Home - Články - Znamení Berana – posel nových začátků

Znamení Berana – posel nových začátků

vloženo 19. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Znamení Berana – posel nových začátků

Jaro nám klepe na dveře! 20. března ve 4:50 nastává jarní rovnodennost a v tom samém okamžiku vstupuje Slunce do znamení Berana. Chcete vědět, co můžete od tohoto znamení čekat? Prozradíme vám to!

sdílet článek na facebooku

První ve zvěrokruhu
Znamení Berana stojí ve zvěrokruhu na prvním místě, a to není náhoda. Předurčuje ho k tomu jeho průbojnost, energičnost a vrozený životní elán, které dostal do vínku od živlu ohně, ke kterému přináleží. Někdy se jednotlivá znamení přirovnávají k různým obdobím lidského života v pořadí, jak po sobě následují – Beran představuje rané dětství s jeho nevinností, nadšením, zvědavostí a touhou prosadit se.

Energičtí a tvrdohlaví
Berani jsou plní energie, otevření, přímočaří, ale někdy i trochu tvrdohlaví a rádi mají věci po svém. To jim však nemůžeme mít za zlé, když uvážíme, s jakým elánem se do umějí pustit do toho, co v životě dělají. Jejich nadšení a chuť do života bývá přímo nakažlivá i pro jejich okolí, a to je dobře. Toto znamení je díky vlivu ohnivého živlu plné vášní, které se však mohou někdy projevit i v podobě hněvu – mezi Berany najdeme celkem dost choleriků, ale nebojte se, jejich horká hlava umí zas rychle zchladnout! Mezi věci, po kterých většina Beranů opravdu touží, patří zejména sebeprosazení – Berani potřebují dát světu najevo, že jsou tady, mají sílu a mohou něco dokázat!


Jaro v horoskopu
Vstup Slunce do Berana je opravdovým poslem jara! Naší pozornosti nemůže uniknout, že dění v přírodě v této době vykazuje značnou podobnost právě s povahou tohoto znamení. Astrologie je věda, kterou naší předkové během staletí dovedli k dokonalosti a k až překvapivé promyšlenosti, a soulad cyklu zvěrokruhu s koloběhem roku v přírodě a zároveň s koloběhem lidského života je toho důkazem. Nyní se venku v přírodě všechno probouzí, tepe životem, rostliny rozkvétají, ptáci zpívají, zvířata opět začínají být aktivní – jaká to podobnost s průbojnou, energickou a neústupnou povahou lidí, narozených v Beranu!

Úplněk a Beran – dvojice pro nové začátky
Začátek vlády Berana je jako stvořený pro nové začátky, a to i v našich životech. Během dlouhé zimy jsme si odpočinuli a nyní můžeme začít naplno rozvíjet své plány. Letos nám do karet hraje ještě jedna velmi příznivá okolnost navíc – příští týden, 28. března v 20:48, dosáhne Luna úplňkové fáze, přičemž se bude nacházet ve znamení Vah. Dopřejte si v tuto dobu meditace u svíčky, u které vyprázdníte svoji mysl! Jen pozor, nenechte žádné pesimistické myšlenky, aby se vloudily do vaší hlavy - v této době se mohou objevovat častěji, ale jsou jenom důkazem toho, že se loučíme s něčím starým a něco nové a krásné opět začíná!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.