Home - Články - Velký předvánoční tarotový horoskop práce a kariéry

Velký předvánoční tarotový horoskop práce a kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 11. 2015

Velký předvánoční tarotový horoskop práce a kariéry

Vánoční sezona, to je vždy pracovní nápor! Ale nezoufejte, tarotové karty vám prozradí, jak si s ním co nejlépe poradit a ještě si i vylepšit kariéru!



Beran

Karta Mág je znamením, že budete mít ve svých rukách velmi zajímavé možnosti, dokonce lze až říct že velkou moc! Vůbec přitom nevadí, že nejste zrovna ve vedoucí pozici, na každém pracovišti totiž existuje šedá eminence, která rozhoduje o mnohem více věcech, než to navenek vypadá. A takovým skrytým vládcem, který tahá za nitky pracovního dění, aniž by si to ostatní vůbec všimli, můžete teď být právě vy. Okolnosti vám budou hrát velmi příznivě do karet!
Je ovšem jen na vaší šikovnosti a obratnosti, jestli se vám povede tuto jedinečnou příležitost naplno využít. Nestačí být pouze ve správnou chvíli na správném místě, bude nezbytné zároveň i trochu kalkulovat a předvídat, co udělají ostatní strany, jak kdo zareaguje. Nebude to však vůbec těžké a vaše intuice vám napoví, co máte udělat, protože Štěstěna teď nad vámi drží svoji ochrannou ruku. S trochou diplomatičnosti se vám tedy povede přehodit část svých povinností a úkolů na někoho jiného, takže předvánočnímu stresu se s úspěchem ubráníte. Navíc ještě uděláte dobrý dojem na vaše nadřízené, že se vám povedlo šikovně vyřešit hned několik složitých záležitostí najednou!

Býk

Karta Šest holí je kartou vítězství, a to je pro kariéru vynikající věštba! Dařit se bude především těm Býkům, kteří pracují ve vedoucích pozicích nebo mají jiným způsobem velkou odpovědnost. Za vaše výsledky se dočkáte uznání a brzké povýšení vás nemine – možná se ho dočkáte dokonce ještě před příchodem svátků!
Ale ani řadoví zaměstnanci narozeni v Býku si nemusejí zoufat. I vy budete excelovat ve všem, do čeho se pustíte, a nadřízení si toho zcela jistě všimnou. Odměny za vynikající výkony už jako kdybyste měli v kapse a budou skvělým přilepšením vašeho vánočního rozpočtu. Jen tak dále, pokračujte ve směru, kterým máte nakročeno a nemůžete udělat chybu!
Býci budou zkrátka v práci letos před vánocemi na koni a stresy z tohoto hektického období se vám obloukem vyhnou. Budete mít totiž napracováno dopředu a všechno budete stíhat s předstihem. Navíc budete přímo překypovat energií, takže budete na pracovišti kolem sebe šířit dobrou náladu a všichni vás budou rádi vidět, kdekoliv se objevíte!

Blíženci

Karta Devět pohárů značí, že se nacházíte na velmi dobré cestě a svoji pozici na předvánoční období máte zajištěnou. Díky tomu se nemusíte v práci stresovat, ale můžete si dovolit udělat si tuto krásnou dobu s jedinečnou atmosférou příjemnou a hezkou, užívat si ji se vším všudy. Navzdory pracovnímu vytížení a zaslouženým úspěchům vám bude zbývat dostatek času i na vaše nejbližší a na partnera, takže nebudete muset vůbec šidit svůj osobní život kvůli práci a kariéře. Jak příjemná to bude změna oproti nedávnému období!
Dejte si ovšem pozor, ať svým nadřízeným nějakým nedopatřením nepřipomenete jistou drobnost, kterou jste nedávno trochu odflákli či zanedbali. Nejspíš by po vás pak chtěli,ať to celé předěláte, a to by vám narušilo celou vaši předvánoční pohodu! Výčitkami svědomí se netrapte, protože půjde opravdu o drobnost a nakonec vůbec nebude vadit, že jste to neudělali zas tak úplně dokonale.
Obecně budou pro vás na pracovišti teď velmi důležité dobré a harmonické vztahy – nejen se šéfem, ale také s kolegy a obchodními partnery. Věnujte proto pozornost jejich rozvíjení!

