Home - Články - Zimní tarotové rady pro práci a kariéru

Zimní tarotové rady pro práci a kariéru

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 2. 2016

Zimní tarotové rady pro práci a kariéru

Zimní dny jsou jako stvořené pro budování kariéry – víte, jak na to? Váš tarotový horoskop vám prozradí, co se vám v práci vyplatí a čemu se vyhnout!



Beran

Co dělat: Karta Dvě mince vám do pracovního života přináší změny k lepšímu! Nebojte se rychlého vývoje situace a nových podmínek, protože v konečném důsledku pro vás budou velmi prospěšné! Skočte po příležitosti, která se vám naskytne, posune vaši kariéru kupředu a umožní vám dostat se na nová místa a mezi nové lidi. Když však půjde o to vzdávat se svých jistot a ustupovat z pozicí, které jste si už vybudovali, buďte nekompromisní a nechejte si možnost pokračovat v tom, co teď třeba jen na nějakou dobu přerušíte.
Co nedělat: Karta Mírnost je znamením, že skromnost nemusí být vždy výhra – v kariéře se vám teď rozhodně nevyplatí, právě naopak! Proč byste si zbytečně zavírali dveře k novým možnostem, jen proto, že máte pocit, že na to ještě nedozrál čas nebo že nejste dost dobří. Už to, že se tato příležitost naskytne, samo o sobě znamená, že na to máte! Není vhodná doba vyčkávat a otálet s rozhodováním, protože jinak vám někdo může šanci vyfouknout před nosem! A řekněte sami, nebyla by to škoda?

Býk

Co dělat: Karta Eso holí je kartou velké energie, nadšení a průbojnosti. Vaše práce si teď bude vyžadovat, abyste do toho šli na plný plyn a zasvětili pracovnímu životu všechny své síly. Nadřízení ocení, když uvidí, že vás vaše práce baví a že ji děláte s velkým elánem a zápalem pro věc. Pozitivní přístup se bude cenit a podnikavost ještě více! Tak neváhejte a udělejte maximum třeba pro nějaký nový projekt, který se právě začíná a je velmi perspektivní! Skvěle de bude dařit i podnikatelům, je čas pro nové plány!
Co nedělat: Karta Rytíř mincí vám říká, že usilovnost, trpělivost a vytrvalost jsou sice chvályhodné vlastnosti, ale samy o sobě vám k úspěchu stačit nebudou! Možná jste si již zvykli být v podřízené pozici a poslouchat nařízení shůry, ale teď nastal čas pro vaši vlastní iniciativu a nápady! Je skvělé, že jste oporou kolektivu a že se na vás mohou všichni spolehnout, ale co z toho, když to není vidět? Zkuste tedy nestát pořád jenom v pozadí a dát najevo, že i s vámi je nutné počítat, když jde o zásadní rozhodnutí!

Blíženci


Co dělat: Karta Mág vám radí, že k úspěchu je nezbytné mít všechno pod kontrolou. Budete tahat za nitky a váš vliv bude velký, i když ho nebude na první pohled vidět! Je to skvělá příležitost si polepšit a pomoct k lepšímu postavení a výdělkům, tak ji nepromarněte! Klíčem k úspěchu bude mít o všem důležitém vždy přehled, být vždy na těch správných místech, kde se něco děje a kde se přerozdělují důležité odpovědnosti. Promyšlená strategie – jako v šachu – vám umožní postupně se protlačit přesně tam, kam se toužíte dostat!
Co nedělat: Karta Dva poháry vás varuje před milostným poměrem na pracovišti! Pro vaši kariéru by takový přešlap mohl být velkou ránou – a to platí dvojnásob, pokud jste vy nebo váš nápadník zadaní! Pracovní život a lásku je dobré oddělovat, jinak si můžete zadělat na pořádný problém! Tak se tedy nenechejte zlákat hezkým úsměvem kolegy nebo kolegyně a hleďte si raději svých povinností, jde vám přece o kariérní postup a ne o nějaké pletky! Je skvělé, že si rozumíte, ale buďte nekompromisní – jste kamarádi a kolegové, nic víc!



