Home - Články - Velký adventní tarotový horoskop lásky a vztahů

Velký adventní tarotový horoskop lásky a vztahů

sdílet článek na facebooku
vloženo 24. 11. 2015

Velký adventní tarotový horoskop lásky a vztahů

Chcete vědět, co vás v předvánoční době čeká v lásce? Trápí vás zamotané vztahy? Přečtěte si náš velký tarotový horoskop a budete v tom mít jasno!



Beran

Karta Mírnost vám jednoznačně radí – pomalu zajdete v lásce nejdál! Je období klidu, rovnováhy, opatrnosti a jemnosti. Zapomeňte na ráznost a naléhání, protože váš protějšek by si to mohl špatně vysvětlit. Věci se budou hýbat kupředu jen pomalu, ale výsledek bude trvalejší a nemusíte se obávat žádných nečekaných změn.
Se svým partnerem budete k sobě navzájem ohleduplní a něžní a budete cítit, že ve vašem vztahu vládne vnitřní rovnováha a spřízněnost duší, která vznikala dlouhodobě a postupně. Čas, který jste spolu již prožili, bude dodávat vašemu vzájemnému poutu sílu a rozptýlí všechny dřívější pochybnosti o tom, jestli k sobě opravdu patříte. Budete si dávat najevo vzájemné porozumění a duševní soulad bude pro vás mnohem důležitější než sex.
Nezadaní Berani budou potřebovat pořádnou dávku trpělivosti, protože se svým vyhlédnutým protějškem se budete sbližovat pomalu a postupně. Chvílemi z toho budete trochu nervózní a budete mít sklon tlačit na pilu, ale pozor, protože takovým přístupem byste mohli svoji nadějnou polovičku spíše odradit!

Býk

Karta Eso mincí vám věští splnění vašich snů v lásce! Váš vztah bude konečně po všech stránkách klapat a budete se jím moct pochlubit před svým okolím. To, co bylo dosud jen platonické, se konečně stane skutečností i v hmotném světě. Zkrátka, už žádné pochybnosti a nejasnosti, v lásce vám to bude prostě fungovat a všichni kolem vás budou vidět,že jste šťastný a spokojený pár, někteří vám možná budou i trochu závidět!
Nezadaní Býci budou moct konečně říct, že našli tu pravou lásku! Bude to člověk, se kterým si budete skvěle rozumět nejen na duševní úrovni, ale i v praktickém každodenním životě. Po majetkové stránce bude váš nový partner dobře zabezpečený a budete si muset přiznat, že je to pro vás důležité – aby ne, když vám to umožní plánovat si společnou krásnou budoucnost přesně tak, jak jste o tom vždy snili!
I pro zadané Býky budou finanční otázky důležité. A taky se máte na co těšit! S vaší milou polovičkou se konečně dopracujete k dostatečné sumě peněz, která vám umožní splnit si své tajné sny, hlavně co se týče bydlení. To posílí váš vztah a dodá mu nový náboj a sílu!

Blíženci

Karta Osm pohárů je předzvěstí toho, že v lásce se věci posunou kupředu – i když to bude za cenu dočasné krize a pochybností! Jistou dobu vám bude připadat, že věci ustrnuly na mrtvém bodě a budete přemýšlet, jestli se k sobě s partnerem vůbec hodíte. Naštěstí toto období pochybností nebude trvat dlouho a bude mít své pozitivní stránky – díky němu se podíváte na svůj vztah z jiného úhlu pohledu, a to vám umožní ještě více se sblížit!
Nezadaní Blíženci to budou mít o něco problematičtější. Jistá známost, která se slibně rozvíjela, vám najednou začne dělat vrásky na čele. Budete uvažovat, jestli se máte i nadále pokoušet o přízeň tohoto člověka, nebo se raději posunout o dům dál. Uvědomíte si, že realita vypadá úplně jinak než to, o čem jste snili, a že dotyčného člověka možná příliš málo znáte a idealizujete si ho. Odpověď je zatím nejistá, ale vaši intuice a pocity vám budou dobrým rádcem!
Naopak, ti Blíženci, kteří se nedávno vyrovnávali s rozchodem, se konečně posunou do nové fáze života. Za minulostí uděláte tlustou čáru a zamotané emoce, které vás až dosud pronásledovaly, vás konečně přestanou trápit!