Rak

Karta Rytíř mincí z vás dělá odpovědné a spolehlivé pracovníky, Raci budou teď oporou každého týmu a nezklamou ani jako podnikatelé nebo samostatně pracující. Bude to znamenat, že na vás budou ležet mnohé z těch nejnamáhavějších úkolů, ale zároveň budete mít dostatek času, takže to budete moct udělat v klidu a promyšleně, bez zbytečného stresu a chybiček z nepozornosti. Svoji práci si pečlivě rozplánujete a každý bude vždy přesně vědět, kde vás najde a s čím se na vás může obrátit. Vědomí, že jste na svém pracovišti nepostradatelní vás bude naplňovat spokojeností a pocitem zadostiučinění.
Velmi užitečnou vlastností pro vás teď bude trpělivost, protože většina úkolů, které jsou před vámi, nepůjde zvládnout tak rychle a snadno, jak to bude na první pohled vypadat. Vaše pracovní nasazení ovšem bude stabilní a své síly si budete šetřit, díky tomu předejdete zbytečné vyčerpanosti a budete se i po dlouhém a namáhavém období pořád cítit v psychické i fyzické pohodě. Vaše tvrdá práce se vám vyplatí a budete za sebou vidět její jasné výsledky.


Lev

Karta Eso holí vám věští nové velmi výrazné a jedinečné příležitosti – nebo minimálně jednu takovou! Máte se na co těšit, protože to bude opravdu stát za to a můžete se posunout o velký krok kupředu na místa, o kterých jste dosud pouze tajně snili! Jistý nový projekt se setká s nečekaně pozitivní odezvou a to bude ta pravá chvíle pro vás, když budete moct celému světu ukázat, co se ve vás ukrývá!
V předvánočním pracovním shonu se vám tedy vyplatí zaměřit se spíš na úplně nové plány než na stávající rozdělané záležitosti. Ty se snažte nějak dotáhnout do konce, ale centrum vaší pozornosti už bude na velkých věcech, které se chystají do budoucna. Štěstěna bude přát hlavně těm Lvům, kterým nechybí podnikavost – a takových je většina! Nebojte se jít do mírného rizika, již v nejbližší době se ukáže, že se vám to ohromně vyplatilo!
Hlavně nesmíte dlouho otálet, jinak vám může vaši životní příležitost někdo vyfouknout. Nerozhodnost teď bude patřit mezi vaše nejhorší nepřátele, měli byste si na ni proto dávat pozor!

Panna

Karta Tři hole značí vaši připravenost na nové začátky, které již netrpělivě očekáváte. V pracovní oblasti budete s nadějí vyhlížet, až se věci konečně pohnou kupředu, protože to pro vás bude vypadat mimořádně slibně. Nějaký projekt, který vám přinese možnost konečně se naplno realizovat, jež čeká na své odstartování a chybí už jen dotáhnout poslední drobnosti. Zatím však nezapomínejte ani na vaši stávající drobnější povinnosti, protože pro váš celkový úspěch jsou neméně důležité než ta velká věc, která je před vámi!
Kupředu se budete posunovat krůček po krůčku, bez velkého riskování. Bude vám velmi vyhovovat pocit, že máte svoji pozici zajištěnou a teprve pak se budete snažit podniknout nenápadný útok na vyšší příčku pracovní hierarchie. Potřebujete pocit stability a bezpečí a budete dělat všechno proto, abyste byli spolehliví a zasloužili si ho. Bude se vám dařit a v předvánočním období nejenže dokončíte všechno, co bylo potřeba, ale stihnete ještě i nějaké věci navíc, které pak budou základem vašeho kariérního postupu!

