Home - Články - Zimní tarotový horoskop lásky 2019

Zimní tarotový horoskop lásky 2019

vloženo 19. 11. 2019
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop lásky 2019

Víte, kterým znamením bude letos v zimě osud v lásce přát? Tarotové karty vám ukáží cestu k milostnému štěstí a poradí vám, bez čeho se spokojený vztah neobejde!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Vůz
vám připomíná, jak moc je pro šťastný partnerský vztah důležité znát sami sebe – hlavně svůj životní směr a své cíle! Ten pravý partner by totiž měl být v souladu s tím, co si v životě přejete dosáhnout, a podporovat vás v tom, nikoliv vám bránit nebo situaci jakkoliv komplikovat. Ideální by samozřejmě bylo mít po svém boku protějšek, se kterým se krásně shodnete úplně ve všem, ale to je štěstí, které osud dopřeje jen málokomu. Přesto je však důležité mít alespoň ty základní životní cíle společné – zbytek už se doladí i pomocí kompromisů, ale věci, ze kterých nechcete v žádném případě slevit, byste měli mít na zřeteli, ať už jste zamilovaní sebevíce! Pokud totiž jeden z vás touží po rodině a druhý po kariéře, tak vám to nejspíš příliš dlouho klapat nebude! Lepší je všímat si takové věci raději dřív než později, ať s tím případně můžete něco udělat, a zapracovat na hledání kompromisu, který bude vyhovovat oběma! Pokud tedy takový vůbec existuje – ale ve vašem případě teď nejspíš odpověď zní ano!

Býk
Karta Deset mincí
ukazuje stabilní a spokojený partnerský vztah, na který se můžete spolehnout! Jako Býci stabilitu potřebujete, takže se budete cítit skvěle a budete si užívat, že se vám tak daří! Na úspěchy se můžete těšit i v jiných oblastech života, hlavně v té finanční, takže si společně se svojí polovičkou budete moct dopřát všechno, po čem zatoužíte, a to bude zárukou spokojeného soužití bez hádek a sporů. Pokud jste zatím nezadaní nebo vaše známost trvá pouze krátce, má pro vás tarot dobré zprávy, protože během zimy si konečně vybudujete vztahové zázemí, které vám tolik chybí ke šťastnému životu! Budete mít štěstí na skvělý protějšek, se kterým budete sdílet stejné hodnoty a přání, a který stejně jako vy umí ocenit pohodlí, jistoty a stabilní vztah, takže všechno pak už půjde rychle a bez problémů. Ale přece jen, aby nebylo všechno tak dokonalé, vám jedna drobnost může chybět – ať už je vaše známost čerstvá nebo dlouholetá! Někdy by se vám líbilo cítit větší vášeň, jiskření a příjemné elektrizující napětí. Člověk však nemůže mít nikdy všechno najednou!

Blíženci
Karta Dvě hole
ukazuje, že jste se konečně přenesli přes všechno, co vás ještě poutalo k minulým nezdarům, a jste připraveni dívat se už jen do budoucna – a to s optimismem, nadšením a chutí do života! Bude skvělý pocit konečně se přenést přes minulá zklamání a nedorozumění, ať už to bylo s vaším stávajícím partnerem, nebo s někým, s kým se vaše cesty již rozešly. To, co bylo, již není podstatné, protože s novým kalendářním letopočtem přichází i nová energie, nové začátky a chuť společně se ve dvou pustit do budování života, o jakém sníte! Vaše možnosti a příležitosti budou až překvapivě široké, a bude krásné si to uvědomit. Na druhé straně, musíte se společně rozhodnout pro jednu konkrétní cestu, ať tyti příležitosti využijete naplno a nepromarníte. A je už jen na vás dvou, která to bude! Bude krásný pocit mít po svém boku člověka, který se dívá v životě stejným směrem, baví vás stejné aktivity a umíte se společně nejen bavit, ale také pracovat. Takový vztah bude mnohem pevnější, než kdyby byl založen jen na milostné vášni a erotice – i když ty samozřejmě taky nesmí chybět!



Rak
Karta Páže mincí
je kartou nových šťastných začátků, růstu a rozvoje – s vaším protějškem tedy můžete využít zimu k tomu, že společně něco krásného vytvoříte, ať už se to týká vašeho domova, práce nebo volného času. Pokud jste zatím sami, nebojte se, již brzo potkáte někoho, s kým pro vás bude snadné vytvářet krásné věci a budete si umět společně zařídit krásný, harmonický, ale zároveň i produktivní život. Karta Páže mincí má však ještě jeden, zcela konkrétní význam – je to karta plodnosti, zrození, rodičovství a těhotenství! Pro mnoho Raků bude právě tento její význam to nejaktuálnější, co vás teď v lásce čeká! Pokud tedy toužíte po miminku, právě teď přichází ta správná doba, a s velkou pravděpodobností se již co nevidět dočkáte šťastných novinek! Tarot vám věští šťastný a spokojený průběh těhotenství a porodu, takže vaše sny se naplní a společně se svojí láskou vytvoříte to nejkrásnější, co dva lidé, kteří se mají rádi, mohou společně na svět přinést!

