Home - Články - Idoly z Hollywoodu podle znamení

Idoly z Hollywoodu podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 2. 2016

Idoly z Hollywoodu podle znamení

Snad každá žena alespoň jednou zatoužila po mužném objetí hollywoodských herců. V jakém znamení zvěrokruhu se narodily přitažlivé symboly filmového plátna? Pojďme se podívat na 8 nejvíce sexy herců světa!



George Clooney

Kdo jiný dokáže prodat svůj mužný vzhled než George Clooney? Vždyť se narodil 6. května 1961ve znamení Býka! Překypuje vybraným chováním, žije v luxusu a umí být také velmi štědrý, tak jako každý správný Býk. George Clooney patří mezi sexy hollywoodské herce, kteří s přibývajícím věkem zrají jako víno. S každou vráskou roste jejich přitažlivý mužný vzhled.

Johnny Deep

Charismatický Johnny Deep je symbolem originality, šťavnatosti, vášně a navíc je proklatě sexy. Není divu, narodil se ve znamení Blížence 9. června 1963. Dalo by se říci, že je hercem sta tváří a jeho jiskru v oku nelze přehlédnout. Tomuto slavnému hezounkovi nechybí všestrannost, rozmanitost a vtipnost Blížence. Tak už víme, proč je tak jedinečný!

Harrison Ford


Ať už chcete nebo ne, vyšší věk není pro muže v ničem překážkou. Ideál žen všech věkových kategorií a sympatický Indiana Jones, to je Harrison Ford. Narodil se 13. července 1942. Tento věhlasný herec v sobě ukrývá soucit, vnímavost, představivost a laskavost Raka. Jeho talent a cit ho dovedly k nejvíce vydělávajícím hercům světa. Není divu, že jeho hvězda slávy nehasne, ale září čím dále více.



Leonardo DiCaprio

Tento šarmantní herec je obletován davy překrásných žen. Čím je přitahuje? No jistě. Narodil se ve znamení Štíra 11. Listopadu 1974, proto z něj proudí sexualita a vášeň. Ovšem pozor, Štír je velmi vybíravý a nespokojený. Na svou lásku klade vysoké nároky. Na hereckém poli využívá Leonardo DiCaprio své nejsilnější zbraně, nejen dokonalý vzhled, ale i odvahu, houževnatost a vytrvalost.

Brad Pitt

Tak ruku na srdce, když si představíte tohoto krasavce jako nepřemožitelného Achilla z filmu Trója, nechtěly byste ho mít alespoň na jednu noc doma? Tento svůdník a romantik s něžnou tváří se narodil 18. prosince 1963. Znamení Střelce mu propůjčuje optimismus, nadšení, idealismus, nezávislost a dobrodružnou povahu. Jste stejného názoru?

Orlando Bloom


Hezounek a miláček mnoha dívek a dam, Orlando Bloom, se narodil 13. ledna 1977. Atraktivní vzhled a touha být nejlepší ke znamení Kozoroha přeci patří! Pracovitost, ctižádostivost, bystrost, ale i loajalita a odpovědnost se charismatickému herci nedají upřít. Vždyť chytil své štěstí za pačesy již jako student herectví. Prostě v tom umí chodit!



Ashton Kutcher


Jak popsat tohoto mladého herce narozeného 7. února 1978? Lamač dívčích srdcí a miláček s chlapeckou tváří? Snad žádná žena nemůže pochybovat o jeho sex-apeelu, který dokáže skvěle uchopit. Nemluvě o jeho vypracované postavě. To už padají milióny fanynek do mdlob! Znamení Vodnáře je oslnivé, průbojné, otevřené, vynalézavé a nezávislé. V tomto případě doslova a do písmene.

Daniel Craig

Kdo je nejžhavější James Bond a charismatický herec? Daniel Craig narozený 2. března 1968. Talentovaný elegán oplývající dokonalou postavou se narodil ve znamení Ryby. V hereckém povolání zužitkoval svou citlivost, pochopení, toleranci, šarm a schopnost zaujmout. Ryby se dokážou vtělit do pocitů ostatních lidí, protože mají obrovskou představivost. V tomto případě o Danielu Craigovi fantazíruje každá druhá žena planety!

Chcete vědět více i o 12 slavných ženách, které dobily svět? Čtěte ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.