Home - Články - Letní tarot pro rodinu

Letní tarot pro rodinu

vloženo 1. 8. 2018
čas čtení: 9 minut

Letní tarot pro rodinu

Těšíte se na volné letní dny v kruhu svých nejbližších? Tarotové karty vám prozradí, jak si je nejlépe užít a na co si musíte dávat v rodinných vztazích pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva poháry Vám věští mimořádně krásné a harmonické období ve vztazích! Základem rodinného souladu bude porozumění mezi životními partnery, které se pak může přenést i na děti a další členy rodiny. Nepodceňujte tedy význam lásky mezi partnery pro celkové rodinné štěstí! Se svými blízkými si teď budete umět dát velmi krásným způsobem najevo své city. Bude to o to hezčí, že tyto pocity budou opravdové a nikoliv hrané, poznáte, že vám na sobě navzájem doopravdy záleží. Snadno se vám bude nacházet společná řeč ve všech tématech a oblastech života, a z toho budete mít velkou radost. Stačí jen trochu více otevřít své srdce a sdílet své emoce a pocity, nikoliv pouze argumentovat a přemýšlet hlavou. To je klíč k opravdovému hlubokému souznění a vynikajícím mezilidským vztahům plným lásky a pochopení. Pokud je vaše rodina neúplná, můžete se těšit na vynikající zprávy – nová láska vám již brzy přinese někoho sympatického, kdo konečně obsadí volné místo ve vašem rodinném kruhu!

Býk
Karta Ďábel vám ukazuje, že na vás útočí pokušení a něco se vás snaží svádět na špatné chodníčky. V tomto případě to znamená, že v rodinných vztazích máte občas sklon k trochu nečestnému jednání, které vám pomůže zajistit si nějaké výhody. Sice si říkáte, že tím vlastně nikomu neškodíte, ale co když ostatní členy rodiny dokáže zranit už i jen fakt, že jste měli potřebu jim lhát nebo dělat něco za jejich zády? Nejspíš ve svém životě děláte, nebo v blízké budoucnosti chcete dělat něco, co se vašim příbuzným vůbec nezamlouvá. Sice si říkáte, že je to vaše věc a nikoho do toho nic není, ale oni to s vámi myslí dobře a upřímně, nezapomínejte na to. Nejspíš nakonec přijdete na to, že vaše sporné plány vám nestojí za to pošramotit si vztahy s lidmi, na kterých vám v životě nejvíc záleží. To zakázané pokušení, které bude kamenem úrazu, se s dost velkou pravděpodobností bude týkat lásky nebo erotiky! Třeba potkáte na dovolené nový protějšek, ale celá rodina vás od něj bude zrazovat, a budou vědět proč! Tak co, necháte si poradit?

Blíženci
Karta Devět mečů prozrazuje, že se kvůli rodinným záležitostem hodně trápíte, možná dokonce až víc, než by bylo zdravé! Pořád se vám připomínají určité nepříjemné události a situace, někdy kvůli tomu dokonce i špatně usínáte. Negativní myšlenky ve vás narůstají a znemožňují vám myslet na cokoliv jiného. Ale opravdu si chcete kazit dovolenou a krásné letní dny přemýšlením nad traumaty a křivdami z minulosti? Možná si myslíte, že lepší to už nebude, ale stačí jen myslet trochu pozitivněji, a rychle uvidíte, že to u vás doma není zas takové slzavé údolí, jak vám to občas připadá, a jistě se vám nakonec povede vybavit si i spoustu krásných společných zážitků, na které si s vašimi blízkými můžete zavzpomínat! Tak hlavu vzhůru a snažte se využít volné letní dny v rodinném kruhu tak dobře a příjemně, jak je to ve stávající situaci jen možné! Jistě, je zde hodně věcí, které mají od ideálu daleko, ale čím více nad nimi budete přemýšlet a donekonečna si je připomínat, tím méně prostoru vám zůstane pro to, co je krásné a pozitivní!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Poslední soud vám přináší rozuzlení dlouhodobých problémů a úspěšně završení záležitostí, které se ve vaší rodině již nějakou dobu táhnou. Možná budete překvapeni, jak spletité cestičky osudu se nakonec odhalí, když se dovíte všechna fakta, i to, co vám dosud zůstávalo skryto. Konečně se dočkáte zaslouženého uznání za všechno dobré, co pro svoji rodinu děláte, a vaši nejbližší si konečně uvědomí, jak jste pro ně nenahraditelní. Navíc vyplavou na povrch určitá zajímavá fakta o jistých lidech, a pochopíte, že vaše intuice měla nakonec pravdu, i když jste spoustu věcí nemohli ani náhodou tušit. Konflikty se vyřeší způsobem, se kterým budete spokojeni, a okolnosti vám dají v mnoha věcech zapravdu, i když ne ve všem, a některé záležitosti se naopak budou vyvíjet podle scénáře, který byste nikdy nečekali. Ale přesně tak to bude dobře a správně, osud teď řídí události tak, že se stane to nejlepší, co bude vést k celkovému vyřešení problémů a posunu kupředu na novou úroveň.

