Home - Články - Celková předpověď na rok 2016

Celková předpověď na rok 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 29. 11. 2015

Celková předpověď na rok 2016

Na prahu nového roku se většina z nás udiveně ptá, kam že se tak rychle poděl ten starý. Spolu s novoročními předsevzetími, které už letos ale opravdu dodržíme, nás napadají také nejrůznější otázky a obavy. Vždyť kdo by nechtěl vědět, co mu budoucnost chystá a alespoň trochu se na to připravit? Zajímá vás, jaké energie budou v roce 2016 působit? Přinesou vám štěstí, nebo spíše zmatek a nesnáze? Nemějte obavy! Nakoukli jsme vesmírným avatarům pod pokličku a víme, že letošek bude ve znamení mocného faktoru naděje!


Hned od února slibují Pluto v Kozorohu spolu s Jupiterem v Panně příjemné období, kdy nám pomohou překonat životní překážky a splnit si tak mnohá přání. Mnohým také dají možnost leccos přehodnotit a uvědomit si, že některé věci koupit nelze. Událostmi určitě zahýbá také nevyzpytatelný Uran ve znamení Berana. Ten nám dá úžasný pocit, že ideál, za kterým jdeme, může být konečně na dosah ruky. A co víc, Saturn ve znamení Střelce jeho záměry podporuje! S těmito dvěma spojenci se nemusíme bát skoku do neznáma a oživit své nejbláznivější sny!

Nesmíme však ani nyní zapomínat na základní orientační body, které nám vesmír udává – víru a lásku. Pokud dovolíme, aby se z našeho života vytratily, může ve druhé polovině roku dojít ke zvýšenému napětí. V zákulisí totiž stále ještě tahají za provázky Uran s Plutem, jejichž negativní aspekt se na nás lepí již od roku 2013 a hodlá nám zůstat věrný až do jara 2017.


Na konci roku se navíc do hry dostane Jupiter ve znamení Vah a společně s Plutem a Uranem vytvoří na obloze varovný signál, konstelaci zvanou T-kvadratura. Znamená to obtíže v oblasti zákonů či ekonomiky. Zasáhnou nás velké změny v různých oblastech – zdravotní péči, pojišťovnictví, hypotékách, půjčkách, dokonce i na internetu. Plutův a Uranův otisk nalezneme zkrátka všude!

I tyto negativní vibrace ale mají určité poslání. Podrobují nás zkouškám a ženou dopředu. Čím více se vzdálíme žárlivosti, hněvu a pomstychtivosti, tím méně se jich budeme muset obávat. K tomuto užitečnému poselství se připojují také Neptun se Saturnem. Máme se zkrátka pohroužit sami do sebe a poznat, co v nás je. Závisí to všechno už jen na nás a na tom, jak si poradíme s kartami, které nám vesmír rozdal.

ROČNÍ HOROSKOP NA ROK 2016 pro vás připravila naše přední astroložka Mona. Máte více otázek, co se stane v roce 2016, na které chcete znát odpověď? Zavolejte mi na tel.: 906 701 701.

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.