Rak

Karta Rytíř mečů značí, že na lásku se budete dívat racionálně a pragmaticky, ale zároveň budete hodně iniciativní a nic neponecháte náhodě! Dobře víte, co od vztahu očekáváte, tak zkrátka uděláte něco pro to, aby se vám vaše sny splnily. Nezadaní Raci budou aktivně hledat člověka, se kterým by si rozuměli – třeba prostřednictvím seznamovacích inzerátů! Zadaní zas budou iniciovat, abyste si s partnerem popovídali o věcech, které vás trápí a které jsou překážkou vašeho společného štěstí. Ukáže se, že to byl velmi dobrý a užitečný nápad! Budete komunikativní a bude vám to rychle myslet, takže vaše postřehy o určitých věcech ve vašem vztahu budou velmi trefné!
Na přílišnou iniciativu byste si však měli dávat pozor v oblasti sexu a erotiky. Raději opatrně, jinak by váš protějšek mohl začít vnímat vaše naléhání a spěch negativně. Přitom pro vás sex není zas až tak zásadní podmínkou spokojeného vztahu – akorát jste trošku netrpěliví! Raději naslouchejte pocitům a snažte se na věci najít tu pravou chvíli než se o pokoušet partnera svádět při každé aspoň trochu vhodné příležitosti!

Lev

Karta Měsíc
vám radí dávat si v lásce pozor na iluze a falešné naděje, protože budete mít slon stavět si vzdušné zámky a vzdalovat se ve svých představách od reality. Nezadaní Lvi si budou muset připustit, že vysněný protějšek nemají omotaný kolem prstu tak, jak jste tomu až doposud věřili, a pokud si chcete dotyčnou osobu získat, bude to ještě běh na dlouhou trať. O to větší výzvou se to však pro vás stane!
Zadaní si zas budou muset přiznat, že některé věci ve vašem vztahu jsou jinak, než jste si mysleli. Uvědomíte si, že jste si chování nebo slova svého partnera vysvětlili nesprávně – ale díky tomu se nakonec spousta věcí vyřeší! To, co bude na první pohled vypadat jako špatná zpráva, tedy nakonec bude celkem příjemná a přínosná novinka. Věci jsou zkrátka úplně jiné, než na první pohled vypadají!
Své pocity a emoce v oblasti lásky budete prožívat velmi intenzivně, kvůli vztahům se budete hodně trápit a rozebírat je. Ale není to tak trochu zbytečné? K čemu tolik pesimismu? Nakonec si uvědomíte, že máte vlastně v lásce velmi velké štěstí. Důvěřujte svojí intuici, zavede vás přesně tam, kam bude potřeba!



Panna

Karta Pět mincí přináší vašemu partnerskému vztahu menší zatěžkávací zkoušku – jak se vyrovnáte s obdobím dočasného nedostatku financí? Předvánoční doba bude představovat nápor pro váš rozpočet, takže se snadno dostanete do mínusu nebo zjistíte, že vám na něco, s čím jste už počítali, zkrátka chybí prostředky. Budete se muset uskromnit, a to může být předmětem partnerských sporů. Na čem budete šetřit a co si naopak dopřejete? Jaké jsou vaše priority? Umíte je navzájem sladit?
Na první pohled to bude vypadat, že tato situace váš vztah ohrožuje. Nakonec se však ukáže, že to byla velmi přínosná a užitečná výzva. Dočasně stížená situace vás ještě více sblíží a posílí váš pocit spolupatřičnosti!
Nezadané Panny se zamilují do protějšku, který trápí finanční problémy. To vám přinese menší dilema – máte ho finančně podporovat? Nebude vás pouze využívat? Opatrnost se vyplatí, ale důvěra taky – jen mezi nimi musíte najít tu správnou rovnováhu. Až čas totiž ukáže, jestli je to ten pravý partner nebo nikoliv. Pravda je však taková, že toho budete mít hodně společného, takže vaše šance vytvořit fungující vztah jsou poměrně velké!

