Home - Články - Jarní tarotový horoskop rodinného života 2019

Jarní tarotový horoskop rodinného života 2019

vloženo 26. 3. 2019
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop rodinného života 2019

Víte, co vás na jaře čeká u vás doma a jak si právě teď vylepšit vztahy s blízkými? Tarotové karty vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže mečů
vám přináší nové podněty a nápady, které vás budou inspirovat, ale přece jen na jejich prosazování v rodině bude lepší jít postupně a pomalu, hezky krok po kroku. Jako Berani rádi jdete do věcí po hlavě, ale teď se vám přece jen lépe vyplatí trocha trpělivosti, i když to možná nebude úplně snadné. Nakonec se vám však přece jen povede přesvědčit své blízké, že je dobrý nápad zorganizovat si některé věci jinak a lépe, a nakonec ještě i sami uznají, že je to teď lepší. Ve své snaze o novátorství však počítejte s tím, že se to hlavně u konzervativnějších členů domácností setká zpočátku s takovou nevolí, že vás to možná bude stát i nějakou tu drobnou výměnu názorů. Ale pozor, není to tak trochu spíš jen boj o to, kdo bude mít vliv? Když se vám to povede šikovně podat a přesvědčit odpůrce o tom, že je to vlastně jejich nápad, půjde to mnohem snáz! Dokonce až natolik, že budete překvapeni, že najednou nemusíte vůbec proti nikomu bojovat!

Býk

Karta Čtyři poháry
ukazuje, že ve skutečnosti jsou vaše vztahy s blízkými mnohem lepší, než si sami myslíte. Těžko říct, odkud pramení váš pesimismus, možná byste potřebovali slyšet více důkazů lásky a milých slov, možná více uznání poděkování za to, co všechno pro rodinu děláte, ale to jsou konec konců pouze vnější znaky, a ne každý umí dávat věci takhle najevo – možná právě vaši blízcí to nedovedou, ale to neznamená, že jim na vás nezáleží! Možná se díváte třeba na přátele a sousedy, jak společně s rodinou podnikají zajímavé aktivity a vyzařuje z nich soulad a harmonie, a je vám líto, že u vás to prostě nejde. Ale není vždy všechno takové, jak to navenek vypadá, a věřte tomu, že i u vašich sousedů se drží nějaké ty spory pod pokličkou a za zavřenými dveřmi, tak jako konec konců asi v každé rodině. Tak nevěšte hlavu a nepodléhejte trudnomyslnosti, raději se zaměřte na to, co je mezi vámi hezké, co můžete dál rozvíjet a stavět na tom vaše dobré vzájemné vztahy!

Blíženci
Karta Tři poháry
vám věští krásné, spokojené a šťastné období v rodině a vztazích s příbuznými. Budete mít radost z toho, že si konečně perfektně rozumíte a užijete si společné příjemné jarní zážitky. Bude vás bavit podnikat společně s blízkými, ať už je to partner, děti nebo třeba sourozenci, nějaké ty společenské akce, večírky, oslavy – důvod se vždy najde! Je přece potřeba užívat si společně život a dopřát si příjemné zážitky, na které pak budete moct společně vzpomínat. Nepohrdnete však ani příjemným společným výletem, třeba do krásně rozkvetlé jarní přírody, nebo za památkami, na blízký hrad či zámek a podobně. V nejbližší době vás u vás doma čeká alespoň jedno, možná i více, velmi příjemných překvapení. Může se jednat o dobré zprávy o zásadním životním úspěchu někoho z vás, ale také o blížící se svatbu v rodině, nebo jinou radostnou událost. Zkrátka vás čeká velmi hezká doba, kterou byste si měli patřičně užít a najít si na své blízké co nejvíc času!

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Rak
Karta Rytíř mečů
ukazuje vaši aktivitu, tvořivost, šikovnost a chuť pustit se do uskutečnění nových nápadů. Někdy však do toho navzdory své mírné povaze půjdete možná až moc po hlavě, protože jste zkrátka o něčem přesvědčeni a těžko vás někdo přemluví, že by to možná nemuselo být jediné vhodné řešení. Pokud si ovšem chcete získat příbuzné na svoji stranu, pak pozor na sklony k netrpělivosti, všechno má svůj čas a možná nebude od věci trochu počkat se zaváděním všech radikálních a převratných novinek do vaší domácnosti. Udělejte nejprve to, co můžete udělat vy sami, bez pomoci ostatních a bez toho, abyste je museli přesvědčovat a byli odkázáni na jejich spolupráci. Nejspíš je právě svým příkladem mnohem lépe přesvědčíte o tom, že se vyplatí dát reorganizaci vaší domácnosti šanci, a že to nakonec bude fungovat. Cestou hádek, sporů a přemlouvání takového silného pozitivního efektu rozhodně nedosáhnete, tak to tedy zkuste bez konfliktů a nejprve v menším!

