Home - Články - Na Valentýna chytře!

Na Valentýna chytře!

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 2. 2016

Na Valentýna chytře!

Nelamte si hlavu s dárkem k Valentýnu! Naopak, hlavu zcela vypněte a zapojte intuici. Jak se to dělá? Tak, že se nesnažíte o nic. Vůbec o nic. Představte si svého miláčka v těch nejpěknějších situacích, vybavte si nejhezčí společné chvíle, prožijte si uvnitř, proč ho nebo ji máte rádi. Odpověď přijde sama. My vám jen trošku napovíme, jaký dárek koupit svému miláčkovi podle jeho znamení zvěrokruhu :-)



Dárek pro partnera, ne pro sebe

Důležité je, nedávat dárek kvůli sobě, ale kvůli Němu nebo Jí. Lidé totiž často dávají dárky kvůli sobě. Lístky na koncert své, nikoli miláčkovy oblíbené kapely. Dráhou večeři nebo drahou kabelku, abych se vytáhl. Nepřipouštíme si, že naše láska touží úplně po něčem jiném!

Pět jazyků lásky

Podle Garyho Chapmana existuje pět jazyků lásky. Pokud každý ve dvojici hovoří jiným jazykem lásky, nemůže dojít k harmonii. Které to jsou? Jedním z jazyků jsou slova. Vyznání lásky, obdivu, pochopení. Dalším jsou dary (a pro tyto typy je Valentýn úžasnou příležitostí). Sami je rádi dávají i dostávají. Třetím jazykem lásky jsou činy – pomoc a praktická podpora. Tím čtvrtým jsou doteky a intimita. Tohle nemusíme vysvětlovat, že ne? (Ale nezapomeňte na něhu!) A konečně pátým je plná pozornost, kterou partnerovi věnujeme. Nebudeme si při hovoru s ním lakovat nehty, ani psát esemesky, ani se dívat na sportovní kanál. Budeme se mu dívat do očí a vnímat, co opravdu říká.

A teď přijde to hlavní! IDEÁLNÍM DÁRKEM K VALENTÝNU JE SPOJENÍ VŠECH TĚCHTO PĚTI BODŮ!

Vodnáři jsou přemýšliví, milují svůj domov a rodinu, ale mají v sobě čertovo kopýtko, které je láká zažít nějaké dobrodružství. Vždy si ale umějí spočítat rozumnou míru rizika. Přehnaně romantický dárek jim připadá jako plýtvání a výpravu do Amazonie by zase neriskli. Co takhle dovolená na sněhu v Alpách s trochou toho luxusu? Samozřejmě pro vás oba! Nezapomeňte na útulné apartmá, kde nebudete rušeni hudbou z baru.

Ryby nevysloví, co by si přály, ale mají v sobě spoustu skrytých tužeb. Zde musíte číst vyloženě z očí. Jakou poslouchají hudbu? Na jaké filmy se dívají? (Nemíníme ty, co jim vyberete vy, ale na které koukají podle své volby.) jaký kousek šatníku odmítají vyhodit, i když se zlobíte, že už je pro ostudu? Nejspíš to budou pohodlné flanelové košile, manšestráky a kožené boty. Zde načerpejte inspiraci. A nezapomeňte, že po dlouhé něžné předehře v prohřáté mělčině rádi doplují do bystřin vášně.



Berani rádi předvedou svůj temperament, dejte jim příležitost. Volte úžasnou společenskou akci, na kterou se můžete oba vyfiknout, kde bude znít vášnivá hudba a kde si můžete prožít nové námluvy. Právě pro tuto chvíli by se hodil nový parfém s vůní exotiky. Až ho unavíte tancem, vínem a obdivem, v soukromí ho pohlaďte a bude z něho něžný beránek.

Býci jsou trpěliví, něžní, a pokud vytryskne jejich vášeň k životu i k vám, je jako nezadržitelný příval. Údajně jsou nejlepšími milovníky horoskopu, pokud se jim ve vztahu daří. Dohlédněte tedy, aby se jim dařilo. Pokud je chcete obdarovat, musíte překonat jejich přesvědčení, že oni jsou těmi jedinými, kteří mají dávat dary. Prostě o tom nediskutujte. I zde se trefíte kvalitním parfémem, spíše zavedené noblesní značky. Móda ano, ale ležérní a pohodlná. Překvapivě ocení i romantickou zbytečnůstku, protože pod slupkou silné nátury skrývají velkou potřebu něžnosti. Až tohle vše zvládnete, nastane pravá chvíle nechat se býkem obdarovat, jak to umí jen on.