Rak

Co dělat: Karta Sedm holí vypovídá o vašem velkém nasazení a odvaze poprat se s překážkami, i těmi velkými a zásadními. Máte našlápnuto správným směrem, ale někdy budete mít pochybnosti a bude vás odrazovat nepřízeň okolností nebo silná konkurence. Nenechejte se jimi zastrašit – máte na to je přemoct! Když budete pracovat naplno a zapojíte do hry svoji průbojnost a ctižádost, máte vyhráno! Možná bude chvíli trvat, než se výsledky projeví v praxi, ale dočkáte se, na to můžete vzít jed!
Co nedělat: Karta Vůz značí, že se snažíte mít pod kontrolou příliš mnoho věcí najednou, vaše síly jsou pak roztříštěné a navíc se cítíte vyčerpáni. Důležité je vědět co chcete, stanovit si priority a za těmi si pak jít. Není nutné udělat dokonale úplně všechno, ale to něco, na co se zaměříte, by mělo stát za to! Stačí vám mít méně želízek v ohni, pokud se jim budete věnovat naplno. Navíc byste si měli dát pozor, ať příliš nápadným způsobem neprosazujete své zájmy, nechcete přece vypadat, že musíte mít vždy všechno po svém!

Lev

Co dělat: Karta Šest holí vám věští vítězství, brzké povýšení a velké úspěchy – ale pozor, zatím jen dílčí! Ještě není čas usínat na vavřínech, ale spíš se těšit z úspěchů a nadále pracovat na plný plyn! Pochvala a odměny ať jsou vám povzbuzením k tomu, že se budete snažit ještě více a věnovat své kariéře ještě větší dávku energie a nasazení! V týmu se díky svému elánu hravě stanete vůdčí osobností a ostatní vás budou následovat, což vás jako sebevědomé Lvy bude mimořádně těšit a dodá vám to motivaci pouštět se do dalších nových plánů!
Co nedělat: Karta Poslední soud vám prozrazuje, že ještě není čas definitivně uzavírat určité záležitosti – i když už máte pocit, že jsou dokončené a že si je můžete odškrtnout v kolonce vyřízeno. Omyl, stará etapa vaší kariéry ještě neřekla své poslední slovo a pořád na vás ještě čekají určité resty, které musíte dodělat. Není jich zas tak málo, jak se na první pohled zdá, tak je nepodceňujte a vyhraďte si na to dostatek času a energie! Ještě to tak hned z krku mít nebudete, ale můžete se k tomu aspoň přiblížit!

Panna

Co dělat: Karta Kolo štěstí je znamením, že vaše úspěchy a neúspěchy teď budou záviset na přízni Štěstěny – nikoliv na vašich vlastních výkonech! Tak to berte sportovně a s nadhledem! Když se vám něco nepovede, nezoufejte a zkuste to znovu. Snad už vám budou okolnosti přát více! A když se naopak něco povede, nedovolte svému sebevědomí, aby vystoupalo do nebeských výšin. Je v tom totiž značná dávka štěstí, takže kdybyste se přestali snažit, čeká vás tvrdý pád zpátky na zem. Štěstěna je na vaší straně, ale kdo nehraje, ten nevyhraje, tak se nebojte riskovat!
Co nedělat: Karta Páže pohárů vás varuje před přílišnou přecitlivělostí, co se týče pracovních úspěchů a nezdarů. Budete mít sklon brát si některé věci až příliš osobně, a přitom o nic nejde! Možná budete mít pocit, že vy jako osobnost dostáváte méně uznání, než si zasloužíte, že jste nedoceněni nebo že vám někdo křivdí. Ale není tomu tak – je to pouze váš osobní dojem, nic více! Pokud tomu nevěříte, zeptejte se na názor někoho z kolegů, komu důvěřujete, a budete příjemně překvapeni – jste oblíbenější, než si myslíte!

