Home - Články - 15. října

Velký valentýnský tarotový horoskop 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 2. 2016

Velký valentýnský tarotový horoskop

Chcete si užít nádherného Valentýna plného romantiky a vášně? Tarotové karty vám prozradí, co vás v lásce čeká a jak překvapit svoji polovičku!



Beran

Karta Čtyři hole je kartou úspěchu, překonání všech těžkostí, nové energie a nových začátků! Pokud vám to ve vztahu neklape, je letošní Valentýn skvělou příležitostí začít znovu a opět oživit všechno krásné, co mezi vámi kdysi bylo – věřte nebo ne, na další pokus to bude ještě mnohem krásnější, protože budete bohatší o spoustu zkušeností! Pokud jste nezadaní, vybízí vás tato karta k odvaze při seznamování – nebojte se být iniciativní! Odhoďte komplexy předchozích neúspěchů a dejte do nového sbližování všechno! Tentokrát to prostě už vyjde!
Nejlepším způsobem, jak si užít Valentýna, bude zvolit něco akčního a nedopustit, aby nuda dostala šanci! Vymyslete proto pro svého partnera nebo partnerku bohatý a skvělý program, splňte si vaše společné sny, klidně do toho můžete investovat i nějakou tu korunu navíc. Nezůstávejte sedět doma, ale vyrazte někam, kde se cítíte dobře, kde vás to nabíjí energií. Uvidíte, jak to mezi vámi rozproudí vášeň a užijete si nezapomenutelné zážitky!

Býk

Karta Královna holí vám přináší energii, sebevědomí a radost ze života. Tuto radost si vytváříte sami v sobě, nechcete se vázat pouze na to, jestli má váš protějšek zrovna čas se vám věnovat nebo nikoliv. Zkrátka, život si umíte užívat i sami. To však neznamená, že byste měli být osamotě na Valentýna! Čím více radosti a dobré nálady v životě máte, tím více ji toužíte rozdávat – a k tomu je nejlepší společnost protějšku, který je naladěn na stejnou vlnu! Snažte se vycítit, které z mnoha vašich zájmů a koníčků ho nebo ji budou bavit a nadchnou stejně jako vás! Na tom pak můžete dál stavět vaše sbližování!
A co společně v tento romantický večer podniknout? Vsaďte na to, co vás oba baví a těší, i kdyby to nebylo zrovna podle představ klasického romantického klišé. Vždyť romantika, to není pouze mít všude plno srdíček, růžové barvy, romantická večeře u svíček a jemná muzika. Pokud si spolu více užíváte třeba sport nebo rockový koncert, bude to pro vás to pravé ořechové!



Blíženci


Karta Velekněžka vám do milostného života přináší silnou intuici a schopnost naladit se na partnerovu duši na té nejhlubší úrovni. Podvědomě budete cítit, co vás někde hluboko uvnitř spojuje, jaké je vaše karmické pouto a kolika minulými životy jste si již společně prošli. Láska vzniká nejčastěji mezi lidmi, kteří se nevidí poprvé, ale znají se právě z minulých životů v jiném těle a na jiném místě. Události z dávné minulosti jsou často i příčinami problémů v současnosti. Jenomže jak nahlédnout pod roušku tajemství, kterou je minulost zahalena? Spolehněte se na hlas svého podvědomí, na jemné signály a pocity! Snažte se jim naslouchat! Rozvíjejte své minulé pouto dál do budoucnosti!
Co takhle dopřát si letos o Valentýnu romantický večer plný mystiky a tajemna? Zkuste si třeba vyvěštit budoucnost z vykládacích karet, začtěte se společně do svých osobních a partnerských horoskopů, nebo se spolu podívejte na historický film a představujte si své minulé životy v jiné době. Bude to nejen poučné, ale i velmi vzrušující!

Rak

Karta Ďábel – to je v lásce doslova dvousečná zbraň! Přináší spalující vášeň, která sbližuje, ale i ničí, přináší pokušení, které je vzrušující, ale zrádné! Je na vás, jak hluboko se necháte stáhnout do víru této hry s ohněm a jestli ztratíte hlavu, nebo si budete snažit držet nohama na zemi. Každopádně letošní Valentýn pro vás bude mimořádně zajímavý, plný nečekaných, vzrušujících a silných událostí, vášně, silných emocí a samozřejmě skvělé erotiky!
Nemusíte nic plánovat – osud vyřeší všechno za vás! Jen si dejte pozor na zakázané ovoce – nevěru, milostné trojúhelníky nebo jiné nepatřičné formy lásky byste mohli již brzo trpce litovat! Pozor taky na to, aby vaše valentýnské erotické hrátky neměly nechtěnou dohru – ať už za devět měsíců, nebo v lékařské ordinaci! Když si však zachováte rozvahu a budete se držet svých zásad, tak si to báječně užijete a budete velmi překvapeni, co všechno vám ještě život a láska mohou nabídnout! Bude to zkrátka skvělé, máte se na co těšit!