Lev
Karta Pět mečů ukazuje, že ve vaší rodině se nehraje vždy jen čestně, a že je zde někdo, kdo má sklon ty ostatní využívat a snaží se získávat určité výhody i na jejich úkor. Jistě, to se občas stane a je to normální, ale nemělo by to překročit určitou míru únosnosti. Pak je totiž už těžké vůbec někomu věřit, protože ve skutečnosti jde každému pouze o jeho vlastní prospěch. Ale kde začít, pokud chcete něco změnit k lepšímu? Odpověď je jasná – jako vždy, i zde je nejlepší možnost začít od sebe! Místo kritizování jiných si tedy raději nalejte čistého vína a zkuste si upřímně odpovědět na otázku, jestli i vy sami jste někdy v poslední době neudělali něco, co mohlo ty ostatní zklamat, nebo se je nepokusili nějakým způsobem využít, třeba jen podvědomě a nechtěně, ale přece. Když si ostatní uvědomí, že jednáte čestně a poctivě za všech okolností, když jim ukážete svoji velkorysost a upřímnou snahu jim pomoct, najednou se vaše vztahy otočí o sto osmdesát stupňů směrem k lepšímu!

Panna
Karta Vůz vám ukazuje, jak je důležité mít záležitosti ve vaší rodině pevně pod kontrolou – od těch praktických, jako jsou třeba finance nebo organizace času, až po vztahové a pocitové otázky, kde byste rozhodně měli vědět, co si kdo myslí, jak se kdo cítí a co potřebuje. Někdy nebude snadné vytvořit soulad mezi jednotlivými členy rodiny a najít řešení, se kterým budou všichni spokojeni, ale přesně to je teď vašim úkolem. Zhostíte se ho na výbornou a nakonec vás to bude ještě i bavit, i když to vypadá nesnadně, a vlastně to i je docela složité. Vyplatí se věnovat pozornost detailům, ale to vy jako Panny jistě dobře víte. Někdy totiž právě detaily mohou rozhodovat o úspěchu nebo neúspěchu celé záležitosti, o tom, jestli se povede najít kompromis a soulad, nebo se věci skončí konfliktem. Vaši příbuzní jsou hodně různorodí lidé, o to větší výzva pro vás bude najít to, co vás spojuje, co máte společné a na čem můžete dál stavět své společné plány!

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Váhy
Karta Pět holí naznačuje existenci konfliktů a neshod ve vaší rodině. Ty mohou být někdy i poměrně závažné a bouřlivé, a hlavně – každý bude stát proti každému! Nejsou zde žádné dva tábory, které by bojovaly proti sobě, ale opravdu spíš jen několik lidí, z nichž každý má úplně jiné názory a priority. Takový boj vás někdy hodně vyčerpává, přece jen harmonie ve vztazích všeho druhu je pro vás jako Váhy mimořádně důležitá. Dokonce si říkáte, jestli se nato všechno nemáte vykašlat a zkrátka si jen tiše myslet svoje, ale když pak vidíte, jaké nesmysly – aspoň podle vás – jsou někteří příbuzní schopni si myslet, nedá vám to a necháte se vtáhnout do konfliktu. Nebylo by ale přece jen lepší táhnout společně za jeden provaz? Když už ne ve všem, tak aspoň v některých věcech by to mohlo jít! Máte všichni spoustu energie, ale místo toho, abyste ji využili nějak konstruktivně, jí plýtváte na nesmyslné a nekonečné roztržky. Řešení je nakonec jednodušší než si myslíte – ale je potřeba přece jen trochu slevit ze svého a začít dělat kompromisy!

Štír
Karta Čtyři mince vám ukazuje vaši rodinu a domov jako pevné zázemí, kde se cítíte bezpečně a vždy zde najdete útočiště, se kterým můžete počítat. Teď však budete mít sklon se do tohoto bezpečného malého světa uzavírat možná až příliš, a to i na úkor jiných vašich plánů, snů a ambicí. Když se nad tím zamyslíte do hloubky, budete si muset přiznat, že tento pocit jistoty vám dlouhou doby chyběl, a proto teď máte sklon na něm až příliš lpět a dívat se na všechno ostatní s nedůvěrou. Dřív nebo později vás toto uzavírání se doma či v rodinném kruhu přestane bavit, ale možná si hned neuvědomíte, odkud ty zvláštní pocity, které se najednou objeví, vůbec pocházejí. I když zdánlivě bude všechno v pořádku, nic se nezmění a váš domov bude pro vás pořád stejně bezpečným hradem, přece jen se o slovo přihlásí nedostatek podnětů a s tím spojená nuda. Je pohodlné, jednoduché a příjemné uzavírat se v jistotě rodinného zázemí, ale nejde to dělat donekonečna!

