Home - Články - Velký tarotový horoskop na čínský rok Opice 2016

Velký tarotový horoskop na čínský rok Opice 2016

sdílet článek na facebooku
vloženo 31. 1. 2016

Velký tarotový horoskop na čínský rok Opice 2016

Čínský nový rok začíná již 8. února 2016 a bude mu vládnout Opice! Chcete vědět, co vám přinese? Zeptali jsme se tarotových karet, jaký pro vás bude rok Opice a na co se můžete těšit!



Krysa

Karta Královna mečů
vám do nového čínského roku přináší zdravé sebevědomí a touhu po nezávislosti a pravdě. Už vás nebude bavit hrát různé role a tvářit se, že jste něco, co nejste. Konečně se vypořádáte s věcmi, které vás dlouho tížily, a díky tomu se budete cítit mnohem svobodněji a volněji. Co na tom sejde, co si o vás někteří lidé pomyslí – jim přece na vašem názoru taky nezáleží, tak co!
Ve své snaze bořit ve svém životě všechno staré, neužitečné a neupřímné budete radikální a nekompromisní, až se vaše okolí bude někdy divit, ale kupodivu to vůbec ničemu neuškodí – naopak ještě pomůže! Díky tomu v nadcházejícím roce poznáte, komu můžete skutečně věřit a komu nikoliv, na koho se můžete spolehnout a kdo vám naopak lže! Ostatní pochopí, že se nemusí před vámi přetvarovat ani na něco hrát, protože vy to taky neděláte – a to bude pro vaše vztahy s okolím velmi očisťující!
Přímost a otevřenost vám pomůže v rodině a partnerském vztahu stejně jako v pracovním životě. Konečně vám bude jasné, kam směřujete a co je pro vás v životě nejdůležitější. Uvědomíte si, že důležité je být upřímní nejen k ostatním, ale hlavně sám k sobě. Když si některé věci sami před sebou přiznáte, nabere váš život jasnější směr!

Buvol

Karta Eso mincí vám věští krásný rok plný bohatství, a materiální hojnosti. Po finanční a majetkové stránce vám v roce Opice nebude nic chybět a vaše situace se oproti předchozímu období výrazně vylepší. Nebude se jednat pouze o výdělky v zaměstnání, ale taky o snadno získané peníze, jako je například výhra, dědictví nebo výnosné investování!
Konečně si budete moct dovolit vyšší životní úroveň a budete si toho užívat plnými doušky! Dopřejete sobě i svým blízkým všechno, co si jen přejete. Vaším úkolem pro tento rok však je pochopit, že bohatství samo o sobě vám štěstí nepřinese, i když k němu může výrazně přispět! Nezapomínejte však projevovat náklonnost lidem, které máte rádi, i jinými způsoby, než jsou drahé dárky!
Velkou část roku zasvětíte práci na budování vašeho materiálního zázemí – například stavbě či rekonstrukci domu, zařizování a vylepšování bytu. Pocit bezpečí a jistoty, který bude z takového zázemí plynout, pro vás bude mimořádně důležitý a bude vám přinášet štěstí. Naštěstí budete mít dostatek financí na to, aby šly všechny práce jako po másle a výsledky bude rychle vidět. Vaše okolí bude vidět, že si žijete na úrovni, ale nebude vám závidět, protože bude vědět, že si to zasloužíte.

Tygr

Karta Milenci
obrací v roce Opice vaši pozornost hlavně na vztahy a všechno co s nimi souvisí! V první řadě půjde samozřejmě o lásku a partnerství nebo manželství vztah, to pro vás bude na prvním místě. Hodně pozornosti a energie však zasvětíte i dalším lidem, kteří jsou vám blízcí – rodině, dobrým přátelům a podobně. Okolnosti si to budou vyžadovat – a navíc vám bude jasné, že svazky s vašimi spřízněnými dušemi jsou pro váš šťastný život naprosto zásadní!
Osud vám však dá v nadcházejícím roce jasně najevo, že blízké vztahy, to není jen radost, ale také odpovědnost a závazky. Několikrát se stane, že blízká osoba bude v něčem potřebovat vaši pomoc a podporu, a vy ji rádi nabídnete – i na úkor práce, peněz, kariéry nebo volného času. Ale nebojte se, druhá strana to ocení a rozhodně to nebude brát jako samozřejmost! V partnerském vztahu budete v roce Opice stát před důležitým rozhodováním – přijmout nějaký závazek, který vás více sblíží, nebo s tím raději ještě počkat? Může se jednat o vstup do manželství, pořízení potomka, nové společné bydlení či jiná velká investice, nebo jinou důležitou a zásadní věc. K rozhodnutí se stavějte odpovědně a nebojte se dát si načas – důležité je, abyste pak nevycouvali, protože když jednou uděláte krok vpřed, už ho nebudete moct vzít zpátky!