Blíženci chtějí spatřit všechny divy světa a na všechny si sáhnout. I slovy je potěšíte, neboť mluva je pro ně důležitým faktorem vztahu. Ale pozor! Velmi dobře poznají, co myslíte vážně a co jsou jen plané lichotky! Zajímá je vše nové, proto nevolte koncerty či divadlo podle toho, co sledovali před rokem, ale v čem „sviští“ právě teď. Radost jim udělá cesta do zahraničí, raděj však poznávací puťák, než válení u vody nebo pobyt v hotýlku. K extázi je přivedete, když uspořádáte oslavu plnou dobrých přátel a překvapíte je tím!

Raci jsou vychutnávači života i gurmánských delikates. Večeři v super restauraci ocení (nejde však o to, aby byla „in“, ale aby tam opravdu dobře vařili), avšak ještě více je dostanete, když uvaříte něco sami. Dejte si záležet, nesmí chybět krásně prostřený stůl, svíčky a velice načinčané dobroty. Vaše pečlivost jim vžene do očí slzy dojetí. Nezapomeňte načinčat i sebe, protože u stolu to nekončí.



Lvi jsou velkorysí, a když milují, rozdávají jako králové. V momentě, kdy je lev natěšený, co řeknete jeho daru, nemáte šanci upozornit na dar svůj. Proto přijměte s pozorností jeho dárek a teprve pak mu předejte, s krásným vyznáním svých citů, váš dar. Vždy se trefíte zlatými šperky s moderním vkusným designem, výrobky z pravé kůže, značkovými parfémy, kvalitním vínem či koňakem. Neměla by však chybět osobní maličkost, která dá dárku punc intimity, například sexy kousek prádla. A nezapomeňte dodat: „V tom se mi líbíš nejvíc!“

Panny jsou pracovité, systematické, úhledné a nažehlené. Rády kutí. Ocení tedy nějakou technickou vychytávku pro své činnosti, a to jak muži, tak ženy. Dávají přednost konzervativnímu oblečení s puncem originality, ale nesnažte se jej sami vybrat. Na to mají panny příliš osobitý vkus. Můžete darovat poukázku do obchodu a vyberou si s radostí samy. Pokud jste milencem či milenkou panny, tak to jistě víte, ale pro ty, kteří by mohli panny podezírat, že jsou profesorské, upozorňujeme, že takový vír smyslnosti, co se skrývá pod jejich nažehleným zevnějškem, byste těžko hledali. V úvahu tedy padá i saténové povlečení.

Váhy nejsou nerozhodné, jak se tvrdí, ale naopak uvážlivé. Rády vše promýšlejí a pak sečtou pro a proti. To je dobré v praktickém životě, ale co chtějí k Valentýnu, na to se jich neptejte, přemýšlely by ještě o Velikonocích! Váhy se rády podřídí rozhodnutí partnera, protože jsou tím ušetřeny zdlouhavého procesu. Milují jemný humor, umění, pastelové barvy a měkké materiály. Divadlo, výstava, svetr z angory a něžná náruč je to, co potřebují.


Štíři berou oslavy a radování jako úkol, chtějí vám totiž vyhovět. Když se do toho dají, budou slavit Valentýna podle vašeho vkusu, budou mít radost z vaší radosti, ale… nejvíc je překvapíte, když jim řeknete: „Co kdybychom zůstali doma, miláčku? Vypneme telefon i počítač a budeme jen a jen spolu.“ Pak mu ke štěstí stačí jen masážní olej, šátek přes lampičku a vy.

Střelci si rádi chvilku odpočinou, ale pokud oddych trvá déle, nudí se. Ideální je pro ně wellness s puncem luxusu, během něhož program osciluje mezi aktivitou a odpočinkem. Plavání střídá masáž, solárko zase posilovna a nakonec vše završí vířivka pro dva. Protože se střelec rád společensky blýskne, hodí se zajít i na párty, kde dámy předvedou svůj sexappeal a muži svůj šarm.

Kozorozi se rádi dělí o všechny požitky a dary se svými lidmi, proto se strefíte, když vymyslíte něco, co můžete sdílet s rodinou a přáteli. Ať už půjdete s partou do oblíbeného klubu, anebo pozvete všechny své milé na večeři, kozoroh bude šťastný. Ocení i knížky či kurzy v tom, co je jeho koníčkem. Je velmi starostlivý, proto ho tentokrát nenechte obsluhovat všechny ostatní, ale učiňte ho centrem své pozornosti v průběhu dne, večera i noci.

Zjistěte, co vás čeká na Valentýna! Přečtěte si Váš VELKÝ VALENTÝNSKÝ TAROTOVÝ HOROSKOP ZDE

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.