Home - Články - Zimní tarotový horoskop pro zdraví a krásu

Zimní tarotový horoskop pro zdraví a krásu

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 12. 2015

Zimní tarotový horoskop pro zdraví a krásu

Víte, jak si v zimě zachovat skvělou kondici a vypadat pořád skvěle? Zajímá vás, jaká zdravotní rizika vám hrozí? Náš velký tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Karta Čtyři hole vám věští úspěšné překonání problémů a příjemné období stability, klidu a pohody. Pokud vás v této době trápí nějaké zdravotní těžkosti, můžete se těšit na to, že brzo vymizí a léčba přinese své ovoce. Výsledek bude trvalý a vaše trápení se již jen tak snadno nevrátí!
Další dobrou zprávou je, že vám nehrozí ani žádná nová zdravotní rizika – aspoň nic, co by stálo za řeč! Drobné těžkosti, jako je třeba nachlazení, hravě a rychle překonáte díky zdravé a pravidelné životosprávě. Důležitou roli pro udržení dobrého zdraví bude mít i pozitivní myšlení – lepší je ani neuvažovat nad možností, že by něco mohlo dopadnout špatně, a zkrátka věřit tomu, že se žádné potíže nevyskytnou! Nezapomínejte na pohyb a sport, ale spíš jen na rekreační úrovni, nepřepínejte své síly zas příliš.
Co se týče vizáže, raději se zkuste obejít bez přílišného experimentování. Spolehněte se na styl, který se vám osvědčil, ten vám bude slušet nejvíce. Můžete ho však oživit nějakými novými výraznými doplňky, které mu dodají šmrnc!

Býk

Karta Poustevník vám připomíná, že když vás trápí nějaké zdravotní potíže, nezbytným předpokladem vyléčení je klid a odpočinek. Dejte tomu čas, nikam nespěchejte a dopřejte si odpočinkový režim, který vám umožní načerpat nové síly a dá vašemu tělu šanci se zregenerovat!
Něco podobného ovšem platí i pro ty Býky, kteří se mohou pochlubit pevným zdravím. Je skvělé, že vám vaše kondice slouží, ale ani vy byste neměli přepínat své síly a ničit se nekonečnou dřinou a stresem, ať už v zaměstnání nebo v domácnosti. Naučte se dát si trochu pohov, bude to ta nejlepší prevence jakýchkoliv problémů! Hrozit mohou hlavně potíže z vyčerpanosti, stresu a nezdravého životního stylu. Nejvíce budete ohroženi různými civilizačními nemocemi.
Pro udržení dobrého zdraví je nezbytná psychická pohoda – vyzkoušejte meditaci, která se osvědčila dlouhým generacím lidí na dálném východě. Právě v této části světa znají i klíč k tajemství dlouhověkosti, nejspíš to nebude náhoda!
Vnitřní klid a pohoda velmi prospěje i vaší vizáži. Nezapomeňte, že dojem z jakéhokoliv skvělého outfitu dokáže spolehlivě zkazit strhaný obličej a černé kruhy pod očima!

Blíženci

Karta Dvě mince je kartou změn a neustálého pohybu. Proč zůstávat na místě, když můžete zkusit něco nového a dopřát si osvěžující změnu? Nebojte se experimentování se svým životním stylem, novými způsoby zdravého stravování, a taky se svým vzhledem! Uvažujete o novém účesu? Neváhejte, teď nastala ta správná doba! A co takhle trochu si obměnit šatník nebo zkusit nějaké zbrusu nové líčení? Věřte tomu, že komplimenty máte zaručeny!
Co se týče zdraví, i zde se budou věci měnit k lepšímu. Dočkáte se rychlého a skokového zlepšení svého zdravotního stavu, a to je skvělá novinka! Pouze v některých případech se může vyskytnout přechodné zhoršení, to však bude známkou toho, že se věci daly do pohybu, a pak bude následovat dlouhodobé zlepšení!
Zdravotní rizika, které teď hrozí Blížencům, souvisí hlavně s rychlými a nečekanými událostmi. Dávejte si pozor na úrazy a dbejte na zásady bezpečnosti při všem, co děláte. To je nejlepší způsob, jak se potížím vyhnout a zachovat si skvělou kondici! Opatrnost se vyplatí i při změnách v jídelníčku, jděte na to postupně místo příliš rychlých změn ze dne na den.