Zajíc

Karta Svět vám do nadcházejícího roku přináší úspěšné završení jedné životní etapy a vstup do nové, ještě krásnější a slibnější. Věci, o které jste se dlouho snažili a dlouhodobě na nich pracujete, se v roce Opice konečně zdárně uzavřou a vy budete moct začít psát úplně novou kapitolu svého života. V průběhu roku bude těchto věcí hned několik, některé v osobním životě, jiné se budou týkat kariéry. Staré problémy se dořeší a nezbude po nich ani stopa, místo toho se konečně budete moct začít věnovat věcem, o kterých dlouho sníte, ale doteď na ně nebyl prostor. Teď se konečně začnou uskutečňovat!
Rok Opice vám však přinese i nové, nečekané a svěží podněty! Váš nový život bude obsahovat i věci, o kterých se vám dosud ani nezdálo, že byste je někdy mohli dělat – a bude vás to bavit!
V lásce bude rok Opice pro vás naplňující a ponese se ve znamení dořešení všeho,co bylo potřeba dořešit. Díky tomu se atmosféra ve vztahu úplně pročistí a vylepší. Podobný vývoj vás potěší i v rodinných vztazích a všechny zásadní problémy, které vás trápily, se konečně uzavřou a vyřeší. Po majetkové stránce se máte na co těšit, protože budete mít dostatek všeho, ať už si to koupíte za peníze nebo to k vám přijde jinou cestou.

Drak

Karta Devět pohárů vám slibuje v novém čínském roce nádherné vyhlídky – čeká vás hojnost lásky, pocit bezpečí a zázemí a dostatek v majetkové a finanční sféře! Zkrátka všechno, co si můžete ke svému šťastnému životu přát! Bude to stabilní a vyrovnaný rok, ve kterém se vám bude všestranně dařit především v osobním životě. Ani v práci nepřijdete zkrátka, ale kariéra bude až na druhém místě, důležitější pro vás bude láska, rodina a domov.
Na své okolí budete působit jako harmonická a vyrovnaná rodina nebo pár, ale pozor, ať vaše štěstí a spokojenost nezůstanou pouze na povrchu! Toto riziko vám v roce Opice hrozí a pak se může snadno stát, že z hlubokých a důvěrných vztahů zůstane pouze něco, co klouže někde po povrchu. Nezapomínejte si proto se svým partnerem a blízkými povídat, i kdybyste se k tomu měli nutit, a nejen si společně užívat pohodlí domova, krásné zážitky ve volném čase, dovolené, nakupování a hojnost všeho!
V pracovní sféře bude tento rok velmi příznivý pro vztahy – s kolegy i s nadřízenými! Atmosféra na pracovišti bude po většinu času příjemná, takže práce pro vás bude radostí. Se spolupracovníky si budete mít vždy o čem popovídat a když bude potřeba, ochotně si navzájem i pomůžete.

Had

Karta Šest mincí vám věští úspěšný rok, kdy se vaše snahy dočkají svého ovoce a budete po zásluze odměněni! Opice vám dopřeje spravedlivý zisk za vynaloženou námahu, i když dosud se vám ho často spíš nedostávalo nebo jste museli dlouho čekat. Teď se dočkáte i zpětně a zúročí se vaše dlouhodobé snažení nejen za poslední měsíce, ale dokonce za posledních několik let!
Rok Opice pro vás bude úspěšný především ve finanční a majetkové sféře. Vaše výdělky budou skvělé a po celý rok vás budou těšit, v práci postoupíte výš a zlepšíte si pozici. Spravedlivé odměny za své snažení se však dočkáte i v osobním životě! Poznáte, že máte kolem sebe spoustu lidí, na které se můžete spolehnout. Když budete od vašich příbuzných nebo známých potřebovat nějakou laskavost, rádi vám pomohou, protože si vzpomenou, že vy sami jste pro ně něco podobného již mnohokrát udělali!
V milostném vztahu bude panovat příjemná atmosféra, i když možná chvílemi trochu chladná. Často bude cítit, že je to zkrátka „něco za něco“ a pokud vám má váš partner vyjít v něčem vstříc, musíte i vy sami trochu slevit a udělat kompromis. Ale nakonec vám to bude vyhovovat, protože vám to bude připadat férové.