Váhy

Co dělat: Karta Císař vás staví do pozice vůdce a autority – nebojte se tedy projevit své organizační schopnosti a postavit se do čela týmu! Bohatě se vám to vyplatí a úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat! Jako Váhy jste výborný týmový hráč, ale většinou spíš stojíte v pozadí, nejste zvyklí hrát první housle. Teď nastal čas, abyste si to vyzkoušeli se vším, co k tomu patří. Naštěstí máte nadání vycházet s lidmi a cenný dar diplomacie, takže se nemusíte ničeho obávat – kolegové budou vaše příkazy a nápady respektovat!
Co nedělat: Karta Královna pohárů vás upozorňuje, ať necháváte své pocity, emoce a nálady doma a nenosíte si je sebou do práce! Možná jste se pohádali s partnerem nebo s někým z příbuzných, možná vás zlobí sousedé nebo špatná finanční situace, je spousta věcí, které mohou člověku na nějakou dobu zkazit náladu a dobrý pocit ze života. Ale dejte si pozor, ať se to neprojeví u vás v práci! Tam se snažte mít vždy na tváři úsměv a být pozitivní, bude to základem vašeho úspěchu a oblíbenosti!



Štír


Co dělat: Karta Slunce vám věští, že vaše práce vás bude bavit a budete z ní mít velkou radost! Bude se vám dařit, a to vás bude naplňovat další motivací a přinášet skvělý pocit, že to, co děláte, má skutečně smysl! Důležité bude zachovat si vždy dobrou náladu a pozitivní myšlení, s optimismem to dotáhnete ještě dál, i když Štěstěna vám teď bude všestranně přát! Máte velkou naději na povýšení, na zvýšení výdělků nebo přeřazení na novou pozici, která vás bude bavit mnohem více než ta dosavadní!
Co nedělat: Karta Osm mečů značí, ať se nenecháte odradit občasnými pocity beznaděje a bezvýchodné situace. Nebudou se objevovat často, ale čas od času přijde chvilka, když se ocitnete v slepé uličce, budete mít pocit, že vaše kariéra nikam nevede a nevíte kam z konopí. Hlavně o tom moc nepřemýšlejte, protože by to vedlo jen ke zbytečnému pesimismu – a ten nepotřebujete! Obavy a zbytečné starosti odezní stejně rychle jak se objevily a brzo zjistíte, že všechno má řešení – někdy ještě snazší, než jste mysleli!

Střelec

Co dělat: Karta Eso mečů vám ukazuje cestu k úspěchu, která je dlážděna novými nápady a neotřelými myšlenkami! Vaše kariéra potřebuje oživit a ve své hlavě už dobře víte, kam byste si to chtěli dále nasměřovat. Teď už to chce jen odvahu a sebedůvěru, abyste si prosadili to, po čem toužíte! Nenechejte se ničím odradit, váš podnikatelský záměr nebo nový projekt, který se zrodil ve vaší hlavě, má ohromný potenciál! Když se vám ho povede dobře zpropagovat, máte vyhráno a nic už vám nebude stát v cestě!
Co nedělat: Karta Císařovna vás upozorňuje, ať si příliš nezatěžujete hlavu péčí o své pracovní okolí. Je jasné, že vám záleží na dobrých vztazích s kolegy, na tom, aby vaše pracoviště bylo příjemné a podobně. Ale pro váš úspěch to teď nebude nijak zásadní, tak s tím zbytečně neztrácejte energii. Takže místo toho, abyste pekli koláče na firemní oslavu nebo vymýšleli novou výzdobu na nástěnku se teď zaměřte na to, co je pro vaši kariéru skutečně důležité – a to jsou nové plány, které vás mohou posunout kupředu!