Střelec
Karta Šest pohárů je pro rodinný život mimořádně krásná, příjemná a pozitivní! Připomíná vám totiž nádherné a nostalgické vzpomínky na dětství nebo mládí, a právě zde se ukrývají zážitky, na kterých můžete při rozvíjení dobrých rodinných vztahů dál stavět. Uvědomíte si, jak moc je pro vás důležité, že se vám váš domov spojuje s krásnými vzpomínkami, a jak rádi se v myšlenkách vracíte do bezstarostných časů dávných prázdnin v kruhu nejbližších. To však není důvod k smutku nebo k bolestné nostalgii, i když tyto časy jsou již dávno pryč, mnohé se od té doby změnilo a třeba někteří z blízkých lidí z vašeho mládí teď již nejsou mezi námi. Důležitější však je, že krásné vzpomínky pro vás mohou být cenným a nevyčerpatelným zdrojem inspirace k dalšímu tvoření, k novým nápadům a plánům. Konec konců, to co jste vy sami kdysi dostali od dřívějších generací, můžete teď předat dál a vytvořit něco stejně krásného pro své vlastní ratolesti, nebo vnoučata, synovce, neteře či mladší sourozence!


DOVOLENÁ 2018! Víte už, jak a kde si letos nejlépe užijete letní odpočinek? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!



Kozoroh
Karta Mág je znamením, že ve svém rodinném kruhu zastáváte zcela výjimečnou roli člověka, který má přístup k velkému množství informací, a tím pádem může táhnout za nitky a organizovat věci, které zůstávají skryté zrakům ostatních. Bude důležité vážit si toto privilegované postavení a odolat každému pokušení ho zneužít. Naopak, měli byste dělat všechno pro to, aby z vašich rozhodnutí mohli profitovat všichni, abyste nacházeli řešení, které přinesou ostatním členům vaší rodiny štěstí, radost a naplnění jejich snů. Organizování a zařizování věcí vás bude bavit, protože vidíte, že i když je to náročná práce, skrývá se v ní ohromný tvůrčí potenciál! Ať už se pustíte do organizování všeho, co souvisí s rodinnou dovolenou, nebo třeba s bydlením či rekonstrukcí, objevíte v tom ohromný potenciál, jak se realizovat, a pak si budete ještě o to více užívat pochvaly ostatních, jak jste to skvěle a šikovně zařídili! Na praktické věci máte jako Kozorozi talent, takže teď už vám zbývá ho jen dobře využít!

Vodnář
Karta Královna pohárů vám ukazuje důležitost a nenahraditelnost citů, emocí, lásky a ženského pečujícího principu pro spokojený rodinný život. Kolikrát si můžete říkat, jak jste co skvěle vymysleli, ale pokud v tom bude pouze hlava a nikoliv srdce, pak to není to pravé ořechové. Otevřete tedy své srdce citům a pracujte s nimi, dávejte svým nejbližším najevo, jak moc jsou pro vás důležití a jak je máte rádi. Zároveň se také snažte podívat do hloubky svého vlastního srdce, pochopit své skutečné pocity, přiznat si je a pracovat na proměně negativních pocitů na pozitivní. Citový život, to není jen láska mezi partnery, neméně důležité jsou i jiné formy lásky, na čele s láskou mezi blízkými v rodinném kruhu. Jak vaši rodiče nebo starší příbuzní, tak i děti nebo třeba sourozenci ocení a budou velmi mile překvapeni, když jim řeknete něco krásného a bude to skutečně od srdce. Samozřejmě však můžete lásku vyznávat i činy, a to hlavně těmi pečujícími a pomáhajícími. Bude vás bavit dělat všechno proto, aby vaši nejmilejší byli šťastní!

Ryby
Karta Pět mincí vám připomíná, že v nouzi lze nejlépe poznat, komu na vás skutečně záleží a na koho se můžete spolehnout. Nestyďte se tedy před vašimi příbuznými za své finanční nebo materiální těžkosti, konec konců, nedostali jste se do nich vlastní vinou! Možná se jedná spíš jen o drobnosti, možná naopak o nějaké vážnější dluhy či jiné potíže, ale každopádně ochota vašich blízkých pomoct, nebo naopak neochota, vám hodně prozradí o tom, s kým máte ve skutečnosti tu čest. Jak se říká, na všem špatném je i něco dobré, a teď právě díky tomu, že byste na tom mohli být finančně i lépe, pochopíte spoustu věcí, které byste si jinak ve své rodině nejspíš nikdy nevšimli. Naštěstí však bude mít všechno dobrý konec a budete mít radost, že s pár nejbližšími lidmi dokážete skutečně pevně a spolehlivě držet za jeden provaz a pomáhat si, kdykoliv je to potřeba. Nezapomeňte se však zeptat sami sebe, jestli se vaši blízcí tak mohou stejnou měrou spolehnout na vás, když budou mít oni v něčem smůlu a budou potřebovat pomocnou ruku!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.