Váhy

Karta Císař vám do pracovního života přináší průbojnost a dravost. Tyto vlastnosti budete teď velmi potřebovat, protože v boji proti konkurenci to budete mít těžké. Vy však budete postupovat bez zaváhání a Štěstěna vám bude přát, takže vysněné úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat!
V práci teď ze všeho nejvíce zúročíte své organizační a vůdcovské schopnosti. Jako Váhy je sice obvykle příliš neprojevujete a snažíte se spíš přizpůsobit, teď vám však bude trocha asertivity jen a pouze k užitku. Když si budete stát za tím, co potřebujete, a budete neoblomní, bude to pevný základní kámen vašeho úspěchu. Vaši nadřízení dokonce přehlédnou nějaké vaše drobné nedostatky nebo třeba fakt, že na daném pracovním místě děláte teprve krátce, a v žebříčku pracovní hierarchie nejspíš přeskočíte i nějaké ty služebně starší osoby!
Dávejte si však pozor, ať vás tyto nečekané úspěchy nepřivedou k příliš velké touze po moci – byť možná jen podvědomé a skryté. Někdy vám bude připadat, že vaši nadřízení to mají o dost jednodušší, když jsou výš, ale velmi brzo poznáte, že to mají ještě těžší a hlavně mnohem odpovědnější než vy!

Štír

Karta Kolo štěstí
vám připomíná, že vaše pracovní úspěchy nebudou pouze otázkou vašich schopností a snahy, ale především dílem Štěstěny. Na to, co se vám povede, byste proto raději neměli být příliš hrdí, protože za to budete vděčit hlavně příznivým okolnostem. Ale zároveň se nemusíte trápit kvůli věcem, které se vám nepovedou – nebude to proto, že byste nebyli dostatečně šikovní, ale zas jen a pouze kvůli tomu, že situace se tak vyvine!
Díky této konstelaci se nemusíte v práci příliš snažit, ale neměli byste se ani příliš flákat. Počítejte s tím, že věci se zkrátka budou vyvíjet svým vlastním tempem a ať děláte, co děláte, mnoho na tom nezměníte. Osud vám může připravit nejedno překvapení, ale ani pocit vítězství, ani pocit zklamání nebudou trvat příliš dlouho. To nejdůležitější bude záviset na úplně jiných lidech, než jste vy, a díky tomu se zbavíte odpovědnosti a stresu, že byste mohli něco pokazit. Nejlépe uděláte, když budete nenápadně vyčkávat na svoji chvíli a nebudete se příliš zabývat věcmi, které stejně nemůžete ovlivnit.



Střelec

Karta Pět pohárů
vás upozorňuje na drobné pracovní těžkosti, které však budou spíš osobního charakteru. Se šéfem nebo s někým z kolegů budete jen těžce hledat společnou řeč, a to vám trochu zkomplikuje situaci. Kdybyste se s dotyčnou osobou uměli nějak rozumně domluvit, velmi výrazně by vám to usnadnilo situaci, ale bohužel to momentálně nebude možné.
Nečekaná pracovní komplikace vás bude jistou dobu trápit, protože budete mít pocit, že vám to dělá čáru přes rozpočet a kazí vaše plány. Ale když se na věc podíváte z jiného úhlu pohledu, rychle zjistíte, že nic není ztracené – existují totiž i jiné možnosti, jak určité věci vyřešit a vyjít z toho jako vítěz! Chce to ovšem trochu změnit způsob myšlení a hledat možnosti i tam, kde jste si je dosud neuvědomovali.
Nakonec se vám povede všechno úspěšně vyřešit, hlavně se nenechejte zviklat a věřte tomu, že to zkrátka jde. Pocit zklamání totiž bude na nějakou dobu trochu brzdit vaši kreativitu, ale pesimismu byste rozhodně neměli dávat šanci, protože pozitivní myšlení dokáže zázraky!