Lev

Karta Král holí
ukazuje vaše nadšení, optimismus, aktivitu a pozitivní přístup k životu. S příchodem jara budete mít podnikavou náladu a chuť zavádět ve své rodině novinky, plánovat a organizovat společné akce a zkrátka pořád něco dělat. Ne vždy však padnou vaše nápady na úrodnou půdu, občas budou ostatní zkrátka příliš líní na to, aby se do něčeho pustili, nebo budou mít k vašim nápadům výhrady. Pak si dávejte pozor, ať se nesnažíte prosazovat své plány až příliš tvrdou rukou a autoritativně. Dokonce i v případě, že se jedná o děti, bude lepší přistupovat k nim s pochopením a snažit se je pozitivně motivovat místo nucení, ať se zúčastní něčeho, k čemu mají odpor – budou z toho mít mnohem silnější a hezčí zážitky, když budou mít pocit, že to byl aspoň zčásti jejich nápad! Vaše podnikavost se občas nemusí zamlouvat ani jiným členům vaší rodiny nebo vašemu životnímu partnerovi. Hlavně na to jděte chytře a nedávejte jim důvod si myslet, že všechno musí být nutně po vašem!

Panna
Karta Eso mincí
přináší do vaší domácnosti, hojnost, materiální a finanční dostatek a úspěchy! Je to jedna z nejšťastnějších karet tarotu, takže se můžete těšit na velmi úspěšné období hlavně po stránce rodinných financí a majetku! A co si budeme říkat, i vztahy vám budou klapat mnohem lépe, když vám nebude nic chybět a přestanou se na vás valit praktické existenční problémy! Konečně si budete moct dopřát dostatek času stráveného jako rodina společně, nebudete se muset pořád za něčím honit a stresovat se. Pak můžete kreativně spolu vymýšlet, jako si třeba vylepšit své bydlení, když si to teď můžete konečně dovolit! K radosti a spokojenosti vám nebude nic chybět! Finanční přilepšení do rodiny může přijít různými cestami – nejpravděpodobněji to bude nějaká jednorázová výhra, dar, nečekaně úspěšná investice nebo obchod, ale možná se taky dočkáte zvýšení platu ať už jednoho nebo možná dokonce obou manželů či partnerů. Při všem tom štěstí však nezapomínejte, že peníze jsou pouze prostředkem k dosažení štěstí, a nikoliv cílem!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Váhy
Karta Deset holí
prozrazuje, že máte pořád častěji pocit, jako kdybyste na všechno byli sami, a chybí vám větší pomoc a spolupráce ostatních členů vaší domácnosti. Častokrát jako kdyby neviděli, kolik toho musíte zvládnout a stihnout, a že zkrátka nejste stroj a přece jen vás to vyčerpává, možná i víc, než si sami přiznáte. Leží na vás odpovědnost za fungování spousty věcí, ale váš životní partner nebo ratolesti si to někdy neuvědomují, protože to zatím všechno zvládáte a věci fungují tak, jak mají – takže aby toho nebylo dost, ještě si pro vás vymýšlí další nové úkoly! Nečekejte, až úplně vyhoříte – řekněte jim, jak se cítíte a že jste přetíženi! Není na tom nic špatného, ostatní si prostě jen málo všímají, za co všechno vděčí vám, a když si o tom popovídáte, určitě vám rádi pomohou a zbaví vás alespoň některých úkolů, které vás nejvíc vyčerpávají. A pokud se náhodou nesetkáte okamžitě s pochopením, nevěšte hlavu, i tak si můžete věci zorganizovat jinak, některé úkoly zkrátka mohou zůstat i neudělané!

Štír

Karta Tři meče
ukazuje, že je zde něco, co vás zklamalo a pořád ještě cítíte nějakou vnitřní bolest, i když se jedná spíš o minulost než o přítomnost. Hodně nad tím musíte přemýšlet, a tyto myšlenky a vzpomínky vždy zraňují vaše srdce. Nebylo by lepší nezaměřovat na to svoji pozornost, a raději se zabývat tím, co je hezké a pozitivní? Jistě, není to snadné, ale nebojte se, staré křivdy dřív nebo později přebolí, možná po sobě zanechají nepříjemnou vzpomínku a trpkou příchuť, ale berte je jako zkušenost, která vás měla něco naučit a něco vám ukázat. Na druhé straně, položte si sami sobě otázku, jestli náhodou nevidíte minulé zážitky v příliš černých odstínech. Typickým případem, který může vážně narušit pohodu v rodinných vztazích, je žárlivost, nedůvěra a podezíravost, ať už k životnímu partnerovi nebo k jiným členům rodiny. Skutečně jsou vaše obavy oprávněné? Proč si myslíte, že vám tato osoba lže? Možná by vám pomohlo slyšet nezaujatý názor od někoho z vašich přátel, abyste si ve věcech udělali více jasno a našli vnitřní klid.

