Home - Články - Na zdraví v roce 2016!

Na zdraví v roce 2016!

sdílet článek na facebooku
vloženo 2. 2. 2016

Na zdraví v roce 2016!

Že to není fráze, pochopí každý z nás, až když si fouká nějakou tu bolístku. Planety neurčují, zda novým rokem proletíme na křídlech dobré kondice nebo propajdáme a provzdycháme se. Vesmírný řád určuje jen možné cesty, ale vybíráme si z nich my sami.



Berani, svou ohnivou silou zvládnete skoro všechno, ale o to slovo SKORO zde právě jde. Na jaře a v létě budete svou energií všechny válcovat. Avšak i pro vás existuje jemná hranice, za kterou byste neměli své síly přepínat, jinak hrozí vyhoření z přemíry práce. Proto, i když byste mohli energii prodávat do jaderných urychlovačů, hospodařte s ní! Na podzim a v zimě budete hotoví beránci. Jediné, co by mohlo rušit váš klid, jsou vaše vlastní ledviny. I takoví chlapáci, jako je pan prezident, skončili kvůli nim na kapačkách! Proto si z něj neberte příklad a dbejte na pitný režim (doporučujeme druhy nápojů, které NEJSOU ve skříňce zvané bar) a zdravé potraviny. Smiřte se s tím, že ani berani nejsou nerozbitní.

Býci,
nejlepším dárkem pro vás bude šála, čaj s medem a hřejivé objetí. Prostě vše, co zahřeje a ochrání u dam hrdlo, u pánů býčí šíji. Vaše imunita může být trochu sebestředná a upozorňovat na sebe zejména bolestmi v krku. Dejte jí proto vědět, že pro ni rádi uděláte vše. Rok 2016 bude na vás přímo plýtvat požitky - užívejte si to, ale nepropadejte tomu! Nadměrná poživačnost by mohla přivodit problémy, protože, s vaším dovolením, vy býci jste velcí požitkáři. Vaše ukotvenost v zemi a zdravý selský rozum vás však před většinou svodů ochrání.

Blíženci,
vaše rozlítanost už k vám patří. Pro rok 2016 si však vezměte k ruce diář a v pravidelných intervalech si do něj poznamenejte „JÁ“. Tu spoustu aktivit, které máte a které vám ještě nový rok přinese, zvládnete ve zdraví jen tehdy, pokud budete neustále dobíjet baterky. Znamená to méně ponocovat, více spát, dopřát si relax duševní, ale také se pravidelně hýbat. Myslete na to, že srdce je sval a musí se trénovat, ale je také sídlem citů, takže mu dopřejte pozitivní prožitky. Pokud vás zazlobí dýchací cesty, nemoc nejen poctivě vyležte, ale dumejte o tom, co vás dusí, a pokuste se to vyslovit.

Raci, vy nenosíte svůj krunýř nadarmo! Jste velmi citliví a brnění je vaší jedinou obranou. Přecitlivělost vám může i v novém roce zavařit neurózu, bolení žaludku a zažívací potíže. Ale vy, kteří s tím umíte pracovat, se nemáte čeho bát. Dechová cvičení, pozdrav slunci, sedm tibeťanů nebo krátká sestava či-kung a budete jako noví. Pomáhá i pravidelný poslech relaxační hudby a samozřejmě velmi něžné vztahy. Pozor – v novém roce pro vás neplatí „sůl nad zlato“! Nesolte, nekořeňte, používejte bylinky a jezte hodně zeleniny. Pokud vás zmůže dlouhodobá únava, rozhodně zamiřte k lékaři na testy ledvin. Za city se však nestyďte, jen s nimi lépe pracujte.

Lvíčci,
jste jako slunce samo a vaše vyzařování vám bude okolí oplácet. Díky vám vniká hotová synergie, která vás před většinou neduhů chrání. Dejte pozor jen na začátku jara, kdy ve svém nadšení nemusíte rozpoznat, že slunce ještě tolik nehřeje a hrozí nastuzení. Pokud se tak stane, užívejte si všech předností odpočinku – čaj s medem, svařák, kniha a filmy, a třeba někdo výhřevný po boku. Nechat se opečovávat není zas tak špatné. K tomu patří i kvalitní masáž zad, která se hodí zejména v létě. Jinak se budete mít, v souladu s vaším znamením, královsky.



