Home - Články - Znamení podle cikánského horoskopu

Znamení podle cikánského horoskopu

vloženo 27. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Znamení podle cikánského horoskopu

Co kultura, to jiná symbolika znamení. Tento kočovný národ pojmenoval dvanáct povah předměty, se kterými se potkával na svých cestách. Podívejte se na charakteristiky podle cikánského horoskopu! Jsou až mrazivě přesvědčivé.

sdílet článek na facebooku

Dýka – 21. 3. – 20. 4.
Pro Dýky je specifická odvaha a vášnivost. Dalo by se říci, že nemají z ničeho strach. Občas mají problémy s ovládáním, do všeho se vrhají rovnou po hlavě a nemyslí na následky. Nepřipouštějí si to, že by se jim něco nevydařilo. Dýky jsou aktivní, milují sport.

Koruna – 21. 4. – 21. 5.
Zrozenci Koruny se těžko přizpůsobují novým poznatkům. Jsou konzervativní, vytrvalí a přemýšliví. V životě potřebují rovnováhu a řád. Jejich opatrnost je až zarážející. Často bývají majetnickými a žárlivými partnery. Vtahy navazují s velkou pečlivostí.

Svíčka – 22. 5. – 20. 6.
Pro Svíčky je typická společnost, komunikace, učenlivost i zábava. Svíčky umí pobavit své okolí. Rozpustilost a hravost jim nechybí ani v pokročilém věku. Občas potřebují rozjímat o životě, aby nabraly novou energii. Nejraději by byly na více místech najednou.

Kolo u vozu – 21. 6. – 22. 7.
Navenek drsní a nepřístupní, uvnitř citliví a něžní. Kolo u vozu nedá za žádných okolností dopustit na svou rodinu. Lidem moc nedůvěřuje, má strach z opovržení, ponížení a nejisté budoucnosti. Když se zamilují, dokážou vytvořit pro své milované ideální rodinné zázemí.



Hvězda – 23. 7. – 22. 8.
Jak už sám název napovídá, jedná se o lidi, kteří prahnou po uznání a chvále. Hvězdy bývají sebevědomé, charismatické, cílevědomé, ale i žárlivé. V životě touží po nejvyšších hodnotách a uplatněních. Nespokojí se s druhořadostí, to by zešílely.

Zvon – 23. 8. - 22. 9.
Zrozenci Zvonu na sobě neustále pracují. To, co si řeknou, také splní. Korigují svůj život podle sebe sama, jsou spolehlivé. Úklid, renovace, plánování i vzdělání jim nejsou cizí. V citech si dávají na čas. Prospěla by jim zábava a uvolněnější komunikace.

Mince – 23. 9. – 23. 10.
Mince v sobě skrývá optimismus, energii, ale i zášť a krutost. Dokážou si poradit s jakýmkoliv problémem, ale někdy bývají až moc důvěřivé. Mince potřebuje v životě rovnováhu. Je častým účastníkem večírků, koncertů. Sedět doma ji nebaví.

Meč – 24. 10. – 22. 11.
Lidé narození ve znamení Meče hledají v životě vyšší smysl. Silné osobnosti nepostrádají eleganci a nadhled. Když dojde na křivdu, dokážou se dobře pohádat a většinou jsou vítězi. Je smutné, že zůstávají v životě nakonec častokrát sami.



Sekyra – 23. 11. – 21. 12.
Sekyrám nechybí optimismus, nezávislost, otevřenost, ale i ponurá nálada a poživačnost. Sekyry jsou netrpělivé a mile rády se pohybují v okruhu vlivných lidí. Někdy bývají prostořeké, což ubližuje. Nepohrdnou dobrodružstvím a sportovními aktivitami.

Podkova – 22. 12. – 20. 1.
Když spatříte Podkovu, ucítíte chlad, vážnost, ale i odhodlání a ambice. Podkova se obává jen své budoucnosti, proto na ni pilně pracuje. Nesnese být mezi posledními. Kde chybí talent, vyhraje píle. V lásce je to běh na dlouhou trať a potřebuje vytrvalost.

Kalich – 21. 1. – 20. 2.
Inteligence, nápaditost ve spojení s umíněností a přátelskostí, to je dokonalá kombinace Kalichu. Většinou bývají tito lidé populární mezi druhými, ale bratříčkovat se moc nechtějí. Kalich prahne po věrnosti, pevné lásce a bezpečném rodinném zázemí.

Kaple – 21. 2. – 20. 3.
Pro Kapli je typická citlivost, vnímavost a schopnost vcítit se do srdcí druhých. Zrozenci Kaple se potýkají s nestabilitou, protože si v sobě neumějí udělat pořádek. Bez životní opory to půjde jen stěží. Může se zdát, že žijí ve svém vlastním světě.

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.