Lev
Karta Tři meče
prozrazuje, že máte trápení v lásce, které zraňuje vaše srdce. Navenek sice není nic vidět a jako kdyby bylo všechno v pořádku, ale přece jen se někde pod povrchem ukrývají starosti, které vám nedají spát. Bude pro vás těžké nemyslet na tyto negativní věci, když se vám takhle připomínají. Ale přesto byste to měli zkusit, je to totiž trápení, které můžete s klidným svědomím nechat minulosti, do budoucna už se to opakovat nebude, ať už je zdrojem vašeho smutku cokoliv. Výzvou pro letošní zimu pro vás je naučit se brát milostné záležitosti trochu s nadhledem a nepřipouštět si hned každou malou křivdu z partnerovy strany hned k srdci. Nikdo přece není dokonalý, a jistě to nemyslel zle, možná ani netušil, jak moc některé věci dovedou zranit vaše city. Pokud jste nezadaní, zkuste už se nezamýšlet nad tím špatným, co bylo ve vašich minulých vztazích. Jen vám to zbytečně ubírá energii a přidává starosti, které ani nemají důvod – každý jeden vztah je totiž nový a jedinečný, takže se nemusíte bát, že by se to opakovalo!

Panna
Karta Deset mečů
ukazuje vztahovou krizi, neshody a spory, zkrátka starosti, které vám ubírají životní sílu a zbytečně kazí radost z lásky a ze společných chvílí ve dvou. Někdy budete mít pocit, že jste se s partnerem dostali do slepé uličky a zamotali v problémech, které se nedají řešit, ale to je zbytečně velký pesimismus, nemyslíte! Možná teď vypadají vaše vyhlídky černě, ale ve skutečnosti je krize jen vyvrcholením něčeho, k čemu se již delší dobu schylovalo, a naštěstí nebude mít dlouhé trvání! Potěší vás, že nakonec se všechno nečekaně změní k lepšímu, negativní energie mezi vámi a vaším protějškem jako kdyby se vybouřily, a pak zmizí – uvědomíte si totiž, jak důležitá je pro vás vaše láska, a že je to poklad který si velmi vážíte a ceníte! Nezadané Panny bude trápit osamělost, která jako kdyby neměla konce. Některých chvílích vám bude připadat, že si snad již nikdy nikoho nenajdete, ale nebojte se, opak je pravdou, a nebude již trvat dlouho, než potkáte svoji vysněnou lásku. Je to už jen chvilka, kterou musíte vydržet!



Váhy
Karta Milenci
vám slibuje velkou lásku, vášeň a romantiku – ale zároveň se vás ptá, jestli jste skutečně připraveni na tak hluboký a intenzivní vztah, i se vším co k tomu patří a co to obnáší! Láska totiž znamená nejen radost, ale přináší také nutnost přijmout odpovědnost, změnit kvůli partnerovi některé své plány, přizpůsobit se, dělat kompromisy, a tak dále! Zkrátka, události příštích týdnů vám připomenou, že některé věci už nejsou tak snadné, jako když jste byli single, že musíte myslet i na potřeby a přání toho druhého, nebo i vašich ratolestí, pokud je máte. Možná jste nezadaní a bude to pro vás menší šok spojený se vstupem do nového partnerského vztahu. Možná jste zadaní, ale byli jste zvyklí dělat si přece jen některé věci sami a po svém – nová situace vám však připomene, že máte odpovědnost i za vaši polovičku a musíte uvažovat jako pár v každé jedné situaci! Nebude to vždy úplně snadné, ale odměnou vám za to bude nádherný milostný vztah plný vášně a něhy, který si budete užívat a vychutnávat naplno!

Štír
Karta Tři mince
vás povzbuzuje, ať vytrváte ve svém milostném snažení, a připomíná vám, kolik jste toho už jako dvojice společně se svým protějškem dosáhli. Vztah je přece potřeba budovat, a ani to nejkrásnější a nejromantičtější, co si umíte představit, nespadne jen tak z nebe – a pokud ano, tak to nemůže dlouho vydržet! Nezadaní Štíři budou proto budovat nový partnerský vztah na pevných základech dlouhodobějšího přátelství, s člověkem, o kterém víte, že se na něj můžete spolehnout – přece jen se už nějaký ten pátek znáte, jen vás možná nikdy nenapadlo, že by z vás mohla být fungující partnerská dvojice! Zadaní zas budou bojovat s menšími pochybnostmi, které ovšem velmi rychle pominou, když si připomenete všechno hezké, co jste s vaší polovičkou zažili, a taky všechny úspěchy, které se vám společně již povedlo dosáhnout. Byla by škoda něco takového zahazovat, nic lepšího nikde jinde nenajdete, a je to pevný základ, na kterém můžete dál stavět, a který vás bude vždy a za každých okolností sbližovat!