Lev

Karta Eso pohárů nese poselství hluboké a všeobjímající lásky – kde je láska, tam neexistují žádné problémy, ona dokáže všechno porazit, všechno vyřešit a zařídí, že žádný problém se již nikdy neobjeví! Tedy – dokud ji máte ve svém srdci a živíte ji! Tak se tedy oddejte zamilovanosti, dovolte pocitům lásky, ať vás ovládnou a odhoďte zbytečné přemýšlení a starosti! Možná máte s partnerem na některé věci různé názory, jistě je spousta věcí, na kterých se se svojí polovičkou neumíte domluvit – ale ty odhoďte stranou na co nejdelší dobu, nejlépe napořád! Příliš mnoho uvažování totiž lásku a zamilovanost zabíjí, a vy teď chcete pravý opak!
Dopřejte letos svému protějšku a sobě nádherného Valentýna plného nefalšované romantiky jako z filmu! Co na tom, že to bude trošku kýčovité – stejně si budete muset přiznat, že se vám to líbí a že jste po něčem takovém toužili, i když jste si to možná nechtěli přiznat. Večeře při svíčkách, romantický film, u kterého možná ukápne i slza, svůdné prádlo, krásné vůně a měkké povlečení – co více si přát?



Panna

Karta Sedm mincí vám prozrazuje, že na budování svého vztahu se snažíte systematicky pracovat – nebo byste to aspoň měli udělat! Štěstí v lásce vám totiž nespadne z nebe, ale budete se o něj muset přičinit vlastními sílami. Máte chvílemi pocit, že je to neskutečná dřina? Možná ano, ale výsledky budou stát za to! Tak neponechejte nic náhodě a naplánujte i letošního Valentýna do nejmenšího detailu tak, ať to na vaši milou polovičku udělá co největší dojem! A to bez ohledu na to, jestli spolu žijete již spoustu let nebo se znáte teprve týden!
Jistě víte, jaký má váš protějšek vkus, co by se mu nebo jí asi tak líbilo. Pokud se zatím ještě příliš málo znáte, zjistěte si aspoň jeho nebo její datum narození a řiďte se podle znamení vašeho vyvoleného nebo vyvolené. Raci mají rádi romantiku, zatímco Štír ocení spíš vášeň a Vodnář něco nekonvenčního... Jednoduché, ne? Stačí si jen trochu počíst a hned máte jasno! V dlouhodobých vztazích zas bude nejlepší nápad vzpomenout si na to, co vám váš protějšek někdy v minulosti říkal. Jaká má tajná přání?

Váhy

Karta Šest pohárů je kartou radostné lásky a příjemného harmonického vztahu. Aby vám to společně klapalo, neměli byste zapomínat na společné krásné zážitky a příjemně strávené chvíle. Možná na to není vždy čas, jistě existují i důležitější a neodkladné záležitosti – den co den musíte spolu řešit třeba finance, bydlení, problémy v zaměstnání, kdo nakoupí, kdo zaplatí složenky a tak dále. Ale pak se nelze divit, když ze vztahu postupně vyprchává kouzlo zamilovanosti – všední starosti ji zkrátka zabíjí! Dopřejte si proto aspoň na Valentýna krásnou společnou bezstarostnost a skvělé romantické zážitky, které vás opět sblíží! Něco podobného však platí i pro nové známosti – možná se znáte z práce, možná z autobusu, ale dovolte si společně překročit rámec všednosti!
Nejlepší bude, když to zajistíte tak, abyste si v průběhu vašeho romantického výletu nebo večera už nemuseli dělat s ničím starosti. Žádné praktické záležitosti – všechno zařídit předem! Pak už bude prostor jen pro vás dva a lásku!

Štír

Karta Král mincí vám velí dívat se na lásku nejen romanticky, ale taky trošku prakticky. Pokud jste se seznámili s novým člověkem a snažíte se s ním sblížit, zeptejte se sami sebe – umíte si s ním představit praktický každodenní život! Smysl to má jen tehdy, pokud je odpověď ano. V opačném případě si s tímto člověkem můžete užít hezký krátkodobý románek, ale na vážný vztah raději nepomýšlejte! V dlouhodobých svazcích a mezi manžely zas bude velmi důležité, abyste se uměli domluvit na věcech jako jsou finance, rozdělení povinností, společné plánování času a podobně. Takový každodenní soulad bude základem vašeho porozumění. A pokud toužíte po krásném a ničím nerušeném Valentýnu, pak se snažte všechny tyto drobné každodenní neshody ještě před příchodem valentýnského večera vyřešit!
A jak potěšit svoji lásku, až přijde ten den D? Nemusíte si na nic hrát ani nic velkého plánovat. Úplně postačí, když váš protějšek bude vědět, že jste tady pro něj a že se na vás může zcela spolehnout. To se bude počítat mnohem více než jakákoliv romantická klišé!