Rak

Karta Slunce vám věští vynikající a pevné zdraví a značí, že se nemusíte obávat žádných problémů ani komplikací. Budete ve skvělé kondici a nikdo a nic ji nebude moct ohrozit. Teď se můžete směle pustit do všeho, co jste kdy chtěli zkusit, ale připadalo vám to příliš fyzicky náročné – třeba nějaký nový sport nebo výrazné zlepšení vašich výkonů při tréninku. Je však důležité, aby vás to opravdu bavilo a přinášelo vám to radost. Člověk má totiž mnohem více sil a větší výdrž tehdy, když má opravdovou motivaci a chuť danou věc dokázat!
Zdravotní stav všech Raků se bude rychle a výrazně zlepšovat a žádné nové problémy vám nehrozí. Ty stávající si snadno vyléčíte nebo výrazně zmírníte a velký podíl na tomu bude mít pozitivní myšlení. Když budete optimisté a budete pevně věřit, že se uzdravíte, tak se zkrátka uzdravíte – jinak to nejde!
Ve svém vzhledu a stylu si teď můžete dovolit trochu hravosti, veselosti a experimentování. Máte pocit, že módní trend, který se vám líbí, je jen pro mladší ročníky? Omyl – odhoďte předsudky, bude vám to slušet!



Lev

Karta Devět mečů značí zbytečné starosti a trápení týkající se zdraví. Nad určitými věcmi až příliš přemýšlíte, ale právě nedůvěra k léčebným metodám nebo doktorům může být skutečnou vnitřní překážkou uzdravení. Zkuste více otevřít svoji duši optimismu a odhoďte úzkostné myšlenky, i když to zpočátku možná bude těžké. Bude to velká pomoc, která vám zajistí brzké uzdravení!
Zdravotní potíže, které v této době Lvům hrozí, mohou mít velmi různý charakter. Většinou to budou pouze drobnosti, ale příznačné pro ně bude, že se budou hromadit a objevovat najednou – nenechejte se tím zviklat! Je nepříjemné, když člověka bolí v krku, zároveň má naraženou nohu a k tomu ho ještě zlobí zkažený zub, ale nebojte se, za pár dní zas budete jako rybičky!
Se svým vzhledem teď raději moc neexperimentujte, hrozí totiž poměrně velké riziko, že šlápnete vedle. Hlavně si dávejte pozor u těch změn, které nejdou vzít zpátky. Raději tedy žádné radikální zkracování vlasů, mohli byste toho později litovat! Špatně koupený nový kousek do šatníku má oproti tomu aspoň tu výhodu, že když to doma před zrcadlem přehodnotíte, ještě vždy ho můžete zkusit vyměnit za jiný!

Panna

Karta Devět holí
vám přináší energií napětí a nejistoty – zřejmě máte pochybnosti o svém zdravotním stavu a možná zrovna čekáte na výsledky nějakého vyšetření nebo každým dnem sledujete své tělo, jestli se náhodou něco nezměnilo. Tato karta vám však zároveň věští dobré zprávy a přináší vyhlídky na brzké a snadné uzdravení. Není důvod obávat se nejhoršího, i když podniknout preventivní kroky, třeba se nechat pro jistotu vyšetřit, je velkým plusem, kterým nemůžete nic zkazit.
Máte v sobě hlubokou vnitřní sílu, která vám umožní úspěšně se poprat s jakýmkoliv zdravotním trápením, které vás sužuje. Nezapomínejte na to! Žádné nové komplikace se nejspíš neobjeví, přestože několikrát budete mít na něco podezření. Naštěstí se ukáže, že to byly pouze liché obavy!
Hodně energie budete věnovat také péči o svůj vzhled – dokonce snad i víc, než by bylo potřeba! Říká se, že méně je někdy více, a vy byste na to teď neměli zapomínat! Není důvod vrážet spoustu peněz do něčeho, co nakonec nepřinese kýžený efekt. Pokud si nejste jisti, jestli se vám to nebo ono bude hodit, odpověď pravděpodobně zní: Nebude!