Kůň

Karta Spravedlnost vám předpovídá harmonický a vyrovnaný rok, ve kterém bude všechno probíhat hladce a bez problémů. Za každou vynaloženou práci dostanete zaslouženou odměnu a vztahy s lidmi ve vašem okolí budou férové a korektní – nemusíte se obávat žádných podrazů ani lží a ve většině případů budete přesně vědět, na čem jste a s čím můžete počítat. Bude to pro vás velmi příjemný pocit, protože vám to umožní plánovat si věci dopředu a držet se v životě svých zásad.
V nadcházejícím čínském roce se konečně vyřeší některé dlouhodobé problémy a nejasnosti ve vašem životě. V některých věcech se cítíte nedoceněni a máte pocit, že ať děláte co děláte, od vašeho okolí se za to nikdy nedočkáte odměny. V nejbližších měsících se však ukáže, že to chtělo pouze trpělivost a že boží mlýny melou pomalu ale jistě.
V roce Opice pro vás bude všechno jasné a předvidatelné, v práci i v soukromém životě. Nepočítejte se žádnými zásadními zvraty a změnami, všechno půjde hladce, ale bude se to držet v zajetých kolejích. Pokud chcete něco změnit, budete na tom muset dlouhodobě a systematicky pracovat, nelze počítat s nějakými nečekanými zásahy Štěstěny. Ale bude vám to vyhovovat a budete mít příjemný pocit, že věci jsou konečně takové, jaké mají být.

Koza


Karta Blázen vám věští velmi vzrušující, neobvyklý a tak trochu šílený rok! Doba Opice vám přinese velký krok do neznáma, odvážíte se odhodit zažité konvence, začnete dělat některé věci jinak, a všechno ve vašem životě se dá do pohybu! Bude to jedinečný rok bohatý na nové zážitky, překvapení, zajímavé zkušenosti a se spoustou radosti!
V nadcházejících měsících si najednou uvědomíte, že spousta vašich „musím“ a nemůžu“ existuje pouze ve vaší hlavě! Pochopíte, že jste žili v zajetí některých předsudků a budete se divit, jak to bylo vůbec možné. Konečně budete moct být bezstarostní, protože věcí, které omezují váš rozlet, je ve skutečnosti mnohem méně, než si myslíte! Díky tomu, že osvobodíte svoji duši ze zajetí konvencí, se najednou stane i váš život mnohem svobodnějším a pestřejším!
V pracovní oblasti najdete odvahu zkoušet nové věci a pouštět se do neznámých vod. S penězi a majetkem si hlavu příliš lámat nebudete, ale přesto vám nikdy nebudou chybět – Štěstěna nad vámi bude držet ochrannou ruku! V lásce budete mnohem upřímnější a opravdovější než doposud. Možná to trochu prověří váš stávající vztah, ale nejspíš se tím jenom prohloubí! A pokud jste nezadaní, nebudete se bát známostí, které se tak trochu vymykají běžným normám!

Opice

Karta Rytíř holí v sobě nese silné poselství odvahy, nadšení a bojovnosti. Tento rok bude patřit vám, milé Opice! Budete na koni a bude se vám dařit, ale na druhé straně vás budou potkávat mocné a jedinečné výzvy. To všechno dohromady znamená, že ve vašem životě se budou věci hýbat rychle kupředu. Můžete očekávat výrazné posuny ve všech oblastech života, které se budou objevovat postupně během celého roku. Budou to změny k lepšímu, ale bude si to vyžadovat energii, odvahu a velké nasazení pro dobrou věc!
Pokud zmobilizujete své síly a chopíte se svých příležitostí, které budou přicházet jako na běžícím pásu, pak se posunete mnohem dál než za několik posledních let dohromady. V práci i v osobním životě to občas budete mít hodně náročné, ale to neznamená problém – znamená to šanci vybudovat něco nového a skvělého! Někdy toho na vás asi bude hodně a budete mít pocit, že život vám pořád hází pod nohy nějaké klacky. Všechno je to však jen otázka úhlu pohledu! Nejsou to klacky, jsou to naopak vaše zbraně, pokud se jich chytnete a najdete v nich to, co je pro vás příznivé!
Nadcházející rok pro vás bude bohatý na nové události, silné zážitky a bouřlivé situace – v dobrém slova smyslu. Budete mít příležitost ukázat, co ve vás je, tak s chutí do toho!

