Home - Články - Tarotové karty pro sílu a odvahu

Tarotové karty pro sílu a odvahu

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 11. 2015

Tarotové karty pro sílu a odvahu

Chybí vám odhodlání jít v životě dál? Nevěříte si? Dovolte tarotovým kartám, ať vám dodají novou sílu a odvahu!



Když nás život zkouší, vnitřní síla nás zachrání!

Kdy sáhnout po věšteckých kartách? Většinou se na ně obracíme v čase nejistoty, životních komplikací a změn.
Když se nám hroutí náš pocit bezpečí a jasný pohled na svět, jsme mnohem zranitelnější než jindy a snadno podléháme stresu a beznaději. Jak se s tím vypořádat? Osud se s námi častokrát nemazlí, a je tedy na nás, abychom v sobě našli dostatek síly postavit se opět na nohy a jít dál. Potřebujeme odvahu pustit se do nových věcí, vybudovat svůj život nanovo a lépe. Kde však získat tuto sílu, kterou potřebujeme, abychom se úspěšně poprali se životními výzvami? Máme ji uvnitř sebe, každý z nás. Ale často bývá docela tvrdý oříšek ji odtamtud vydolovat a zmobilizovat k akci!
Naštěstí i v tom nám mohou tarotové karty pomoct. Prozradím vám jak!

Nejmocnější karty pro sílu a odvahu

V tarotovém balíčku existuje několik karet, jejichž poselstvím je síla vůle, odvaha pouštět se do nových věcí a bojovat proti překážkám, které na své životní cestě potkáváme. Pokud se vám některá, nebo dokonce více z nich objeví ve výkladu karet, když se ptáte na svoji otázku, znamená to, že je načase postavit se k životu aktivně, dát dohromady své síly a pustit se do práce na uskutečňování svých snů!
Jednotlivé karty však mají trochu rozdílné významy, a tím vám napovídají, ze kterého konce se do toho pustit!

Císař – tato karta ukazuje sílu v podobě moci a autority nad ostatními. Vládce má na sobě brnění, takže nebezpečí zvenčí ho nemohou ohrozit. Sedí pevně na svém trůnu a nenechává nikoho na pochybách, kdo je tady pánem. Karta Císař vám prozrazuje, že je čas obrnit se ve svých pozicích a bojovat za ně. Nebojte se využít k tomu všechny možnosti, které jsou na vaší straně – od legislativy a předpisů, přes aktivní sebeobranu, až po sílu peněz. Závisí na konkrétní situaci, ale tato karta vždy znamená odhodit pochybnosti o své vlastní pravdě a místo toho konat a bít se za ni!



Hvězda – tato karta vám přináší odvahu, která vychází z vašeho nitra. Znamená, že budete mít naději a důvěru v určité věci, a to vám umožní se posunout rychle a přímočarým způsobem dále kupředu. Když totiž víme, za čím si jdeme, a věříme tomu celou svojí duší, neexistují už více žádné překážky a nemožné se stává uskutečnitelným. Je to energie, která vyplývá z pozitivního myšlení, a prozrazuje vám, že všechno zkrátka vyjde podle vašich představ – jiná možnost neexistuje, protože věci se dějí tak, jak se mají dít!
Pokud vám ve výkladu vyjde karta Hvězda, znamená to, ať se nebojíte otevřít novým možnostem, které vás lákají. Čím více se do nich ponoříte, tím víte odvahy a vnitřní síly vám budou poskytovat.

Síla – název této karty mluví už sám za sebe! Zobrazuje ženu s ochočeným lvem a pokud se objeví ve vašem výkladu, znamená to, že uvnitř sebe máte netušené možnosti a obrovskou dávku síly vůle. Akorát jste ji možná dosud nezačali využívat! K tomu, abyste ji mohli naplno uplatnit, budete potřebovat vnitřní vyrovnanost, díky tomu budete moct svoji sílu využít konstruktivním způsobem a neplýtvat jí na zbytečnosti. Klíčem k úspěchu je zaměřit všechnu svoji vnitřní sílu a soustředěnost na jeden cíl, na to, co teď potřebujete. Lidská duše dokáže překonat jakoukoliv překážku, jen se nesmíte nechat odradit pochybovačnými řečmi a názory, nebo rozptýlit zbytečnými hádkami a spory.

Jak posílit své odhodlání a načerpat sebedůvěru?

Když se některá z těchto silných karet objeví ve vašem výkladu, máte vyhráno! Ale co když se neobjeví a místo ní vám karty prozradí, že vás trápí pochybnosti a nejistota? V tom případě vsaďte na meditaci a rozjímání s kartami!

Vyberte si z balíčku karet některou ze zmíněných tří – podle toho, jaký typ síly potřebujete! Položte si ji na pracovní stůl, na noční stolek, nebo ji noste v peněžence, abyste ji měli co nejčastěji na očích. Můžete si také vytisknout motiv z karty ve větším formátu a pověsit si jej na zeď. Kdykoliv pocítíte pochybnosti, nedostatek životní síly, odhodlání a motivace jít dál po vaší cestě, podívejte se na vaši kartu! Všímejte si přitom symboly na ní, postavy, které se zde objevují, zkrátka dovolte jí, ať k vám promlouvá svojí magickou řečí! Zkuste přitom o ničem nepřemýšlet a soustředit se pouze na kartu. Taková meditace vás nabije novou energii a odvahou postupovat kupředu!

Nedávno se na mě obrátila paní, říkejme jí Pavlína, která měla velké problémy s prací a financemi. Po ztrátě zaměstnání měla několik let smůlu a zůstala dlouhodobě nezaměstnaná. Pak si konečně našla zajímavé místo – ale za půl roku kvůli reorganizaci musela odejít. Úspory jí docházely, musela si půjčit a zadlužila se. Zůstala odkázaná na špatně placené brigády, i když vzdělání měla a navíc uměla jazyky.
Všechny tyto neúspěchy paní Pavlíně ubraly na sebedůvěře, až už měla problém se vůbec ozvat na nějaký inzerát nabízející práci. Vždyť to bylo pořád to samé a čekala od toho jen další neúspěch! Vnitřní sílu a odvahu jít dál zkrátka potřebovala jako sůl!
Poradila jsem jí techniku meditace s kartami, zvolila si kartu Hvězda. Při rozjímání u karty si vždy představovala, jak by mělo vypadat její ideální zaměstnání. A věřte nebo ne, do tří měsíců měla pracovní smlouvu v kapse!

ČEKÁ VÁS ZÁSADNÍ ROZHODNUTÍ? Mé karty vám poví, co je správné! Zavolejte mi. Paní Martina na
tel.. 906 701 701!

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.