Home - Články - Zbavte se energií z bývalého vztahu!

Zbavte se energií z bývalého vztahu!

vloženo 27. 3. 2019
čas čtení: 6 minut

Zbavte se energií z bývalého vztahu!

Vyrovnat se s rozchodem je vždy těžké. Věděli jste, že věci, které denně používáte, mohou být zdrojem vašeho trápení? Jak očistit svůj domov, život a zapomenout!

sdílet článek na facebooku

V životě se někdy nevyhneme situaci, že musíme zvednout kotvy a jít dál. Platí to i ve vztazích – někdy zkrátka neexistuje jiná možnost než se rozejít. Jak to však udělat, aby nás rozloučení bolelo co nejméně? Jak se zbavit dotěrných vzpomínek, smutné nálady a nostalgie?

Určitě to znáte. I dlouho poté, co jste si řekli sbohem, vám vašeho bývalého nebo bývalou pořád něco připomíná. Pořád máte v hlavě vaše společné zážitky, vzpomínky a plány, ze kterých nakonec nic nebylo. Někdy možná váháte, jestli byste tomu neměli dát ještě jednu šanci – ale přitom dobře víte, že s tímto člověkem zkrátka nemůžete existovat a že by to nemělo žádný smysl!

Energie a vzpomínky se hromadí ve věcech!

Všechny věci kolem nás v sobě shromažďují určitou energii, ať už negativní, pozitivní nebo směs obou, ale vždy zcela jedinečnou a neopakovatelnou. Není jedno, jestli máte v ruce svůj hrnek nebo ten samý, který ale patří vašemu neoblíbenému kolegovi. Energie tohoto předmětu je úplně jiná, i když navenek může vypadat úplně stejně.

Když s nějakým člověkem sdílíme svůj život – nebo určitou jeho dobu, je logické, že se nám v domácnosti a v našem vlastnictví nahromadí spousta předmětů, které jsme používali společně, které často používal náš bývalý partner nebo které se nějak jinak spojují s časem, který jsme společně prožili. Takové předměty jsou všude kolem nás – vybavení domácnosti, od nábytku, přes kuchyň a koupelnu, dokonce možná až po zahradní náčiní! Máme je i v šatníku – mohou to být třeba ty šaty, o kterých vám vždy váš bývalý říkal, jak moc vám to v nich sluší. O ložním povlečení a oblíbených kouscích prádla raději ani nemluvit, za dobu vašeho soužití se v nich jistě nastřádalo tolik intenzivních energií, že byste se divili!



Energetická očista – jak na to?

Když jsme pevně rozhodnuti, že někdejší vztah již nemá v našem životě místo, neměli bychom na tuto energii skrytou ve věcech kolem nás zapomínat.

Nejtěžší to je v případě, že jste s bývalým partnerem sdíleli společné bydlení, ve kterém jste nyní zůstali sami. Ideální by bylo přestěhovat se, ať vás energie tohoto místa nevtahují zpátky do dávno uzavřené minulosti. Ne vždy je to ovšem možné, ale nezoufejte, existují i jiné možnosti, jak se s břemenem minulosti, která se nám neustále vrací, účinně vypořádat.

Vsaďte na důkladní energetickou očistu celého svého bydlení!

V první fázi důkladně a od základu ukliďte celý byt a všechno, co již nepoužíváte a připomíná vám to bývalého partnera, nemilosrdně vyhoďte. Pryč se všemi dekoracemi na poličkách, které jste od něj dostali darem, pryč se suvenýry a fotografiemi ze společné dovolené! Pokud nemáte to srdce hodit je do koše (což by bylo z hlediska energetické očisty ideální), dejte je na půdu nebo je symbolicky očistěte vodou nebo kouřem z bylin a někomu věnujte.



Základem energetické očisty jako takové je magická síla živlů – ohně, vody, vzduchu a země. V praxi se používá vykropení celého prostoru vodou se solí (živel země) a vykuřování magickými bylinami, například šalvějí (kouř je spojením živlů ohně a vzduchu). Pak je vhodné přeskupit nábytek a rozložení věcí v prostoru – to vám pomůže vytvořit po symbolické stránce ze starého prostoru nový, který již není zatížen negativními sílami z bývalého vztahu. Přitom je dobré řídit se zásadami feng-šuej, aby mohla energie ve vašem bytě volně proudit a vytvářela pozitivní prostředí pro váš život.

Tyto očistné postupy jsou velmi užitečné i v případě, že jste s protějškem nebydleli, ale pořád se pohybujete v místech, kde jste společně trávili hodně času. Vždy si také dávejte pozor na předměty kolem vás, na kterých nějak ulpěla energie bývalého partnera – buď se jich zbavte nebo je alespoň očistěte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.