Kozoroh

Karta Král holí vám věští velmi úspěšné období v práci a hlavně spoustu nevyčerpatelné energie, optimismu a průbojnosti. Právě tyto cenné vlastnosti budou klíčem k vašemu úspěchu, díky kterému nejenže bez problémů zvládnete sezonní nápor povinností, ale hlavně si připravíte půdu pro kariérní postup ve velmi brzké době. Vaši nadřízení ocení vaši ochotu riskovat a odvahu pouštět se i do komplikovanějších pracovních postupů. Podnikatelé z řad Kozorohů si zas získají nové zákazníky právě díky tomuto přístupu – konkurence proti vám zkrátka nebude mít žádnou šanci! Vaše síla vůle bude obdivuhodná a díky ní se vám povede úspěšně zvládnout dokonce i věci, které budou na první pohled vypadat jako nemožné a neproveditelné.
Dejte si ovšem pozor, ať vám sláva až příliš nestoupne do hlavy. Bylo by to pochopitelné, ale ne příliš rozumné. Kdo je totiž příliš sebevědomý, ten snadno poleví v pracovním nasazení, a váš náskok za není tak velký, takže by vám mohla konkurence velmi rychle začít šlapat na paty!

Vodnář

Karta Hvězda patří mezi ty nejpříznivější karty v celém tarotu vůbec, a velmi přeje hlavně vašemu znamení Vodnáře, se kterým je spjatá. Věští vám velkou naději a jasný směr, který budete ve svém profesionálním životě následovat. Nejspíš vás až donedávna pronásledovaly pochybnosti,jestli to, co děláte, je pro vás ten pravý kariérní směr, ve kterém můžete vyniknout a naplno se realizovat. Teď se tento nepříjemný pocit nejistoty najednou rozplyne jako obláček páry a vám bude jasné, po jaké dráze máte jít, abyste se dopracovali ke svému vysněnému úspěchu.
Vaše práce vás teď bude opravdu bavit, a díky tomu bude i mnohahodinová dřina pro vás zábavou, nebo alespoň celkem příjemně stráveným časem. Budete podávat skvělé výkony, které si budou vaši nadřízení nebo zákazníci považovat, a přitom si ani neuvědomíte, že by vám to dalo nějak extra mnoho práce! To je konstelace pro kariérní postup naprosto ideální, a proto máte dobrý důvod k radosti. Nepovolujte v pracovním tempu a mějte pořád na paměti své dlouhodobé cíle, které vám budou dodávat sílu a motivaci pokračovat dál.

Ryby

Karta Šest mečů vám předpovídá, že letošní předvánoční období bude pro vaši kariéru jistým způsobem přelomové a posune vás kupředu. Navenek přitom nebude nic vidět, všechny důležité změny se budou odehrávat pod povrchem. Nejprve si to ani neuvědomíte, až později pochopíte, že to, co se tady odehrává, je něco zásadního a bude to mít ohromný vliv na celou vaši pracovní budoucnost. Pozitivní, samozřejmě!
Díky spolupráci a některými klíčovými osobami, které budou sdílet stejné názory jako vy, si upevníte svoji pozici a posilníte nebo vytvoříte pevné jádro týmu lidí, který pro vás bude v budoucnu velmi důležitý. Vaše komunikace bude probíhat hladce a snadno si ujasníte, kde jsou vaše priority a jaké jsou vaše dlouhodobé cíle. Prozatím se sice ještě nějakou dobu musíte zabývat i jinými věcmi, těm však již po svátcích definitivně odzvoní a pro vás se začne nové a zajímavější období vašeho pracovního života! Máte proto dobrý důvod k radosti, jen pozor, ať se z některých věcí netěšíte předčasně. Počkejte si raději, až to budete mít stoprocentně jisté!

CHCETE BÝT V ZAMĚSTNÁNÍ OBLÍBENÍ? S mou pomocí získáte místo pod sluncem! Astroložka
Anabela na tel.: 906 701 701 nebo pište SMS ve tvaru SMS ANABELA na 904 30 44.

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.