Kozoroh


Co dělat: Karta Smrt vám věští, že ve vaší kariéře se blíží zásadní a převratné změny. Budete se muset rozloučit s něčím, na co jste si zvykli a co pro vás představovalo jistotu – ať už se vám to líbí nebo ne! Ale nezapomínejte, každý konec zároveň znamená příležitost k novým začátkům – a přesně tak tomu teď bude ve vašem případě! Nezoufejte tedy nad tím, že se jedna etapa vašeho pracovního života končí, rozlučte se s ní, dodělejte resty a bez lítosti řeknete sbohem, protože nové příležitosti už vám klepou na dveře!
Co nedělat: Karta Dvě hole značí, že sice plánujete jisté důležité kroky a odhodláváte se k nim, ale poněkud jste ustrnuli ve stádiu příprav. Pořád máte pocit, že to ještě není ono, že nedozrál ten správný čas. Ale takhle se kupředu neposunete nikdy! Ať už jsou věci dokonalé nebo nikoliv, ať jste stihli zařídit všechno potřebné nebo vám ještě nějaký ten restík zbývá, teď je ten správný čas jít na věc! Je čas skočit do vody a plavat, tak nezůstávejte už sedět na břehu a jděte do toho!


Vodnář

Co dělat: Karta Dva meče vám radí rozhodovat se odpovědně a uvážlivě – ale neměli byste přitom zapomínat na své pocity a intuici! Tarot prozrazuje, že vás čeká důležité rozhodování ve věcech kariéry a bude to doba bude klíčová pro její další vývoj. Je skvělé, že se k tomu stavíte odpovědně- bude vidět, že si uvědomujete vážnost situace. Ale nejen rozum bude mít v této věci co říct, protože důležité je, abyste práci dělali s nadšením a bavila vás. A to vám neprozradí chladné kalkulování, ale pouze vaše pocity!
Co nedělat: Karta Čtyři poháry vás upozorňuje, abyste neupírali všechnu svoji pozornost k jedné jediné možnosti – je odvážná, ale bohužel poněkud odtržená od reality. Budete snít o tom, co by mohlo být kdyby, ale u toho budete přehlížet skutečné a hmatatelné šance. Pozor na to! Nemá smysl smutnit, že se vám nedaří dosáhnout na vysněnou metu, když jste si nastavili laťku příliš vysoko. Ve skutečnosti se vám bude velmi dařit, jde jen o to všimnout si věci, které skutečně existují – nejen ty, o kterých sníte!

Ryby


Co dělat: Karta Věž vám předpovídá velké pracovní změny – reorganizaci na pracovišti, změnu profesní dráhy, daleké cestování za prací nebo něco podobného. Každopádně ve vaší kariéře nezůstane kámen na kameni – a přijde to nečekaně, jako blesk z jasného nebe! Nejprve budete změnami nemile zaskočeni, protože jste si už zvykli na zažitý stereotyp a příliš se vám nechce vzdávat se ho. Posléze však pochopíte, že z této situace můžete profitovat, pokud se k ní správně postavíte!
Co nedělat: Karta Devět mincí vás varuje, ať nepřikládáte přílišnou důležitost jistotám a pocitu bezpečí – přineslo by vám to jen problémy! Ve stávající situaci plné změn se vám nevyplatí lpít si na svém pohodlném teplém místečku, mnohem lepší devizou pro vás bude podnikavost. Je sice hezké, že máte jistoty, na které se můžete spolehnout, ale co z toho, když stojíte na místě a nijak se neposunujete – ani ve firemní hierarchií, ani finančně. Novinky, které se chystají, dají věci opět do pohybu, užijte si to a neztrácejte čas řešením toho, co bylo a už není!

PENÍZE A PRÁCE! Mou specializací je finanční a pracovní numerologie, v otázkách vyžadujícch přesné a jasné odpovědi používám kyvadlo! Máte problémy? Volejte raději hned! 906 701 701. Numerolog Alan

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.