Váhy

Karta Dva poháry
patří mezi nejkrásnější a nejšťastnější karty pro lásku! Věští vám krásnou spolupatřičnost ve dvojici a silné vzájemné porozumění! Se svým milým protějškem budete v předvánoční době jedno tělo a jedna duše, a to bez ohledu na to, jestli jste spolu dvacet let nebo teprve dva týdny! Dokonce i nezadané Váhy si konečně přijdou na své a potěší vás velmi slibná a krásná nová známost plná něhy a překrásného jiskření! Budete mít intuitivní pocit, že jste konečně našli toho pravého nebo tu pravou, a to bude úžasné!
Partnerské vztahy zrozenců ve znamení Vah teď budou po všech stránkách klapat – rozumět si budete jak v posteli, tak i při plánování rodinného rozpočtu nebo v rozhovorech o smyslu života. V lásce zkrátka nebude nic, na co byste si mohli stěžovat. Proto si užívejte toto nádherné období naplno, vyznávejte si navzájem lásku, projevujte partnerovi náklonnost drobnými něžnostmi, buďte spolu co možno nejvíce, kolik vám váš čas bude dovolovat! Láska přece není žádná samozřejmost a když vám bylo osudem dáno něco tak krásného, je potřeba si toho vážit!

Štír

Karta Milenci vám přináší velkou lásku a nádherný pocit zamilovanosti, který si budete užívat naplno! Aby to však nebylo tak jednoduché, přinese vám osud jedno dilema, které bude s láskou souviset a budete ho muset vyřešit. Poznáte, že láska znamená zároveň odpovědnost a že vaše společné štěstí je možné pouze v případě, že si na sebe vezmete určité závazky, které vám trochu zkomplikují život. Do toho se vám nebude příliš chtít – ale na druhé straně, copak vám vaše polovička nestojí za takovou drobnou oběť?
Pro některé Štíry může tato karta naznačovat úvahy o vstupu do manželství. Jste zamilovaní, ale pořád si nejste jistí, jestli již dozrál čas k tomu, říct si navzájem své ano. Okolnosti vás však budou tlačit k tomu, abyste se co nejdříve rozhodli. Ale řekněte, nebude to romantické zasnoubit se právě v této nádherné předvánoční době?
Jiní Štíři se zas konečně zbaví pochybností o svém partnerském vztahu. Až dosud jste měli pocit, že to není to pravé ořechové, ale teď do vašeho svazku najednou vstoupí nová energie lásky. A ta od základu změní celý váš pohled na věc!

Střelec

Karta Páže mincí vám věští, že k tomu, aby se váš vztah posunul úspěšně kupředu, je nezbytné nepodcenit materiální a praktické stránky společného života. Možná vám přijde příliš přízemní přemýšlet o penězích, když jste zamilovaní, ale i to je potřeba. Ze vzduchu totiž žít nelze, a praktické existenční problémy, jako je třeba omezený rozpočet nebo příliš velká vzdálenost vašich bydlišť by mohly být pro váš svazek až příliš velkou zatěžkávací zkouškou!
Některým Střelcům věští tato karta brzký příchod potomka – pokud tedy toužíte po děťátku, je to pro vás vynikající zpráva! To však sebou opět přinese další existenční otázky, které bude potřeba řešit. A zvláště v případě, že jste s těhotenstvím zas tak úplně nepočítali! Jak jste na tom s bydlením a financemi? Jste v tomto smyslu dostatečně připraveni na příchod ratolesti?
Celkově bude v lásce panovat velmi příjemná a harmonická atmosféra a spory se vám budou vyhýbat – vyjma zmíněných drobných neshod ohledně financí, bytu a podobně. Budete moc rádi, že si s partnerem tak skvěle rozumíte, a budete si společně užívat krásnou předvánoční romantiku!