Váhy

Karta Dvě hole vám přináší mocnou energii, která vám zajistí uzdravení a zlepšení kondice. Něco, na čem jste dlouho pracovali, se konečně projeví na vašem těle a budete s tím velmi spokojeni. Možná se začnete najednou cítit lépe díky dietě, kterou již nějakou dobu držíte. Možná se konečně dostaví efekt cvičení a začnete sklízet komplimenty za svoji perfektní postavu. Ale to není konec, spíš jen začátek, a tento pozitivní efekt vám má dodat energii a motivaci k tomu, ať pokračujete dál, klidně ještě intenzivněji než doposud!
Celkově budete ve vynikající kondici, proto se nemusíte obávat žádných vážnějších zdravotních rizik. Pozor však na mírně zvýšené nebezpečí úrazů – snadno mu předejdete, když zachováte rozvahu a budete se vyhýbat nepozornosti.
Pro svůj vzhled velmi rádi něco uděláte a bez váhání tomu věnujete spoustu energie. Nejvhodnější teď je zaměřit se na cvičení a sport, spíš než experimentování s módou a stylem. Základem skvělého vzhledu je totiž zdravé a silné tělo, a všechno ostatní už bude jen drobné plus, které potěší, ale není nutností!

Štír

Karta Pět holí vám předpovídá, že v zájmu svého zdraví budete muset vynaložit určitou energii, abyste si prosadili svou, a možná si dokonce i s někým vyměnit názory. Budete přesvědčeni o tom, že něco, k čemu jste nuceni, škodí vašemu zdraví, ale někdo se vás bude snažit přesvědčit o opaku. Může se jednat například o nezdravé nebo nebezpečné pracovní prostředí.
Nenechejte se odradit a zjišťujte si, jaké jsou předpisy, nebo si zkuste stěžovat na vyšších místech – vaše zdraví vám za to stojí! Může se taky stát, že se setkáte s doktorem nebo léčitelem, kterému nevěříte a máte pochybnosti o jeho způsobu léčby. Odhoďte obavy a obraťte se i na dalšího odborníka, ať vám to potvrdí nebo vyvrátí!
Pro udržení dobré kondice vám nejvíce pomůže pravidelné cvičení, i když někdy vás mohou odrazovat drobné problémy, které s ním budou spojené – třeba bolest svalů, vyčerpanost a podobně. Ale nevzdávejte to! Naopak, v oblasti módy a stylu se vyplatí vsadit na něco konzervativnějšího a moc neprovokovat. Nejnovější výstřelky paní módy se totiž setkají spíše s kritikou a vaše okolí je nebude umět docenit.

Střelec

Karta Rytíř pohárů značí, že pro vaše pevné zdraví a dobrou kondici bude nezbytná psychická pohoda, příjemná atmosféra a hlavně láska. Často míváme sklon podceňovat její blahodárný vliv na naše zdraví, a to je chyba. Pokud vás tedy bude zlobit tělo, podívejte se nejprve na to, jestli je vaše duše v pořádku a vylečte její trápení. Jak? Přece tak, že budete trávit co nejvíce času s blízkými lidmi, že si budete navzájem dávat najevo svoji náklonnost a spřízněnost.
Novou léčivou energii vždy spolehlivě načerpáte doma, kde budete pociťovat bezpečí a láskyplné ovzduší. Tak si to dopřejte a budete příjemně překvapeni, že to dělá zázraky! Co se týče zdravotních rizik, dávejte si pozor na příznaky, které jsou snadno přehlédnutelné. Může se stát, že budete přikládat důležitost nějaké nápadné, ale bezvýznamné věci, a zatím unikne vaší pozornosti něco mnohem důležitějšího. Nezapomínejte ani na preventivní lékařská vyšetření.
Vašemu vzhledu teď bude nejvíc lichotit romantický a jemný styl, který vám bude slušet mnohem více než cokoliv výstředního a výrazného.