Kohout

Karta Král pohárů vám přináší příjemný rok ve znamení harmonických vztahů, klidu a pohody. Ve svém domácím zázemí se budete cítit bezpečně a sebejistě, a jistoty se vám povede vybudovat nejen v osobním, ale také v pracovním životě. Oproti předchozímu období se věci konečně uklidní a stanou se stabilními a jasnými.
Velmi důležité pro vás budou v roce Opice vztahy – a to vztahy všeho typu. Tedy nejen partnerská láska, ale také rodina, blízká i vzdálenější, přátelé, známí a kolegové v práci. Svoji energii nasměřujete na to, abyste s nimi dobře vycházeli, protože už jste trochu unaveni z neustálých roztržek a výměn názorů. Bude se vám dařit, i když to bude znamenat, že se budete muset snažit být trpělivější a rozvážnější a neříkat vždy hned všechno, co vás v dané situaci napadne.
V tomto roce se bude rozvíjet porozumění a schopnost vcítit se do vašeho okolí, stejně tak začnou lidé kolem vás více chápat, co se ukrývá ve vašem nitru. Vaše vztahy se díky tomu prohloubí a upevní.
Po pracovní a majetkové stránce bude vaše situace stabilní a vyrovnaná. Na své zázemí se budete moct spolehnout a vaši nadřízení zas ocení, že mají spolehnutí na vaši loajalitu. A dají vám to najevo to nejen slovně, ale i finančně!


Pes

Karta Páže mečů
předznamenává rok plný pozitivních změn, ke kterým budete potřebovat odvahu a odhodlání. Ty vám však chybět nebudou, protože jasně pocítíte, že nastal ten správný čas konečně něco udělat se svým životem a zkusit věci, po kterých již dlouho tajně toužíte. Teď to konečně projevíte i navenek a ukážete světu, co se ve vás ukrývá!
Nebude to však žádná náhoda, že nezbytnou odvahu najdete zrovna teď, v roce Opice! Objeví se totiž hned několik velmi zajímavých příležitostí, které pro vás budou výzvou – půjdete do toho, nebo je to moc odvážné? Není o čem – chcete to zkusit, takto zkrátka zkusíte! Jedna nebo dvě takové situace vám přinesou jasné poselství – ano, jde to! Další příležitosti pak již budete vyhledávat aktivně a iniciativně, a to po celý rok. A budete velmi překvapeni, jaké netušené možnosti se kolem vás ukrývají, i když jste před nimi dosud nevědomky zavírali oči!
Změny se budou týkat především vaší kariéry a pracovního života. Nemusí jít nutně o radikální řezy, naopak, mnohdy bude stačit, aby se změnil váš přístup a všechno bude najednou k nepoznání jiné! V lásce a rodinných vztazích vsadíte na upřímnost a otevřenost a vyplatí se vám to. Komunikace bude snadná a kupodivu se vám povede vysvětlit vašim nejbližším i věci, o kterých jste mysleli, že je snad v životě nepochopí!

Vepř

Karta Devět holí značí, že v roce Opice pocítíte ve svém životě napětí, jako kdyby se mělo něco semlít a viselo to na vlásku. Nejsilnější bude tento pocit na začátku roku, pak se věci dají do pohybu a budete mít možnost projevit se a ukázat světu své schopnosti. V práci, ale také v osobních záležitostech budete potřebovat trochu odvahy a značnou dávku odhodlání, protože chvílemi budete mít pocit, že jste sami proti všem. Jako kdyby nikdo nechápal, o co vám vlastně jde, budete mít pocit, že své priority musíte prosazovat velmi pracně a za cenu hrozících konfliktů.
Období plné zamotaných a složitých situacích pro vás bude trochu únavné, ale v průběhu roku se to bude zlepšovat a velmi brzo zjistíte, že to vůbec nebylo špatné, ale naopak velmi užitečné. Díky četným sporům s kolegy, s rodinou i s partnerem se vám podaří pochopit hlubší podstatu mnoha věcí a pak se vám bude o poznání snáz nacházet kompromis. Uvědomíte si, co vlastně přesně chcete a potřebujete a ze kterých požadavků můžete naopak slevit.
Něco podobného udělá i druhá strana, a to bude dohromady základ úspěchu. Rok Opice pro vás sice nebude zrovna klidný, ale ani náhodou nelze říct že by byl špatný! Právě naopak, bude velmi přínosný, pomůže vám posunout se kupředu a umožní vám osobnostní i pracovní růst! 

MÁTE OBAVY Z NOVÉHO ZAČÁTKU? Jak se vám bude dařit? Jsem Damiana a poskytnu Vám precizní výklad karet, obraťte se na mě hned teď! Najdete mě na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS DAMIANA na 900 30 44!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.