Střelec

Karta Rytíř pohárů vám věští nádhernou zamilovanost a krásné souznění v lásce – na letošního Valentýna se tedy můžete těšit a všechno by mělo probíhat hladce, se spoustou romantiky a bez jakýchkoliv problémů nebo neshod! Jen to chce otevřít své srdce lásce, nebát se ji vyznávat, mluvit se svým protějškem o svých citech a o tom, jak moc pro vás znamená! Možná máte obavu, že to bude znít příliš pateticky, ale nevadí! Můžete si být jisti, že vaše polovička vaše něžné projevy náklonnosti ocení, i kdybyste jimi naplnili celý den od rána do večera!
Valentýnský večer bude ve znamení romantiky – připravte se na to a mějte v zásobě dostatek romantické hudby, svíček a dekorací se srdíčky! Možná vám to připadá až příliš přitažené za vlasy, ale proč si to nedopřát? Pokud jste nezadaní, pak svůj vysněný idol sbalíte právě na takovou klasickou romantiku se vším všudy! Ale o lásku na jeden večer vám rozhodně nepůjde – právě naopak, toužíte po trvalém a naplňujícím vztahu, který bude mít budoucnost!

Kozoroh

Karta Pět holí vás upozorňuje – ve vašem partnerském vztahu začínají být neshody na denním pořádku trochu častěji, než by bylo zdrávo! Je rozdíl mezi konstruktivní výměnou názorů a mezi bitevním polem, kde ani jeden ani druhý nemůže vyhrát. Tak pozor, ať se z vašich rozepří nestane to druhé! Přitom se často jedná o spory kvůli maličkostem, jenomže co s tím, když zrovna tyto maličkosti jsou pro vás v dané chvíli nesmírně důležité?
Snažte se ještě před příchodem Valentýna pohřbít válečnou sekyru a co nejde vyřešit, to nechat být a uzavřít příměří. Nestojí vám to přece za to, abyste si kazili zážitky – třeba taková hádka o neumyté nádobí na romantické procházce lesem není zrovna nic moc! Nezadaní Kozorozi by si zas měli dát pozor, ať vaši čerstvou známost již v zárodku nezkazí to, že se neshodnete v nějaké drobnosti. Posloucháte rock a vaše polovička raději klasiku? No a co – stejně si můžete rozumět!
Na tom, kde a jak prožijete valentýnský večer vlastně letos zas tak moc nesejde. Hlavně svolte místo, kde se neobjeví nic, co by vám dalo důvody ke zbytečné hádce!



Vodnář

Karta Tři hole vám připomíná, že základem lásky je upřímnost, otevřenost a vzájemná důvěra – bez nich to moc daleko nedotáhnete! Tak si nesnažte před svým protějškem na nic hrát, ať už se znáte krátce nebo dlouho. Nezatajujte nové známosti věci, které se jí nejspíš nebudou líbit – stejně se je časem doví! Přiznejte se svojí polovičce se svými drobnými hříchy – třeba že jste si zapálili, i když jste slíbili, že už kouřit nebudete. Nebojte se, odpustí vám to a bude si vážit, že jste čestní!
O tom, jak spolu strávíte valentýnský večer, bude nejlepší si předem popovídat. Bude vás bavit společně si plánovat romantické nebo naopak dobrodružné detaily. Překvapení sice mají něco do sebe, ale letos by neměl být celý večer pouze v režii jednoho z vás. Polovina radosti totiž bude spočívat už jen v samotných přípravách a v těšení se na ten vytoužený den! A co nezadaní Vodnáři, kteří si přejí v tento večer sbalit svůj vysněný idol? Pozor na nervozitu, buďte sami sebou – to bude vaší největší předností, která se bude v očích toho druhého cenit!

Ryby

Karta Pět mečů vám prozrazuje, že v lásce mají občas místo i drobné hry a škádlení toho druhého – nemusíte vždy hned vyložit všechny své karty, můžete postupovat i trochu oklikou, bude to více vzrušující! Prostor pro takovou iniciativu se najde nejen v nových známostech, ale uplatní se i v dlouhodobějších vztazích. Troška tajemna a tajnůstkaření před partnerem bude velmi vzrušující a dodá to vašemu vztahu šťávu a jiskru. Tak přemýšlejte, jak co udělat a buďte strategičtí!
Dávejte si ovšem pozor, ať to s tím zatajováním a hraním her nepřeženete zas až příliš! To by totiž mohlo narušit křehké pouto důvěry, které mezi vámi jako partnery existuje. A to vám za tu trochu vzrušení přece nestojí! Nechcete přece, aby vás protějšek zbytečně a neopodstatněně podezíral třeba z nevěry nebo lží a pomluv!
Letošní Valentýn je tedy jako stvořený pro překvapení – klidně i větší! Nebojte se přitom uplatnit svůj důvtip a důmyslnost. Jen pozor na to, že všeho moc škodí! 

NEMÁTE PŘI VOLBĚ PARTNERŮ ŠŤASTNOU RUKU? Spolu toho pravého dokážeme najít! Zavolejte mi hned na tel.: 906 701 701! Astroložka Alexandra

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.