Panny,
pečlivě dbáte o zdravotní prevenci svou i svých blízkých. Proto vás může zaskočit, když vaše snahy fungují u všech, kromě vás. Nacházíte se ve střetu pozitivních i negativních sil a jediným řešením je brát to jako zkoušku osudu, nenechat si rozhodit frizúru a vytrvat. K tomu vám posílá sám Jupiter spoustu pozitivní energie a síly. Na klouby pomohou čistící bylinné čaje, které máte stejně v oblibě. A masáž láskyplnou dlaní pomůže nejen kloubům, ale i vaší duši.


Váhy, vám nastává podstatně lepší období, a to i v oblasti zdraví. Příliv energie budete využívat k realizaci mnoha svých plánů, jen pozor, ať neděláte páté přes deváté. Při nepozornosti hrozí úrazy, proto pracujte klidně a na to, co děláte, se vždy soustřeďte. Platí pro vás: Dvakrát měř, jednou řež. Do vany si pořiďte neagresivní přírodní pěny a mýdla a dbejte o svou pokožku. Prospějí i heřmánkové masti a koupele.

Štíři, díky vaší vodní podstatě se umíte regenerovat jako nikdo jiný. Rok 2016 na vás bude hodný a po zdravotní stránce se nemáte čeho bát. Sami se znáte a víte, že kouzelným klíčem k vašemu zdraví je vaše psychika. Proto rozlišujte priority a nicotnostmi se vůbec nezabývejte. Dbejte však na prevenci a pravidelný přísun vitamínů. Dobré je také úplňkové čištění nebo pár ovocně zeleninových dní. Vyčistíte si duši – a tím si zajistíte i tělesnou pohodu.

Střelci, i v roce 2016 budete dbát na svůj vzhled, k tomu patří fitness, solária a zdravý životní styl. Málokdo může po zdravotní stránce učit orla, jako jste vy, létat. Přesto pro vás máme pár rad. Pohybový systém může zazlobit, proto je dobré jej nepřetěžovat, ale dopřát mu pravidelný nezátěžový trénink, jako je cyklistika, nordic walking a plavání. Pokud si uhlídáte tohle, bude rok 2016 jen na pohodu.



Kozorozi, v roce 2016 si hlídejte zejména kolena a celý opěrný systém těla. Máte-li sedavé zaměstnání, procvičujte záda a užívejte si masáží. Naopak, stojíte-li nebo chodíte při práci, zpevňujte kolena a mažte si je. Koncem roku nebuďte tak vytrvalí a houževnatí jako obvykle – klidně si dopřejte odpočinek a trochu se flákejte. A pozor – kolena nebolí jen od námahy! Bolest obou z vnitřní strany může signalizovat obtíže ledvin a pak je namístě návštěva lékaře.

Vodnáři, máme pro vás dobrou zprávu. Po zdravotní stránce v novém roce nic vážného nehrozí. Vybavte si jen rady svých maminek, které zní: Teple se oblékej, měj vždy čepici a šálu a pořádné boty. Letos mají maminky úplnou pravdu a vy se tak vyhnete sezónnímu nachlazení. O vodnářích se také ví, že vypadají jako trochu praštění, ale je to tím, že jsou to vizionáři, kteří jsou svou myslí vždy napřed. Dejte své hlavě pohov hlavně v letních měsících a vyhnete se tak migrénám a špatnému spaní.

Ryby, tak jako vaše vodní souputnice natahují do žaber vodu, která jimi prochází, tak i vy natahujete emoce a pocity z okolí a nemůžete jinak. Ze všech znamení nejvíce je pro vás důležité naučit se s okolními vlivy pracovat tak, abyste dovnitř pouštěli jen to dobré. Od toho se odvíjí i vaše zdraví. V opačném případě hrozí oslabení imunity či blokace nervů a také útěk k alkoholu nebo jiným opojným látkám. Před tím důrazně varujeme. Vaše heslo pro rok 16 je: Relax, relax, relax!

ŽIVOT SI S VÁMI KRUTĚ ZAHRÁVÁ?
Nevíte, jak skončí váš boj s nemocí? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Numerolog Béda

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.