Kozoroh

Karta Síla mluví už svým názvem za vše – vaše kondice bude perfektní a po tělesné stránce se budete cítit skvěle! Tato síla a vnitřní energie vám pomůže vyléčit se z jakýchkoliv stávajících zdravotních trápení a žádné nové se jen tak brzo neobjeví! Budete mít chuť žít aktivně a naplno, věnovat se sportu, cestovat, hýbat se. To vás pak bude nabíjet ještě větší energií. Velmi výrazná a mocná bude i vaše sexualita!
Jediné drobné riziko vám může hrozit, pokud to s aktivním životním stylem přeženete, neodhadnete své síly a naložíte si toho na sebe více než zvládnete. Příliš náročné sportovní výkony, úrazy, vyčerpanost a přetíženost – to vám může hrozit, pokud se nebudete držet zlatého pravidla, že všeho s mírou!
Vypadat teď budete skvěle a vaše dobrá kondice se projeví i na vašem zevnějšku – o komplimenty nebudete mít nouzi! Bude vás bavit být sexy a dopřejete si trochu odvážnější módu, jen pozor, protože venku přece jen zuří zima, tak ať se v příliš odhalujících a svůdných kouscích oděvu nenachladíte!

Vodnář

Karta Král mečů
vám prozrazuje, že klíčem k udržení pevného zdraví teď pro vás bude silná vůle. Tak se nezapomínejte trochu hlídat – někdy bývá těžké dodržet pravidelnost v jídle a spánku, střídmost v pití nebo se přinutit k poctivosti v držení diety, ale výsledek bude rozhodně stát za to! Když už se k něčemu rozhodnete, vyplatí se vytrvat až do konce, ať jsou výsledky takové, jak očekáváte!
Velmi příznivé teď pro vás bude, když se rozhodnete skoncovat z něčím, co škodí vašemu zdraví – ať už je to kouření, přejídání nebo nezdravá jídla, nadbytek alkoholu nebo třeba věčné ponocování. Budete velmi příjemně překvapeni, že se díky tomu zbavíte chronických zdravotních problémů, o kterých jste si mysleli, že už je budete mít na krku napořád!
Být na sebe přízní se vyplatí i v cvičení a sportu. Možná jste si už sestavili tréninkový plán, ale vydrželi jste u něj sotva týden. Zkuste to znovu a tentokrát buďte poctivější! Uvidíte, že se to projeví nejen na vašem zdraví a výkonnosti, ale odměnou vám bude i skvělá postava!


Ryby

Karta Vůz vám věští úspěšné překonání veškerých zdravotních těžkostí, ale nezbytnou podmínkou k tomu je disciplina a schopnost dodržet všechno, co vám bylo předepsáno. Tak žádné výjimky a ústupky, jděte do toho naplno a tím dřív se budete moct radovat z úplného a dlouhotrvajícího zlepšení vašeho zdravotního stavu.
Jako prevence pro zachování dobrého zdraví je základem pravidelný a zdravý životní styl. To chce opět trochu sebekontroly – přinutit se třeba každý den si zacvičit nebo si odepřít nezdravé sladkosti, to není jen tak, ale vyplatí se to! Drobné zdravotní potíže, které vám mohou hrozit, budou souviset hlavně se stresem a vyčerpaností – předejděte jim a plánujte si své úkoly, ať vám pak nechybí drahocenný čas a ušetříte si nervy!
Co se týče péče o krásu, zde platí, že všeho s mírou. Všechno prospěšné má obvykle nejlepší efekt v rozumných dávkách. Nepouštějte se proto do ničeho příliš po hlavě, ať už jsou to kosmetické procedury nebo třeba změny ve vašem stylu oblékání. To, co je v malém množství vítaným osvěžením, na vás může působit nepatřičně, pokud to přeženete!

JAKÝ OSUD VÁM PŘICHYSTALY HVĚZDY? Povím vám to! Zavolejte mi na tel: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS ZDENKA na 904 30 44. Astroložka a kartářka Zdeňka

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.