Kozoroh

Karta Šest mincí vám prozrazuje, že v milostných vztazích se dočkáte přesně toho, kolik energie jste do nich vložili. Ruku na srdce, věnujete se svému protějšku tolik, kolik by si zasloužil? Pokud ne, pak se nedivte, že jeho vášeň trochu ochladla – ale naštěstí to lze snadno napravit! Investujte do lásky svůj čas a sílu a ona se vám bohatě odvděčí! Zanedbávejte ji – a partnerská krize vás nemine. Je to zkrátka jen na vás!
Mnozí Kozorozi budou ovšem mít pocit, že k tomu aby si udrželi lásku – nebo získali nového partnera – stačí finance, drahé dárečky, pohodlné společné zázemí. Ale pozor, chcete snad partnera, který vás bude jen využívat? Pokud má být vaše láska opravdová, mnohem důležitější než hmotné statky jsou city a čas, který partnerovi věnujete. A co je na tom nejlepší, je to úplně zdarma a tím pádem jich můžete rozdávat kolik chcete, i kdybyste zrovna byli na mizině!
Nezadaní Kozorozi budou hledat vztah, který bude mít perspektivu do budoucna. Už vás nebaví krátké a vášnivé románky, ale toužíte po někom, na koho se budete moct opravdu spolehnout a vybudovat si stabilní a harmonický společný život!


Vodnář

Karta Deset holí
znamená, že v lásce a partnerství pociťujete velkou tíhu odpovědnosti. Stávající situace vám sice dává pocit stability a jistoty,ale zároveň je zde něco, co vás zatěžuje, i když si to možná nepřiznáváte. Nejraději byste byli, kdyby váš společný život byl jednoduchý a bezstarostný. Možná právě proto budete někdy na svého partnera reagovat podrážděně, aniž byste k tomu měli nějaký opravdový důvod. Pozor na nedorozumění, které mohou touto cestou snadno vzniknout!
Zadaným Vodnářům prospěje nějaká změna, která přinese do vašeho života nový svěží vánek a nabije vás opět energií. Pusťte se třeba do společného plánování zimní dovolené, na které si odpočinete od každodenních starostí, které vás již ubíjí. Nebo si dopřejte více společného volného času a oprašte své společné zájmy, díky kterým jste se kdysi dávno sblížili!
Nezadaní Vodnáři budou mít menší dilema – jistá nová známost vás bude velmi přitahovat, ale zároveň vám bude nad slunce jasné, že váš vztah bude velmi komplikovaný. Půjdete i přesto do toho? To je jen na vás! Počítejte však s tím, že aspoň zpočátku budete muset překonat hodně překážek!

Ryby

Karta Císařovna je kartou ženského principu, něžné a pečující lásky – a přináší vám do milostných vztahů nádherné vyhlídky! Můžete se těšit na překrásné předvánoční období plné vzájemné spolupatřičnosti a partnerské harmonie. Všechny předchozí spory s partnerem najednou vymizí jako mávnutím kouzelného proutku, a bude vás bavit projevovat si navzájem pozornost, něhu a milá romantická gesta. Co krásnějšího byste si ještě mohli přát?
Nezadané Ryby se dočkají velmi romantické a krásné nové známosti. Budou vás spojovat společné sny o krásném domovu, poklidném rodinném životě a dětech. Potomci se stanou velkým tématem i pro zadané Ryby. Je vhodná doba pro těhotenství a porod, protože ženský princip je nyní ve vašem životě velmi silný!
Sexualitu si budete užívat jen ve vážném vztahu, románky vás lákat nebudou – ale o to smyslnější to bude! S protějškem, se kterým se již dobře znáte, budete společně objevovat další a nové věci, které se vám budou líbit. Neznamená to však žádnou exotiku v posteli – spíš něhu a velkou pozornost k reakcím svého milého protějšku!

JAK SE SEZNÁMIT? Nevíte si rady? Pomohu vám udělat první krok! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS ALEXANDRA na 904 30 44. Astroložka Alexandra

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.