Home - Články - Znáte své měsíční číslo a co vám přinese?

Znáte své měsíční číslo a co vám přinese?

vloženo 2. 8. 2018
čas čtení: 4 minuty

Znáte své měsíční číslo a co vám přinese?

Numerologie v sobě skrývá řadu tajemství. Existuje mnoho metod a postupů výpočtů. Možná již znáte své psychické, osudové nebo jmenné číslo. Ale znáte také své aktuální měsíční číslo a jeho poselství?

sdílet článek na facebooku

Aktuální číselné vibrace a předpovědi

S aktuálními číselnými vibracemi a jejich předpověďmi pracuje ve své knize například Luise L. Hay, která zde rozeznává univerzální vibrace daného roku, vibrace osobního roku, aktuální osobní vibrace daných měsíců a dnů.

Postup výpočtu je poměrně jednoduchý. Univerzální číslo daného roku zjistíme prostým součtem jeho numer, pro letošek je to tedy 2 + 0 + 1 + 8, což dává dohromady jedenáct. To je zrovna mistrovským číslem, které už dále neredukujeme na prvočíslo dalším součtem a předvídá, že každý bude tento rok hledat svou vnitřní hvězdu.

Osobní rok

Vibrace osobního roku zjistíme, když k číslu univerzální roku 11 přičteme svůj měsíc a den narození. Takže pokud jsme narozeni třeba 10. března pak je to 11 + 10 + 3 = 24 =6. Osobním ročním číslem je tedy pro daného člověka 6. Pouze vyjde-li číslo 11 nebo 22, tak tyto čísla již dále nesčítáme, protože mají svůj vlastní význam.


ŽIVOT SI S VÁMI KRUTĚ ZAHRÁVÁ? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701! Numerolog Béda



Číslo osobního roku ve zkratce značí, co pro nás bude daný rok klíčové. V roce jedničky to budou nové začátky, v roce dva spolupráce, v roce tři radost, v roce čtyři praktičnost, v roce pětky změny, v roce šestky odpovědnost, v roce sedmičky víra, v roce osmičky dosažení, v roce devítky dokončení, v roce jedenáctky intuice a v roce dvaadvacítky velikost.

Osobní měsíc


Jakmile známe své osobní roční číslo, již se dostáváme k výpočtu aktuálních měsíčních vibrací. Ty si můžeme zjistit vždy pro konkrétní měsíc a hned máme cosi jako hudbu na pozadí pro daný měsíc, co nás bude provázet daným obdobím a co nám bude dělat dobře. Postačí, když k osobnímu číslu roku (v našem příkladu to bylo 6), připočteme kalendářní číslo měsíce, jeho pořadí (leden tedy jednička, prosinec dvanáctka), chceme-li zjistit předpověď třeba na září, tak k osobnímu číslu 6 v našem příkladu připočteme číslo 9 a získáme 6 + 9 = 15 = 6, aktuální měsíčním číslem je pro nás tedy číslo 6 (shodné v tomto případě s číslem roku).

Tato situace bude nastávat pro každý výklad vždy v září, kdy se bude shodovat, jak roční, tak měsíční číslo a jeho energie bude tedy v daném roce nejsilnější. Není proto divu, že září bývá pro všechny poměrně obtížné, i když úspěšné.

A jaký vzkaz pro nás tedy čísla mají?
Jednička říká, že je čas začít – měli bychom si opakovat, že nyní otevíráme nové dveře k životu. Dvojka věstí spolupráci a říká nám, abychom se soustředili na to, že jsme laskaví a ohleduplní k ostatním.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!


Trojka
volá, že je čas na party a uvědomění si toho, že vyzařujeme radost a smíme ji sdílet s ostatními. Čtyřka ukazuje, že je tento měsíc čas na práci a musíme si uvědomit, že jsme systematičtí a produktivní.

Pětka přináší změny a překvapení, měly bychom rozevřít náruč a klidně i volat – vítám změnu a raduji se ze všeho nového. Šestka naopak hlásí čas na úpravy ve znamení domova – máme si uvědomit, že náš domov je klidné nebe.

Sedmička nám umožňuje pohlédnout do nitra, a když nebudeme vědět kudy kam, měli bychom si říkat – nahlížím do nitra a dostávám odpovědi. Osmička naopak ukazuje na úspěšně podnikání, užijeme si pocit, že jsme silní a bohatí.

Devítka
je symbolem lidskosti, máme zakusit, že jsme v jednotě s veškerým životem a celý svět je naše rodina. Jedenáctka nás vyzývá, abychom šli za svou hvězdou a soustředili svou energie na hledání své vnitřní hvězdy. Dvacet dvojka potom hlásí, že bychom ze sebe měli vydat to nejlepší a měli bychom radostně žehnat všem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.