie. A je toho ještě mnohem více!

sdílet článek na facebooku

Velký tarotový horoskop lásky na duben 2017! Karty odhalí, jak se bude vyvíjet váš vztah! Nezadaní, potkáte konečně osudovou lásku? Profesionální kartářka Helga si připravila výklad pro každé znamení! Zjistěte, zda Amor zasáhne i vás!



Karta Ďábel v tarotu ničí i posouvá!
Tarotové karty již po mnoha staletí pomáhají odhalovat budoucnost. Dodnes patří mezi nejčastější věštecké pomůcky. Každá karta si nese svůj význam. Ďábel je temný, zároveň nás významně obohacuje! Skrývá toho však mnohem více!



Symbolika ve snech!
Symboly a metafory vidíme kolem sebe každý den. Vidíme je však i každou noc. Ve snech! Některé se objevují častěji. Odbornice na výklad snů Barbora se na nejčastější symboly zaměřila a stručně objasnila jejich význam. Porozumějte svému podvědomí!



Magie run a jejich temná stránka!
Práce s runami skrývá mnoho úskalí. Je třeba přihlížet na roční období, lunární fáze i postavení slunce na obloze. Jsou však tací, kteří ovládli magii run a dokáží díky nim rozpoznat buducnost! Runy v nesprávných rukou však mohou posloužit i zlu!


Jak si vybrat kyvadlo, které je vám souzeno!
V záplavě nekvalitních kyvadel z tržnic existují stále profesionální věštci, kteří nedají dopustit na opravdu kvalitní kyvadlo. Jen s ním jde opravdu zodpovědět tíživé otázky. Čím se takové kyvadlo vyznačuje?



Lákání nahých děvčat!
Rybník Hrůza nedostal své jméno jen tak pro nic za nic. V tajemné historii se skrývají ženy, snad divoženky, které nejednoho muže zlákaly do vody. Jde z toho hrůza…nebo snad Hrůza? Odhalte, jak tomu ve skutečnosti bylo!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.