Střelec
Karta Dva meče
je znakem nerozhodnosti, která se vloudila do vašeho milostného života. Máte nějaké dilema, nad kterým musíte pořád přemýšlet, a to správné řešení se jaksi ne a ne objevit. Možná se rozhodujete mezi dvěma potenciálními partnery, a na každém je něco, co se vám líbí, a něco, co vám naopak vadí. Možná přemýšlíte, jestli zůstat v partnerském vztahu, který už tak docela nefunguje, nebo se raději posunout o dům dál. Možná nevíte, jestli máte s partnerem podniknout nějaký rozhodující krok, jako například založení rodiny nebo sňatek, nebo to raději ještě odložit. Jak se ovšem v tomto nesnadném rozhodování zachovat, vždyť některou ze dvou cest si zkrátka vybrat musíte – to je otázka, která vás bude trápit! Odpověď na ní vám ovšem neprozradí váš rozum, jediným spolehlivým rádcem v těchto věcech bude vaše srdce a pocity. Když nahlédnete do hlubin toho, co ve skutečnosti cítíte, i když to možná potlačujete a nepřipouštíte si určité věci, odpověď se jako zázrakem nakonec objeví. A možné je i to, že správnou volbou nakonec nebude ani jedna ze dvou cest, ale nějaká třetí!



Kozoroh
Karta Eso pohárů
vám věští velkou, krásnou a naplňující lásku, takže vaše letošní zima se ponese ve znamení romantiky, vášně a milostného souznění! Vaše srdce překypuje láskou, kterou toužíte rozdávat, jen jste doteď neměli komu, a teď se konečně objeví ve vašem životě ta správná osoba, partner, se kterým budete naladěni na stejnou vlnu! Ale pozor, možná byl ten správný protějšek po celou dobu po vašem boku, jen jste měli strach se úplně otevřít a odevzdat – jako Kozorozi jste totiž poměrně uzavření lidé a chvíli trvá, než někomu odevzdáte svoje srdce a duši naplno – kolikrát to může být i několik dlouhých let! Můžete se tedy těšit na krásné prohloubení a zintenzivnění vašeho milostného vztahu, když jeden druhému otevřete i ta nejskrytější zákoutí své duše! Láska bude odpovědí na všechny otázky, jen čistá, nezištná láska – je to tak jednoduché, až je těžké tomu uvěřit! Ale zázraky se přece jen dějí, a právě letos v zimě se na vás Štěstěna usměje s jedním z nich!

Vodnář
Karta Královna mincí
vám věští příjemné a klidné období plné domácí harmonie a pohody po boku vašeho milého protějšku. V životě i v práci se vám bude oběma dařit, a tak si společně budete moct dopřát hojnost, investovat do vylepšování svého domova a věnovat se spolu věcem, které vás oba baví – ať už je to cokoliv! Všechny neshody konečně pominou, a budete se těšit z toho krásného, co máte. Svoji zásluhu na tom bude mít i celkový klid ve vašem životě – když vás totiž netrápí stres a nemusíte pořád něco řešit, zůstane vám mnohem více energie a pozornosti, kterou můžete věnovat vaší milé polovičce. Pro nezadané Vodnáře bude při seznamování velmi důležitá otázka, jestli se shodnete v otázce o tom, kde a jak byste chtěli společně bydlet. Je to totiž jedna z nejdůležitějších oblastí života, a pokud v ní nenajdete společnou řeč, tak žádná známost zkrátka nemá perspektivu, ať jste jakkoliv zamilovaní. Ale nebojte se, Štěstěna bude v tomto směru stát při vás, takže se můžete těšit na setkání s velmi příjemným člověkem, s nímž budete sdílet stejné sny a představy!

Ryby
Karta Tři poháry
vám přináší krásné a radostné období, které si budete užívat plnými doušky! S protějškem po svém boku si budete perfektně rozumět, a vždy společně rádi podniknete něco, co vás oba baví, takže nudit se rozhodně nebudete. Rádi si však vyrazíte ven nejen ve dvou, ale také ve skupince s přáteli, a jako pár budete ve společnosti velmi oblíbení! Pokud to náhodou se svým stávajícím partnerem neprožíváte a neumíte si představit, je to znamení, že je mezi vámi nějaký nesoulad, který je potřeba řešit! Většina Ryb však v tomto směru problém mít nebude, a budete si plnými doušky užívat radosti plesové sezony ve společnosti, ale i romantické večery a procházky ve dvou! Nezadané Ryby nebudou mít nouzi o přízeň opačného pohlaví, a každého si snadno podmaníte svým šarmem, úsměvem a dobrou náladou. Pokud však necítíte, že je to skutečně ten pravý, raději do vztahu zatím nevstupujte, rozhodně ne za každou cenu. Mnohem lepší je poznávat lidi, trochu si zaflirtovat, a možná i díky tomu si ujasnit, co přesně vlastně od lásky čekáte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.