Střelec

Karta Slunce
vám přináší mimořádně krásné, spokojené a veselé období, je to totiž jedna z nejšťastnějších karet celého tarotu! Čas strávený v kruhu svých blízkých si budete dokonale užívat a naplníte ho radostí, zábavou a příjemnou atmosférou! Slunce je zároveň kartou dětství, hravosti a čistého radostného pohledu na svět. Věnujte tedy co nejvíce času svým ratolestem, vnoučatům, synovcům a neteřím, malým sourozencům nebo jiným dětem v rodině, uvidíte, že i pro vás samotné to bude velmi příjemné a obohacující a rozhodně vám při hraní s dětmi nehrozí ani nuda, ani špatná nálada – právě naopak, díky jejich bláznivým a hravým nápadům ze sebe shodíte stres a nervozitu! Na svět se dívejte vesele a optimisticky, jaro je časem nových začátků, krásných zážitků a životní pohody. Po praktické stránce se vám bude dařit, takže vám už zbývá jen užívat si všechny krásné dary života a rozdávat svým blízkým radost, úsměvy, milá slova a dobrou náladu, která vám chybět rozhodně nebude!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Kozoroh
Karta Eso mečů
vám přináší jasnost myšlení, vylepšení komunikace a vyřešení všech zásadnějších konfliktů a nedorozumění, které vás poslední dobou v rodině trápily. Konečně se věci vyjasní, povede s vám dát si navzájem najevo, co je pro koho skutečně důležité a jak věci vidíte, a možná budete překvapeni, že je to celé nakonec mnohem jednodušší, než jste si mysleli. Najednou pocítíte ohromnou vnitřní sílu a motivaci pustit se společně do nových nápadů a plánů, protože právě nedořešené konflikty vás v tom až doposud brzdily. Věci se posunou kupředu zcela nečekaně a bez vaší vlastní iniciativy, bude to nějaký impuls ať už zvenčí, nebo od někoho jiného z členů vaší rodiny. Zkrátka takový dar, který vám splní vaše tajná přání a touhu po klidu a jasném společném směřování, ujasnění si plánů do budoucna, priorit a potřeb. Ale přesto si to bude vyžadovat i po vás jistou dávku odvahy a vnitřní síly – abyste totiž řekli přímo, jasně a na rovinu svůj pohled na věci!

Vodnář

Karta Věž
je znamením, že se musíte vyrovnat se změnami, ze kterých nebudete zrovna skákat radostí, nebo lépe řečeno vás docela nepříjemně zaskočí! Budete se muset smířit s tím, že věci se nebudou vyvíjet tak, jak jste si to naplánovali a jak jste s tím počítali. Důvody mohou být různé – buď se bude jednat o vnější okolnosti, které vám naruší vaše rodinné plány, nebo někdo z vašich blízkých změní své názory, v něčem vás zklame, zaskočí, zkrátka zachová se úplně jinak, než jste čekali. Nevěšte však hlavu a pamatujte na starou pravdu, že všechno špatné je na něco dobré. I když budete muset přehodnotit své plány a začít si organizovat věci úplně novým způsobem, neberte to jako smůlu – právě naopak, možná je to dokonce štěstí! Díky tomu se dostanete k novým možnostem a příležitostem, ke kterým byste se jinak nikdy nedopracovali, otevřou se vám nové dveře a obzory. Poznáte, že to, co nejprve vypadalo téměř až tragicky, bylo ve skutečnosti velkým darem osudu, který vás posune v životě dál kupředu.

Ryby

Karta Sedm pohárů
je znamením, že někdy nejste spokojeni s tím, co máte a přáli byste si něco lepšího, ale možná si ani neuvědomujete, že to, co vám chybí, je ve skutečnosti úplně jinde. Máte pocit, že můžete vybírat mezi spoustou různých změn a zlepšení, ale co když jsou věci nejlepší právě takové, jak teď v této chvíli jsou? Tak si místo snění o vzdušných zámcích zkuste užívat a vychutnávat to, co je vám osudem dopřáno, budete najednou mnohem spokojenější a šťastnější. Všechno je otázka pozitivního přístupu k životu, který vám pomůže nastavit si věci k mnohem větší spokojenosti nejen vaší vlastní, ale i ostatních lidí, které máte rádi. Možná sníte o něčem, co ve skutečnosti patří jenom do románů a časopisů, zkrátka do říše pohádek, a ruku na srdce, v reálném každodenním světě to prostě bývá mnohem prozaičtější. Důležité je, že máte kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi, záleží jim na vás a jsou ochotni vám kdykoliv podat pomocnou ruku!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.